A ja się raduje, ciesze i jestem szcześliwa... że pogoda taka śliczna, że córcie moje uśmiechnięte chodzą i szcęśliwe... ze przeżywają intensywnie chile w domu... na podwórku i w przedszkolu... szkole.. i8 że zaraz poczytam sobie fantastczną wciągającą powieść;))
Każdy chce mieć przyjaciela ale nikt nie wysila się by nim być.
A ja sie raduje bo bylam z pieskiem na dworku i jest super hiper piekna pogoda, a Liska (piesio) tak slicznie wyglada jak skacze taka malutka w takiej wysokiej trawie 😀 w ogole ciagle nie moge uwierzyc ze mamy psa, bo rodzice nigdy nie chcieli sie zgodzic, a Lisa jest juz z nami miesiac czasu 😀 I uwielbiam wychodzic z nia na dwor 😉
Jej a jeszcze mi 1 maturka zostala (+ 2 ustne) a ja sie lenie hehe no ale co tam jakos to bedzie 😛
Pisałam w marudniku że się nie dostałam na wymarzone wykopy w Bułgarii-a jednak sie dostałam o czym powinnam wiedzieć podobno!!! jadę jadę jestem taka szczęśliwa..a na dodatek znajomi jak zwykle dopisali..iiii są chwile że poznaje jakich naprawdę mam przyjaciół, i tak bardzo dziękuje im że są ze mną..dziś dowiedziałam się o pięknym geście przyjaciela wobec mnie..i naprawdę..naprawdę poruszyło to moje serduszko..pozdrawiam w ten piękny majowy poranek...i te ptaszki za oknem... 🙂
Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.
Pisałam w marudniku że się nie dostałam na wymarzone wykopy w Bułgarii-a jednak sie dostałam
Wiedziałam ,....... a tak mi Ciebie było żal, gdy czytałam w marudniku.......wierzyłam ,że los się odwróci.......
🙂 Również serdecznie gratuluję ! I powodzenia na wykopach w Bułgarii. :thumbsup:
dziękuje kochani za gratulacje 🙂 wciąż jestem w euforii, w czym pomaga mi to co sie dzieje za oknem!! jest tak pięknie że aż nie wypada mieć złego humorku.:D pozdrawiam !
Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja