w sobote moze do depi przyjdzie nowy kon. ach och uch 😀
juz sie doczekac nie moge. podobno jakis skoczek O.o
w ogole chociaz jestem cala polamana i pokaleczona to szczesliwa
Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?
A no jest kilka powodów do radosci 🙂
- dostałam dziś 5 z historii 😛
- nie muszę dziś zakuwać 😎
- a no i co najważniejsze,jeszcze sie nie chwaliłam... zdałam egzamin na sternika jachtowego 😀 z czego jestem bardzo dumna :rotfl:
I ogólnie całkiem fajny dzonek dziś był 🙂
Pozdrowionka 😀
Oświeciło mnie. Pod wpływem wypowiedzi pewnej osoby z tego forum, dwóch zdarzeń ze szkoły, sypmatycznego programu tv, powrócenia do stron, które oglądałam jakiś rok temu, w tym wierszy, do celów, zadań, które stawiałam sobie też rok temu, a nie udało mi się ich zrealizować oraz wielu rzeczy postanowiłam, że będę działać więcej. Brzmi jak całkiem chore ambicje, ale co zrobić. Już dzisiaj zaczynam przygotowywać materiały na dzień bez futra, który odbędzie się pod koniec listopada, na święta bez okucieństwa, czy coś w tym stylu. Może uda mi się w następnych miesiącach wynająć salę i zrobić jakiś wykład, rozdawać ulotki na mieście w wkręcić w całą akcję więcej osób.
Matko
Naszakiciu, gratulacje 😉 Je też oświeciło 😉
jestem zakochana..tak nieustannie..już drugi rok leci..a mi tak dobrze. Wreszcie jestem w związku, w którym jest miejsce na "moje", "twoje" i "nasze". Piękne :heartpump:
a poza tym miałam pyszny obiad:banany w cieście i moja zupka z soczewicy-niebo w gębie tzn buzi 😀
Jestem wolna i szczęśliwa..
Nie ciągnę już za sobą tej kuli u nogi..
Nie jestem juz z kimś, kto na to nie zasługuje..
Zostałam oszukana ale już się tym nie przejmuję... To on stracił to co było dobre a wybrał taniochę.. można mu współczuć ale tego nie robię..zasłuzyl na to i niech sobie robi co tam chcial..powodzenia..
Teraz już ufam mojej niezawodnej jak sie okazuje intuicji..
Jestem wolna.. robię to, na co mam ochotę..
Brak podejrzeń, nieszczerości..
I jest kandydat na prawdziwe szczęście..
KasiaWS
Mimo,że chce mi się wyć z powodu iż na studiach nie potrafię się z ludźmi zintegrować, jakoś tak pozytwynie się czuję. Nawet mnie, człowiekowi o fatalnej orientacji w terenie udało się autobusami w obcym mieście trafić na uczelnię- to też zasługuje na umieszczenie w weselniku. 😉
Białowieska się Puszcza.
Niezła rzecz, te porządki.... W szafce z gazetami i książkami znalazłam: pieczywo chrupkie, szczotkę, spinki do włosów, słuchawki, kalendarzyk, grzebień, a jeszcze połowy nie przejrzałam.... Oprócz tego pełno kartek, które zapisałam podczas przechodzenia na wegetarianizm, korektor do twarzy, a jego zapach baaardzo mi się kojarzy z początkami niejedzenia mięsa i staraniem się robienia czegoś dla zwierząt.... Miłe.....
Tylko, że jak wyciągnęłam stamtąd łyżkę i czosnek, to nie wiem co powiedzieć 😉
[edytowane 11/10/2007 od vegetena]
Jestem wolna i szczęśliwa..
no to super, a taka zaplakana byla jeszcze kilka dni temu
I jest kandydat na prawdziwe szczęście..
zaraz, zaraz, musialas juz wszystkim wygadac, jeszcze nie powiedzialem TAK
😉
[url=http://www.yasoda.pl]Salon kosmetyczny Opole[/url] [url=http://www.oknadrewniane.co.pl]okna drewniane[/url] [url=http://www.oknadrewniane.co.pl]drzwi drewniane[/url]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja