Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Trzy życzenia  

Strona 2 / 3 Wstecz Następny
EvilOne
stały bywalec

1. mieszkanie przede wszystkim!! szlag mnie trafia jak budze sie rano z moją drugą połówką a jego babcia chodzi po kuchni :D:D:D
2.chciałabym kufel zmieniający wode w piwo (koniecznie!!!!!)
3. i do tego zdrowie, zdrowie i jeszcze raz zdrowie dla mnie i najbliższych:)
w sumie to dla wszystkich też:D a co, jak szaleć to szaleć!!

hide and seek

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/08/2006 2:45 pm
Nantosvelta
forumowy expert

Reiha, weź białą świeczkę (jest uniwersalna), zapal ją, napisz na krteczcę życzenie (tylko nie kieruj go na inną osobę, przynajmniej nie bezpośrednio), i spal ją (karteczkę). Najlepiej jakbyś wrzuciła ją do kryształowej miski z wodą. I to jest cała magia...

I jeszcze jedno, musisz w to bardzo wierzyć, palenie samej świeczki nie starczy 😛

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/08/2006 9:07 pm
Asia
 Asia
bywalec

1)Zdać dobrze maturkę:)
2)dostac się na studia:)
3)wszyscy ludzie naprawdę kochający zwierzęta ,nie jedzący ich ,czyli świat bez cierpienia:)
A tak w ogóle to tych marzeń jest o wiele wiele więcej 😀 ale jak narazie to te sa dla mnie najwazniejsze 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/08/2006 2:35 am
Wege-Aneta
forumowy expert

1. moc pracowac z wieksza grona osob z praca z enerii i pracowac w reiki
2. moc medytowac w lesie cale dnie i noce z dala od ludzi ktorzy wysylaja negatywna energię
3. by wszyscy stali sie wegetarianami, zlikwidowali rzeźnie, urzadzenia elektryczne tak by przywrocic rownowage ekologiczną
4. by ezoteryka byla na porzadku dziennym a nie jakis dziwactwem wsrod ludzi

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/08/2006 3:00 am
Dyzio
stały bywalec

Moje trzy życzenia na teraz to :
1. Mieć szybki internet.
2. Chciałbym mieć własną elektrownię słoneczną. Najlepiej dach wyłożony panelami z ogniw słonecznych przetwarzających promienie słońca na prąd elektryczny.
3. Żeby w lato nie było komarów i innych muszek dokuczliwie kąsających 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2009 12:45 am
Bellis_perennis
Famed Member

Do życzenia nr 2 muszę Tobie dodać określenie "najnowszej generacji" bo chyba nie chcesz ich wymieniać za parę lat? 😉 Niestety szybko się zużywają 🙁 sama bym chciała takie cacuszko 🙂
A komary mi nie straszne! Nie wiem od czego to zależy ale mnie nie kąsają 🙂 jak już to rzadko i tylko wtedy gdy nie ma dla nich nikogo bardziej apetycznego.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2009 1:03 am
Loara
forumowicz

a oto życzenia człowieka zapracowanego:
1) wyspać się
2) wyspać się
3) wyspać się, a potem mieć trochę więcej czasu na przyjemności

dodam, że w moim przypadku każde "wyspać się" można zamienić na "niech przyjdą wakacje" 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2009 2:14 am
Dyzio
stały bywalec

Do życzenia nr 2 muszę Tobie dodać określenie "najnowszej generacji" bo chyba nie chcesz ich wymieniać za parę lat? 😉 Niestety szybko się zużywają 🙁 sama bym chciała takie cacuszko 🙂

Ja wiem, że one nie są zbyt trwałe ale przez dwa lata sprawność ich nie powinna się zmniejszyć. Dopiero po tym czasie będą wytwarzać coraz mniej prądu pod warunkiem, że będzie na nie bezpośrednio świecić sloneczko :red:
Tu jest fajny system pozyskiwania energii elektrycznej ze słońca ale na razie tylko dla bogaczy 🙂
http://fotoogniwa-sklep.pl/SYSTEM_PV_O_MOCY_810Wat-282.html

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2009 2:47 am
czapla_666
bywalec

1. Zeby doba miala z 36 godzin
2. Zeby harcerze, wegetarianie, okularnicy, zbyt szczupli, zbyt grubi itp... Nie byli odrzucani od spoleczenstwa tylko dlatego, ze czyms tam sie roznia
3. O wiem! Takie typowo egoistyczne: zebym miala niespozyte poklady energii, by moc robic wszytko dla wszystkich
Esch, nie mam marzen jak typowa nastolatka:P Ale w koncu jestem nietypowa, wiec czemu sie dziwic? 😛

Usmiechaj sie, kiedy tylko mozesz. To najlepsze lekarstwo na wszystko:)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2009 2:53 am
bułek
forumowy expert

1) móc cofnąć czas i mieć świadomość wcześniejszego życia, żeby nie popełnić tych samych błędów,
2) przestać być nieśmiałym,
3) przestać się lenić i mieć moc do pracy. 🙂

Ja chciałbym mieć samochód elektryczny, bo jest bardziej ekologiczny niż napędzany tradycyjnie lub biopaliwami.

[edytowane 16/4/2009 przez bułek]

Smakowite przepisy wegańskie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2009 3:01 am
Deleted
forumowy expert

- związać się z kimś na stałe + jeszcze coś, co pozostanie moją tajemnicą
- MG-42, AK-74 i wieeelkie wiadro z amunicją do nich!
- mieć dobre wyniki w nauce

=

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/04/2009 1:21 am
Katinka
bywalec

1)Zawsze być zdrowym
2)Mieć dużo pieniędzy
3)żeby każde moje życzenie i zachcianka sie spełniały 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/04/2009 10:52 pm
Sagamore
stały bywalec

hhee że też przegapiłem ten temat...

1) kupno/nabycie Welsh Corgi Pembroke (najchętniej tego z Bebop'a)
2) osobista kucharka (może być gruba i brzydka - tak mi się już nie chce samemu gotować)
3) osobisty, [b] działający [/b] teleport (model ze star trek'a wyglądał nieźle)

ahhh mam nadzieję, że chociaż ostatnie się spełni 🙂

stay classy...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2009 10:13 pm
Nela89
bywalec

1. Żeby każdy człowiek miał zapewnione godne warunki do życia.
2. Dużo zdrowia - dla siebie i innych.
3. Następne 3 życzenia. 😀

Pochwała jest pożyteczniejsza od kary. Plaut

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2009 10:58 pm
czapla_666
bywalec

Waham sie.. nad zmiana zyczen na bardziej "edukacyjne":)
1. Zdac mature
2. Dostac sie na pedagogike
3. Zostac pania pedagog:D
Pewnie jakbym spotkala zlota rybke wymyslilabym jeszcze cos nnego, zupelnie innego:P

Usmiechaj sie, kiedy tylko mozesz. To najlepsze lekarstwo na wszystko:)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/05/2009 4:32 am
Strona 2 / 3 Wstecz Następny

Praca