Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Weselnik 🙂  

Strona 18 / 240 Wstecz Następny
xxl
 xxl
weteran forum

Nareszcie jestem na wakacjach 😀 Z daleka od kaczogrodo-katolandu. Trzy tygodnie poza rzeczywistoscia. Mega zmeczenie, ale jest swietnie 😉 zycze wszystkim rownie przyjemnego wypoczynku 😉

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/06/2007 8:04 am
elhija
rozmówca

krówka-też chcę nam morze! Nie ma tam jakiś fajnych festiwali w sierpniu? 😀

...poi...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 24/06/2007 2:35 pm
vegetena
stały bywalec

Lepiej mi! Znowu mi lepiej! Jak sie cieszę! Zrobiłam sobie śliczny tatuaż, coprawda kalkomania, ale podoba mi się. I robię sobie paznokcie nie testowanym lakierem zagranicznym. Zjadłam placki ziemniaczane 🙂 I walczę dzisiaj skutecznie z nerwicą natręctw! Życie jest piękne czasami! 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 25/06/2007 11:45 pm
vanilla
początkujący

Kupiłam buty weselne bez skórzanych elementów. Chodziłam dwa dni, płakałam niemalże (w każdych były wkładki ze skóry), ale wychodziłam je sobie.
Miodzio! 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/06/2007 9:49 pm
Koniara
stały bywalec

Chciałam mieć rude włosy więck kupiłam szamponetke do 8 zmyć. Wyszedł bordo O_o Załamka xD Ale fajnie 😀

Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/06/2007 10:36 pm
Fatty
weteran forum

Chciałam mieć rude włosy więck kupiłam szamponetke do 8 zmyć. Wyszedł bordo O_o Załamka xD Ale fajnie 😀

miałam podobną historię - chciałam kasztan, a wyszło bordo łamane przez czerwień 😎 Po początkowej panice, kolor mi się spodobał 🙂
Tyle,że miałam szampon do 48 myć, a że ja łepetynę myję często wychodziło na to,że po 2 miesiącach nie powinno być śladu i co? To było niemal dokładnie rok temu, a ja do tej pory jestem lekko rudawa 😀

Smażę sobie górę ziemniaków- na pohybel kaloriom! 😉

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/06/2007 11:19 pm
Koniara
stały bywalec

😀 😀 Ja rok temu robiłam też kasztan ale tylko na karku i do 24. nie zeszło nigdy. teraz zrobiłam ten niby rudy i ciekawe czy tez zejdze xD a że jestem blondynką, to tam gdzie spłukiwałam włosy dokładnie mam jasną czerwień nawet O_o ale i takprzewaga bordowego.

Byłam kukurydzą, jestem burakiem 🙂 Pozdr,

Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/06/2007 11:24 pm
vegetena
stały bywalec

Też chciałam sobie włosy pomalować, tylko końcówki, bo nie chcę niszczyć, ale farbę będę musiała zamówić chyba przez internet bo nietestowanej z wegańskim składem u mnie nie ma.
Frytki zjadłam 😀 Pyszne frytki. I - uwaga, uwaga - pokonuję owado fobię. Na szafce sobie siedział żuk (podobny do kleszcza, to mnie głównie skłoniło do zwrócenia na niego uwagi; i jeszcze w sypialni - to już w ogóle....). Biegiem po szklankę i żuczek sobie siedziiał w szklance trochę, o dziwo popatrzyłam na niego z bliska, owszem, brzydziłam się, ale w o wiele mniejszym stopniu niż przedtem. Zaczął deszcz padać, to na deszcz go już nie wynosiłam, ale potem jak się rozpogodziło, wyniosłam go na trawkę. A tutaj w domu to co by robił, przecież tu jedzenia dla niego by nie było ani nic. A tak się cieszy życiem. Kuurcze. Jestem dumna z siebie, no! Tak, dochodzi do mnie, że na świecie nie dzieje się za dobrze, ale doszłam do wniosku, że przecież jakby istniało samo dobro, ludzie zapomnieliby o wierze, o tym, że te dobre rzeczy się dzieją, nie byłoby tej nadziei, nie byłoby cudów, z których jesteśmy bardziej zadowoleni, jak coś złego się dzieje, no bo jest ten kontrast jednak. Nie moglibyśmy pomagać, a co to za radość? Tak jak się zamartwiamy, to raczej odnajdujemy motywację, korci nas by coś robić, a jak nie potrafimy, to przynajmniej wyciągamy wnioski. Albo jak ja teraz nie mogę uporządkować, myśli, mam wahania nastroju, ale co z tego? Przecież mogę marzyć, mogę wierzyć, że będzie lepiej, mimo, że czasami wydaje się coś nierealne, to przecież robiąc coś w kierunku spełnienia tego marzenia, mogę zrobić kolejne dobro i zastanowić się nad sensem. Wtedy jak nie wiemy co ze sobą zrobić, w życiu nie układa się po myśli.... To nic się nie dzieje bez przyczyn, czego doświadczamy codziennie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/06/2007 11:51 pm
JankeS
bywalec

A je się dziś BAAARDZO cieszę, bo wreszcie wracam do domu 🙂 I (mam nadzieję)poprawiłem egzamin z maty, więc następnym razem na uczelnię przyjeżdżam aż w październiku 😀
He he, jutro będę w domku 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/06/2007 1:12 am
xxl
 xxl
weteran forum

Koncert juz dzis ;D jupi!

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/06/2007 8:59 am
Fatty
weteran forum

Łeb mnie boli i muszę posprzątać w łazience co nie bardzo mi się widzi,ale życie jest piękne. 😉
Jutro kurs Rzeszów, aby obadać czy Shrek 3 może równać się z jedynką,zamierzam szczerzyć zęby w uśmiechu i opchychać się drożdżówkami. Wszelkie problemy i smutki stanowczo odganiam od siebie- spierdyk,spierdyk zajmę się nimi w poniedziałek.

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/06/2007 11:28 pm
Asia
 Asia
bywalec

Uratowałam dziś cztery zwierzaki 🙂 rano wieelką ćmę - wypuściłam ją na podwórko(gdyby zobaczyłaby ją moja mama pewnie by już nie żyła...),no i będąc na spacerku na pomoście w porcie zauwazyłam dwie ryby-babki leżały na keji,jeszcze żyły,wpuściłam je do wody(choć jakoś tak dziwnie sie czułam dotykając je...),no i jeszcze duużego ślimaka,który wędrował środkeim chodnika,zapewne byłby zdeptany...przeniosłam go w krzaczki 🙂 A poza tym to mam zajebisty humor 😀 a no i nasi siatkazre znów wygrali 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/07/2007 2:28 am
vegetena
stały bywalec

A ja dwie muchy wypuściłam przez okno 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/07/2007 2:43 am
Fatty
weteran forum

Ja jedną dziś muchę z kawy wyciągałam...uff, na szczęście nie zdążyła wypić dużo.
Wyschła, i była jeszcz bardziej upierdliwa niż zazwyczaj-zapewne przez kofeinę 😉

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/07/2007 3:19 am
vegetena
stały bywalec

Kupiłam sobie dzisiaj dwie pary butów cruelty free 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/07/2007 12:42 am
Strona 18 / 240 Wstecz Następny

Praca