siedzę w pracy, koleżanka dzwoni, nie mogłam odebrać i zaczęłam pisać wiadomość, że oddzwonię po pracy, w tym czasie dostaję sms, że użytkownik tego telefonu zgubił go na woodstocku, na sim jest tylko mój nr i mam przekazać prośbę o kontakt mailowy (i tu mail wośpowy) :D. koleżanka zgubiła ten telefon w okolicach otwarcia, 2 tygodnie temu. nr był tylko na wood, ale może telefon odzyska, stary to stary, ale zawsze się przyda :D. zrobiło mi to dzień, bo humor miałam parszywy 😀
poczatki 🙂
zdobyłem najwyższy szczyt Słoweni triglav, jak ktos ma ochotę to można podejrzeć https://www.youtube.com/watch?v=bANydSvc7Rg
rower mniej ważny niż towarzystwo na wycieczki
a widzisz ja wolę sama 🙂 jadę przed siebie, na muszę ani zwalniać dla kogoś ani cisnąc nie wiadomo jak ..
uwielbiam wycieczki na rowerze.
Jakby ktoś w górach był- z Nowego Targu na Słowację bardzo fajny szlak rowerowy :thumbsup:
po 1,5 miecha spania na podłodze , na betonie i styropianie itp w końcu wnoszę łózko , dziwnie będzie
prawda? też to przeżyłam 🙂 i wcale nie brakowało mi łózka 😀
rower mniej ważny niż towarzystwo na wycieczki
a widzisz ja wolę sama 🙂 jadę przed siebie, na muszę ani zwalniać dla kogoś ani cisnąc nie wiadomo jak ..
uwielbiam wycieczki na rowerze.
:drink:
[edytowane 24/8/2016 od eRZet]
Strefa rokendrola wolna od Angola, środa/czwartek godzina 0.00 w radiowej Trójce
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja