Leki + psychoterapia są bardzo efektywnym połączeniem. Pomagają rozprawić się z przeszłością i teraźniejszością. Ale jeszcze lepiej, gdy zestaw uzupełnia ktoś, kto trzyma za rękę i mimo moich dziwactw nie zraża się i trwa, kto sprawia, że mam chęć zmieniać się na lepsze i iść do przodu.
xxl, bardzo, bardzo się cieszę, gratuluję i oby tak dalej! 🙂
edit
cytując samą siebie
w chwili obecnej jestem spłukana
już nie 😀 wracajac z pracy, ujrzałam na błotnistej ulicy banknoty, już parę aut chyba zdążyło po nich przejechać - kwotowo więcej niż moja dniówka. Ale mi się miło zrobiło 😀
[edytowane 23/1/2015 przez Fatty]
Leki + psychoterapia są bardzo efektywnym połączeniem. Pomagają rozprawić się z przeszłością i teraźniejszością. Ale jeszcze lepiej, gdy zestaw uzupełnia ktoś, kto trzyma za rękę i mimo moich dziwactw nie zraża się i trwa, kto sprawia, że mam chęć zmieniać się na lepsze i iść do przodu.
W jakim nurcie terapię masz?
Ja mam psychodynamiczną.
[edytowane 23/1/2015 przez cienkun]
Ja również 🙂
Poniedziałek - teraz to już z górki do weekendu :rotfl:
Kocham i to mnie ogarnia 🙂
Coraz bliżej wiosna- szczególnie ją czuć po Słonecznym dniu 🙂
Rozchorowałam się, ale cieszę się z tego ponieważ już nie wyrabiam w robocie i prawie odpocznę na wolnym .. 😉
Tak wiosna powoli idzie, slyszalem wcześnie rano jak śpiewały ptaki 🙂
Witariański detoks plus sauna i basen i świetne słońce i humor świetny!
Ja żyję chyba w innej strefie, bo za oknem bialuteńko ! 😉
Nocą zasypało wszystko i nadal pada, cudownie 😀
U mnie też biało 😉 I cały dzień pruszyło 😉
jadłam najlepszego falafela w życiu :D. z wegańskim serem. w całkowicie wegańskiej budce z falafelami. jak ktoś będzie kiedyś w warszawie to polecam bejrut 😀
Jestem uzależniony od muzyki !
:]:]:]:]
#:]
Dzisiaj są walentynki, więc postanowiłem ogłosić wszem wobec i każdemu z osobna, iż kocham Alicję i ona jest Moją Panią. :heartpump:
I bardzo pieknie, kochajta się cały czas 🙂
Ja się weselę bo jeszcze dziś do pracy a potem kilka dni wolnego- a bardzo potrzeba mi ich.