Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Weselnik 🙂  

Strona 3 / 240 Wstecz Następny
kamma
stały bywalec

Cieszę się, że poznałam na tym forum kogoś fajnego, z kim mogę toczyć fascynujące dyskusje po świt na temat odmiennych stanów świadomości, statystyki, psychologii wegetarianizmu, a nawet znaczenia boysbandów w kulturze:)

I jeszcze się cieszę, że mam już 38 stron doktoratu, ale niestety też powinnam pisać szybciej.

[edytowane 24/10/2006 od kamma]

podskoczyć i nie trafić w ziemię

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 24/10/2006 2:10 pm
siwcia
stały bywalec

A ja się cieszę z tego, że mam dla kogo żyć, poznaje ciągle interesujących ludzi, ucze się........., pracuje..........robię coś dla siebie .......ale najważniejsze jest to, że mogę pomagać innym........no i nawet mi to wychodzi;D;D Pozdrówki for everyone!!!!!!!!!!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 24/10/2006 2:43 pm
babaYaga
początkujący

mam już 4 strony magisterki 🙂 🙂 🙂
tylko nie wiem czy to powód do dumy;) tępo ślimacze... 😀
ale co tam..byle do przodu;)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 24/10/2006 3:30 pm
Apulejusz
bywalec

Jestem niezmiernie zadowolona, że zdobyłam dwia fascynujące miejsca zatrudnienia - zgodne z moim humanistycznym wykształceniem - polecam: www.bryk.pl - dla uczniów i studentów!! :)) Cieszę się z jesieni i z tego, że dzisiaj jest taki ciepły pażdziernikowy dzień :))

[url=http://www.forumveg.webd.pl] [img]http://www.forumveg.webd.pl/album_pic.htm?pic_id=321[/img] [/url]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 24/10/2006 3:33 pm
katrinko
stały bywalec

Dzisiaj moje zepsute ogrzwanie w pracy przyszedł naprawiać bardzo sympatyczny pan, wyglądający jak Gary Oldman, ale z 20 lat młodszy (uwielbiam Garego Oldmana 🙂 ), za to drugi pan naprawiający dla równowagi wyglądał jak neandertalczyk Macieja Giertycha. Ogrzewanie działa (na razie), koszt naprawy wyniósł zaledwie 20 zł i to nie ja zapłacę 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/10/2006 1:39 am
Reiha
stały bywalec

Ja się cieszę, bo:
- studiuję magisterkę na Uniwerku,
- mam dużo pracy - ja lubię mieć dużo pracy
- dorobię parę groszy przy wyborach siedząc w komisji
- mój ukochany zbudował mi śliczne półki i jutro przeprowadzam ksiązki
- w sobotę zobaczę się ze znajomymi
- jest piękna jesień
- minęły mi napady depresji i złego nastroju

Don't let me detain you.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/10/2006 5:30 pm
siwcia
stały bywalec

Jestem cała happy:D Jest śliczna pogoda, kończę wcześniej pracę i idziemy dzisiaj pograć w basket!!!! 😀 Nareszcie, tak mi tego brakowało;P

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/10/2006 7:39 pm
coconut
bywalec

Tak ogólnie to jestem w podłym nastroju , ale mimo to mam powód do radość ... Jestem sobą i taka pozostanę , niezmienię się poto by komuś zainponować ani przypodobać !Ąha i mam zamiar schudnąć tylko i wyłącznie dla własnej satysfakcji 🙂 🙂 🙂 żeby się sobie podobać nie innym , i z tego się ciesze 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/10/2006 8:27 pm
Wiejka
stały bywalec

Idę jutro na imprezę..w końcu:D!!Jest koniec tyg.:D!!i też bioręsie za odchudzanko, bo wyzdrowiałam i mogę wrócić na konie i tańce:D!!

Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń...Jest po prostu inne..

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/10/2006 12:03 am
Asia
 Asia
bywalec

A ja juz schudłam!!!!:D i straszniue sie z tego cieszę, a waga nadal spada...YES YES YES :exclam: ,a tak poza tym to mamy przecież piękna, kolorową jesień, no i zaczał sie weekend i spotkanka z przyjaciółmi..:):):)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/10/2006 11:29 pm
Fatty
weteran forum

Jutro jadę do kina, Rzeszowa na "sezon na misia", przy okazji obskocze parę rzeszowskich sklepów- lubię inaczej spędzone niedziele... bo moja typowa niedziela polega na leżeniu do góry brzucholem i psioczeniu pod nosem "jutro poniedziałek, a ja nie cierpię poniedziałków.." 😉

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/10/2006 12:15 am
petka
bywalec

Fatty i ja nic o tym nie wiem??? No jak to możliwe....szkoda, że wczesniej nie powiedzialaś.... 🙁

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/10/2006 9:40 pm
Fatty
weteran forum

Bo wypadło nagle...ale i nagle przepadło 😉 W niedzielny poranek,patrząc przez okno na ulewę stwierdziłyśmy- my, czyli mama, moja siostra i ja-że jednak wypad do kina przekadamy, bo mokrymi kurami być nie chcemy.
Ogólnie to ja w Rzeszowie jakiś raz w miesiacu jestem 🙂 - zwykle jako doradca, gdy moja siostra chce się po sklepach pokręcić, a teraz zbieram się w sobie aby wpaść na bernadyńską, bo chcę sobie tam brew przekłuć 😉

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 29/10/2006 10:39 pm
petka
bywalec

Fatty to następnym razem daj znać. Ja nie gryzę więc spokojnie 😉 Czekam 🙂
PS pogoda faktycznie była straszna...w butach rzeki ulicznych kałuż mi przepływały...byłam w radiu i tak zmokłam, że nie wiem czy czasem z tego jakiegoś choróbska nie będzie 🙁

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/10/2006 10:08 am
babaYaga
początkujący

dostałam stypendium 😉 juuhu!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/10/2006 10:32 am
Strona 3 / 240 Wstecz Następny

Praca