no a zna może ktoś w Polsce jakieś taki agro farmy na wakacje gdzie można pojechać i przebywac ze zwierzętami własnie takimi rolnymi , ale żeby te zwierzaki nie były tam hodowli rolnej tylko do życia , przybliżania człowieka do natury , chętnie bym skoczył na cos takiego z moją córą
Zabrałam mamę do baru wegańskiego - była zachwycona 😉 Ona generalnie jest fanką kuchni roślinnej, tacie by tam nie smakowało.
Ja byłam zachwycona mniej, bo po późniejszym bólu brzucha skontatowałam, że coś musiało zawierać seler :rotfl: ale obyło się bez rewelacji 😛
Białowieska się Puszcza.
Kuracja antybiotykowa zaczyna przynosić pierwsze efekty - lepiej się czuję, migdały się nieco zmniejszyły, dalej boli przy przełykaniu ale nie tak jak wczoraj... jeno mimo brania osłony mój żołądeczek i jelitka, mówia, że mnie już nie kochają...
Białowieska się Puszcza.
Jak to przekonywać? Jak jest małe to nie dajesz mięsa, mleka ani słodyczy, bo to niezdrowe.
A potem samo sobie wybierze - jak będzie chciało jeść mięso to będzie sobie jeść.
Zresztą z takiego przekonywania to nic dobrego nie wyjdzie - skutek pewnie będzie odwrotny od zamierzonego.
Dajesz przykład swoim życiem, a nie słowami. "Do as I say not as I do" to nie jest dobra metoda wychowawcza.
Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce
Może starych znajomych będzie to obchodziło - jestem już lekarzem weterynarii! Mieszkam ze szczurami i stażuję na Ślunsku. Cieszę się samodzielnym życiem. Tym, że wreszcie skończyło się studentowanie i mogę robić coś sensownego, mimo że łatwo nie jest. Pozdrawiam starą gwardię i wszystkich świeżaków 🙂
http://www.explosm.net/comics/random/
Jutro ruszam na podróż objazdową po Polsce (Południe, Wschód, Północ, Zachód) połączoną z muzykowaniem!!! tylko to pakowanie 😛
spanie w namiocie, często na dziko, codziennie w naturze, zdobędę Orlą Perć (bo tylko ona mi w Tatrach została), joga na trawie o poranku, bieszczadzkie żubry, lwów, mazury i morze a z powrotem przez zieloną górę na grzyby we wrześniu 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja