Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Weselnik 🙂  

Strona 117 / 240 Wstecz Następny
Fatty
weteran forum

O widzisz, na wodzie to zawsze chłodniej ... 😉

Jaga, chętnie bym się gdziekolwiek przeleciała, ale moja miotła nie ma klimy 🙁

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/07/2010 6:48 pm
mary
 mary
rozmówca

wreszcie znalazłam nowy pokój do wynajęcia co oznacza ze nie wisi nademna wizja bezdomności gdy wrócę na studia, ba nawet się okazało ze może pojadę w tym roku na mini wakacje 🙂 jeśli tylko znajdę coś bardzo taniego, ale nie ważne gdzie ale ważne z kim 😛

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/07/2010 2:35 am
hipiska
weteran forum

Na dworze cudownie, ale w domu nadal niebagatelne temperatury. Za dużo okien nie można otworzyć, bo zjedzą nas komary. Ale mam dobry nastrój, więc jakoś daję radę 😉 Za tydzień o tej samej porze będę wsłuchiwała się w szum morza 🙂

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/07/2010 2:39 am
xxl
 xxl
weteran forum

Wygląda na to, że szczurek Gruby mi zaufał :hiya: Jest mizialski jak nigdy dotąd, daje się smyrać nawet po brzuszku i garnie się przy każdej okazji. Coś między nami zaczyna iskrzyć, czuję początek szczególnej więzi 🙂

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/07/2010 3:09 am
Bellis_perennis
Famed Member

Wczoraj dotarłam do Białowieży po pewnych perturbacjach (bus zaczął się psuć). Dziś na razie papierkowa robota ale jutro... jutro w teren! :hiya:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/07/2010 4:18 pm
Pacyna
bywalec

U mnie też na całe szczęście troszkę chłodniej. Wiatr, zimny cudowny wiatr, a nawet deszcz. Da się żyć, da się oddychać, spać i chodzić w jeansach, yeah. A od środy znów upały, yeah, zdychajmy znów.

post ten wyraża opinię użytkownika w dniu dzisiejszym i nie może być użyty przeciwko niemu w dniu jutrzejszym ani żadnym innym.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/07/2010 5:28 pm
jazz
 jazz
stały bywalec

dzisiaj mijają dokładnie 2 lata od kiedy poznałam moją najukochańszą przyjaciółkę ,ona jest wspaniałym człowiekiem i cieszę się że ją mam :love:
ps;poznałam ją na tym forum 😀

gdyby zwierze zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/07/2010 6:48 pm
Fatty
weteran forum

Wygląda na to, że szczurek Gruby mi zaufał

i na co ludziom ordery, wystarczy, że zwierz okaże odrobinę zaufania ,a człowiek się czuje królem świata 🙂

najukochańszą przyjaciółkę(...)
ps;poznałam ją na tym forum

aż się cieplej na pompce robi 🙂

Ja się weselę, bo miałam dzisiaj zapieprz z rodzaju tych po których człowiek nie czuje się zmęczony, ale czas mu leci jak szalony. Miałam odczucie, że dopiero do pracy się stawiłam a oni już każą mi raporty robić i się wynosić .

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/07/2010 10:36 pm
sublime86
bywalec

dzisiaj mijają dokładnie 2 lata od kiedy poznałam moją najukochańszą przyjaciółkę

przyjaźń to jednak wspaniała rzecz 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/07/2010 10:43 pm
Fatty
weteran forum

tylko czasami źle interpretowana.
Ja przez lat naście podskakiwałam jak york(z całym szacunkiem do tej pełni charakteru w mini opakowaniu) dookoła niewłaściwej osoby, a tu w moim wypadku okazało się, że przyjaciółka to nie ta, z którą spędzam najwięcej do czasu i do której wzdycham, ale ta osoba która nie ma oporów, aby w razie czego mnie w dupsko kopnąć(to metafora- chociaż? nieraz chętnie i dosłownie by to zrobiła), aby mnie w razie potrzeby postawić na baczność 🙂

Odnoszę wrażenie, że serce bije mi po prawej stronie- jam strzygoń? 🙂

A może serca mam 2? 😛 Niech no policzę... Eeee, nie...
Głupi humor za to mam na pewno 😉

[edytowane 19/7/2010 przez Fatty]

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/07/2010 10:53 pm
MuayThai89
bywalec

Juz niedlugo na moj pierwszy Woodstoc wybieram sie tam juz od dwoch lat, ale nigdy nie mialem z kim... Teraz mnie namowila moja mila...

Ale juz i tak czuje maly bulwers, bo podobno tam lataja male grupki skinow, a ona mi napisala zebym nie bral zadnych dresow bo moga sie do mnie doczepic jacys punki...

Az krew sie zalewa jak pomysle ze jacys debile niszczacy groby zydow moga sie tam poniewierac a milosnicy sportu nie 😡

http://www.gajusz.org.pl/jedenprocent

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/07/2010 10:56 pm
sublime86
bywalec

tylko czasami źle interpretowana.

To prawda- może też dać w kość;/ Ja się z kolei rozczarowałam bardzo boleśnie na osobie (chłopaku), z którą przez wiele lat (od wczesnego dzieciństwa) byłam bardzo blisko związana. A wszystko przez pewną wyjątkowo wredną istotę, która nastawiła go przeciwko mnie i zniszczyła naszą wieloletnią przyjaźń 😡 to było jakiś czas temu, ale długo się nie mogłam po tym pozbierać...
Zebrało mi się na (re)sentymenty...
Właściwie to powinnam się wpisać w marudniku 😛

[edytowane 19/7/2010 przez sublime86]

[edytowane 19/7/2010 przez sublime86]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/07/2010 1:16 am
Fatty
weteran forum

Właściwie to powinnam się wpisać w marudniku 😛

niet - z takiego emocjonalnego poturbowania człowiek przeważnie mądrzejszy wychodzi - a to akurat powód do szczerzenia ząbków.

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/07/2010 11:31 pm
Pacyna
bywalec

Zdecydowanie się zgodzę, bardzo wspaniała. Oczywiście jeżeli już się znajdzie cudownych, lojalnych towarzyszy. Na szczęście mi się udało :).

Kupiłam dziś 7 par skarpetek za 5 zł, kocham przeceny :D.

post ten wyraża opinię użytkownika w dniu dzisiejszym i nie może być użyty przeciwko niemu w dniu jutrzejszym ani żadnym innym.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 21/07/2010 1:38 am
Fatty
weteran forum

Zajechała baba doszczętnie sandały, więc poszła kupić nowe - i wróciła do domu z nowymi kieckami.
Na boso chyba będę w nich latać, lecz mimo wszystko instynkt odzieżowego łowcy został na jakiś czas zaspokojony 😉

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/07/2010 2:30 pm
Strona 117 / 240 Wstecz Następny

Praca