Ha! Wymiotlam na angielskim ustnym 🙂
Uzyskałam 95%.
Przedemną polski ustny i też mam zamiar pokazac klasę 😀
[b]Aguśka [/b]
no to gratulacje ;)...
A co do Roz. WOSu to byl latwy 😉
Jedyny dzień wolny! Jupiiii! Teraz tylko trzeba go tak wykorzystać, żeby go nie stracić 😀
dzisiaj ostatnia matura pisemna była. 😉 za tydzień ustny angielski i WAKACJE!!! 😀
Czyżby mowa o chemii? Strasznie się denerwowałam, a poszła bardzo dobrze (okaże się). Tryskam dziś humorem, ulga w sercu, matura już niemal za mną - angielskie się praktycznie nie liczą, to pikuś 🙂 W piątek ostatni egzamin, dołączam więc już do radosnego chóru - WAKACJE! 🙂
jutro ostatnia matura, której w ogóle się nie obawiam. Pozniej az 4 miesiące wakacji! Poza tym, z uśmiechem na twarzy dołączyłam dziś oficjalnie do grona vegan. Zobaczymy, co będzie dalej 🙂
Gratuluję nowoupieczona weganko :thumbup:
Mój powód do radości: udało mi się zaliczyć wczoraj 2 ćwiczenia (zaliczyło tylko 5 osób, łatwo nie było); już za 2 tygodnie poznamy (mam taką nadzieję) płeć Fasolki...czekam z niecierpliwością 😉
Czyżby mowa o chemii?
tak, chemia. 😀 i też jestem zadowolona. 😀
Jupi...
Widzew zapewnil sobie awans i pozycje lidera I LIGI POLSKIEJ cztery kolejki przed koncem ligi (i to po raz drugi z rzedu...w naszym kraju to wszystko jest mozliwe) 😮 ...
A ja straciłam dziś pracę, ale przynajmniej uporam się do końca z moją pracą magisterską (termin oddania 1 czerwca). Tak czy inaczej zaczęłąm już rozsyłać moje CV do kolejnych firm i jestem dziwnie dobrej mysli 😎
dobrze ze optymistycznie myślisz greene 🙂
a ja jestem na prawdę dzisiaj szczęśliwa bo [b] mojemu bobaskowi zasmakowała soczewica.. [/b]
wiele razy próbowałam mu dać ale zawsze pluł a dzisiaj wciął kilka łyżek 🙂
Wygrałem europejski konkurs na prezentację o szkole.
O tu jest info: http://www.progressio.pl/nowoczesna2010 - nazywam się Maciej Malicki.
25 maja jadę na międzyszkolny konkurs, również informatyczny, w zeszłym roku zająłem 2 miejsce, może będzie na tym konkursie jakiś wegan lub wegetarianin.
Zaliczyłam ostatnią maturę, wreszcie mam wakacje! 🙂
Napisze to w weselniku, niektore osoby pewno sie zdziwia. Moja zona choruje na chorobe nowotworowa, jest po operacji, obecnie w trakcie chemioterapii. Ale wiem, jestem o tym w 100% przekonany, ze wszystko pojdzie jak nalezy. Wierze, ze za pare lat wspominac bedziemy to jak probe ktora przesliszmy i nas wzmocnila. Dlatego wpis ten jest w weselniku
Oczywiście, że będzie dobrze i Twoja żona wyjdzie z choroby, zwłaszcza mając wsparcie tak kochającego męża jak Ty. Raka można pokonać, czego przykład mam we własnym domu: moja mama zachorowała 20 lat temu, a dziś po chorobie nie ma śladu. (ma inne problemy zdrowotne, ale nie związane w ogóle z rakiem). Trzymam za Was mocno kciuki :heartpump:
Na pewno wszystko będzie dobrze Adamie czego gorąco życzę Tobie i Twojej żonie . :heartpump: