Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Weselnik 🙂  

Strona 32 / 240 Wstecz Następny
badba
bywalec

naturalnie że zawsze służe pomocą (nie tylko w kwestii typowo lekarskiej).

SEMPER FI

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/05/2008 2:43 pm
rubia
forumowy expert

Żeby poprawić statystykę (weselnik kontra marudnik) napiszę szczerze: po całym tygodniu ciężkiej pracy NARESZCIE WEEKEND!!!! I pogoda też nienajgorsza 😛

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 24/05/2008 12:10 am
Fatty
weteran forum

Wolne,wolne, wolne! Nie ma to jak snuć się w piżamie po chałupie, i nie mieć tego naglącego uczucia, że już zaraz trzeba koniecznie gdzieś, przymusowo wystartować 🙂

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 25/05/2008 1:56 pm
EnzymTrawienny
forumowicz

Strajk nauczycieli. Koniec maja. I każdy dzień bez mięsa, choć okupiony kłótniami, najpiękniejszy. Oraz kubek z Kubusiem Puchatkiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 1:22 am
Stanisław
weteran forum

A ja mam żółty kubek z czerwonym tulipanem z którego piję zawsze herbatkę owocową 😛

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 1:31 am
Fatty
weteran forum

Ja mam zielony z Knorra - jakoś najbardziej mi wszystko z niego smakuje.

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 2:09 am
Milunia
bywalec

Wpisuję się do tego klubu 🙂 Mam w domu wyłącznie kubki...całą szafkę...różniaste :rotfl:

Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 2:24 am
rubia
forumowy expert

Dołączam się do fanklubu kubków; dla mnie ważne jest też to, żeby kubek był duży i żeby można bylo rozpocząć nowy dzień od dłuugiej herbatki. Od razu ma sie lepszy nastrój 🙂 🙂 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 2:40 am
Fatty
weteran forum

N i taki fanklub to ja rozumiem, nigdy nie pojmowałam jak można ze smakiem pić cokolwiek(no, z drobnymi wyjątkami) ze szklanki...

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 2:46 am
Ayna
 Ayna
forumowy expert

Fatty ! Zapewniam Cię - można wypić wszystko ze szklanki prócz kawy . Podstawa to dobra woda. Wszyscy moi goście chwalą ,że mam taka dobrą herbatkę. Tylko woda z filtra może zagwarantować dobry smak naparu. Przynajmniej widać cudny kolor.....
Kawę piję tylko z filiżanki. Kubek dla mnie to za duża porcja.Nie zapisuję się do klubu . 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 3:52 am
Milunia
bywalec

Kawę piję tylko z filiżanki. Kubek dla mnie to za duża porcja.

Dzięki Ayna, że mnie oświeciłaś 🙂 Kawa to rzeczywiście z filiżanek, których też posiadam pokaźną kolekcję 🙂 Tylko moi goście do nich nie mogą przywyknąć :rotfl:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 4:07 am
Ayna
 Ayna
forumowy expert

Och ! Ci goście. Powiedz mi Miluniu co robić , gdy ktoś z gości prosi o kawę mieloną,sypaną i to jeszcze w szklance ? Czy powiedzieć ,że przykro mi , nie mam szklanek , podać w kubku ? Toż to "zbrodnia na kawie " :rotfl: Naprawdę zdarzają się tacy goście. :rotfl: ..................

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 4:18 am
Milunia
bywalec

Dla tych gości, co tak marudzą mam przygotowane szklane kubki, które udają szklanki :rotfl: Na to się łapią :rotfl:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 4:23 am
Fatty
weteran forum

Kubek bardzo mi pasuje do scenerii: na polu(na zewnątrz 😛 ) deszcz, ja siedzę w ciepłym domciu skulona, opatulona kocem, tak,że widać tylko oczy i ręce trzymające parujący kubek.
Oooo jak ja tak lubię! 🙂

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 12:06 pm
Stanisław
weteran forum

Tak króciutko napiszę
Bo widzę świat zielony
I śpiewy ptaków słyszę,
I jestem zadowolony.

Wszystkim forumowiczom życzę miłego dnia. 🙂

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/05/2008 1:21 pm
Strona 32 / 240 Wstecz Następny

Praca