Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Weselnik 🙂  

Strona 20 / 240 Wstecz Następny
Koniara
stały bywalec

aaa... i jeszcze moja mUm wygrała wakacje 😉 Trzeba tylko wybrac osrodek, ale po sezonie ;/ Dobre i to xD tylko wyzywienie i dojazd trzeba zaplacic. 2 tygodnie... Uf.

Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/07/2007 5:14 am
katrinko
stały bywalec

Jutro skoro swit wyjeżdżam nad morze 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 21/07/2007 1:02 am
Fatty
weteran forum

W zadku mając morderczy upał poczłapałam na działkę - buty w dłoń i człapałam boso 🙂
Ogołociłam ostrężnice z dojrzałych owoców i wróciłam(boso oczywiście ) naładowana potężnym ładunkiem energii optymistycznej.
Ileż to frajdy daje człekowi spacerowanie na bosaka. 😮 😛

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/07/2007 11:28 pm
obłudna
bywalec

[quote
Ogołociłam ostrężnice z dojrzałych owoców

i jedzenie chyba tez :thumbsup:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/07/2007 12:05 am
Lily
 Lily
Famed Member

[url] http://pl.wikipedia.org/wiki/Ostr%C4%99%C5%BCnica [/url] tę? 🙂 czy ostrężynę? 🙂

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/07/2007 12:55 am
Fatty
weteran forum

A pewnie,że tę 😉 Jeżeli akurat chadzam w siedmiomilowych butach a nie na bosaka, i nie wyrywam drzew razem z moim chłopakiem, olbrzymem Wyrwidębem to zasiadamy razem i zajadamy całe wioski, ba,nawet małe miasteczka i wciąż się rozkręcamy 😀

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/07/2007 1:44 am
vegetena
stały bywalec

Dzisiaj dopiero zaczął działać u mnie internet.... Ale zupełnie niepotrzebnie, bo jak zobaczyłam w ilu tematach chciałabym, a nie mogę sie wypowiedzieć (za chwilę wyjeżdżam), to tak się smutno zrobiło... Ale z drugiej strony może ta rozłąka z komputerem, internetem (czyt. słuchanie muzyki, telewizor, jezioro, obrona Doliny Rospudy....) wpłyną na mnie dobrze. Na całe trzy tygodnie zostawiam komputer i Was... Oj, będę tęsknić, że hoho. Ale może gdzieś pojadę do Augustowa i znajdę kawiarenkę internetową... A z resztą.... Wrócę 🙂 Cieszę się, że wracam, tam gdzie byłam, tam gdzie są moje wspomnienia, tam gdzie tyle się stało.... Miejscowość Przewięź nad jeziorem Białym, jakby ktoś coś. I cieszę się, że 1 sierpnia i pewnie kolejne dni będę w Dolinie Rospudy, żeby nie dopuśić do jej zniszczenia. Jakoś tak mi weselej....

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/07/2007 3:22 pm
xxl
 xxl
weteran forum

Wyjeżdżam za chwilę na obóz językowy na drugi koniec Polski! Absolutny cud!! Ktoś nie dojechał, więc pakuję się na jego miejsce 😀 Do zobaczenia za trzy tygodnie, uwielbiam Was 😀 Może się odezwę w międzyczasie, jeśli będą na miejscu komputery.

Ach, nowa porcja Brytyjczyków do obczajenia 😉 Kocham angielski, kocham akcenty 😀

We will survive! ;>

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 24/07/2007 1:29 am
Koniara
stały bywalec

laska chłopaka ktory mi sie podoba - wszyscy mowia (juz 6 osób) jak zobaczyli jej fote, ze żałosna jest i nie wytrzma z nią :D:D Jeszcze taka'emo' która słucha th i us5 :D:D jakos mi to poprawiło nastruj, ale ja pewnie i tak jestem gorsza od niej - trudno 🙁

Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 24/07/2007 2:13 am
Koniara
stały bywalec

2 tygodnie będe sie zajmowac koniem, sama. Bo wsyzscy wyjezdzają akurat gdzieś 😀 😀 po za tym kon mnie ndepnął, ale tak że mam całego palca spuchnietego i sinego ;/// jak nie reka to noga, a jak nie noga to kurde nie wiem 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 25/07/2007 10:44 pm
vegetena
stały bywalec

Aaa, dość tej dołującej muzyki! Mam nadzieję, że żywsza pozwoli mi trochę zapomnieć o problemach.... Trzymajcie mnie za słowo

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 31/07/2007 12:24 am
obłudna
bywalec

zapominanie o problemach to nie sposob na nie ;]

a ja sie ciesze, ze ostatnio dane mi bylo rozmawiac z 2 kolegami szczerze i otwarcie
czasami zapominam ze to jest trudne ale duuuuzo daje
chociazby wieksza chec do zycia ;]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 31/07/2007 12:38 am
vegetena
stały bywalec

Niby nie da, ale chociaż przez parę minut sie poczuję lepiej....

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 31/07/2007 12:55 am
Jyoti
rozmówca

Hurra !!! Wreszcie pozbyłam się starego łóżka i wreszcie mogę spać na materacu 🙂

All living beings are my self

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/08/2007 4:39 am
xxl
 xxl
weteran forum

Wróciłam z obozu 😀 tęskniliście?

Plusy powrotu - wygodne łózko, muzyka i porządne słuchawki, las i rower, pies, papier toaletowy w łazience, pyszne i UROZMAICONE wege jedzonko oraz brak pań kucharek wmawiających mi, że ryba jest wegetariańska :p

Ale jedzenie było monotonne! Dwa razy dziennie chleb, ogórki i pomidory. W ciągu ostatnich trzech tygodni zjadłam więcej ziemniaków niż normalnie jem przez co najmniej trzy miesiące 😛

Ale to był dobry obóz. Mam piękne wspomnienia.

Pora wracać do rutyny i wziąć się do roboty...

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 12/08/2007 7:02 pm
Strona 20 / 240 Wstecz Następny

Praca