no właśnie, złota rybka spełnia tylko trzy, oczywiście nie złowiona tylko djamy na to odratowana z wysychającego stawu;) Wszyscy o czyms marzymy, tylko właśnie czego nam brakuje i czego chcemy? Jakie wybralibyscie? Można szaleć (np. skrzynka piwa lub zatankowanie choć raz malucha do pełna:D), ale z rozsądkiem, pamiętajcie, że są tylko trzy:)
z dokładnością atomowej sekundy globalnej, wyruszyliśmy ratować świat, podejmując się niewykonalnej sprawy
Yyyy...pokój na świecie...? Ale rzuce bardziej egoistycznie...schudłabym z 5 kg, bo jakoś wciąż nie mogę mimo licznych wysiłków, a już mnie szlag trafia, drugie: rower, dobry rower, bo ten co posiadam to po prostu nic tylko na złom oddać i trzecie...chciałabym już tą miłość wielką i prawdziwą odnaleźć... I mając to wszystko w pełni mogłabym oddać się służbie zwierząt i ludzkości 😛
Ja jednak uważam, że o prawdziwych marzeniach nie powinno się nikomu mówić.
Mogę napisać, że marzy mi się sława, bogactwo i blady kolor skóry, ale to wciąż nie są moje prawdziwe marzenia.
Tak naprawdę to moim największym marzeniem podzieliłam się z jedną osobą, ale jest to Bogini, więc się chyba nie liczy... 😀
The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.
tych najbardziej skrytych marzeń pewnie nikt nie będzie zdradzał. chodzi raczej o zabawę:) czasem fajnie jest mieć coś ot tak, bez starań i wyrzeczeń. Ja np. chciałabym móc zacząć studia i nie martwić się, że moge ich nie skończyć przez brak funduszy, tak jak Ivi zakochać sie na zabój i mieć tyle siły (i chyba znowuż funduszy), zeby móc zrobić coś wielkiego i zmienic na lepsze:D
z dokładnością atomowej sekundy globalnej, wyruszyliśmy ratować świat, podejmując się niewykonalnej sprawy
Ja bym chciała kolejne 10 życzeń xD Ale tak coś realnego, no to żeby zwierzęta nie cierpieły (czyli świat bez rzęxni, futer, testowania kosmetyków itp. ) 2. No to heh, nieważne... a 3. no zebym sobie schudła tak z 3 kg 😉 ;P
Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?
heh ciekawy temat... ;)jesli chodzi o marzenia to ja mam ich sporo ale
1. zeby wszyscy byli szczęsliwymi niematerialistami, którzy dbajao dobro zwierzat i natury
2. znaleźć swoja druga połówkę 😉
3. być zawsze sobą-szcześliwa, kochana przez innych... 😉 no poprostu sobą :)))
Ja mam na chwile obecną tylko jedno życzenie: chciałabym mieć za sobą juz poprawke- zdaną oczywiście, bo myśl o niej żyć mi nie daje 🙁
Naszym celem musi być wyzwolenie się... poprzez rozszerzenie kręgu współczucia na wszystkie żywe istoty i na cały cudowny świat natury.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja