Postanowiłam zrobic malą krecią robotę konkurencji, czyli Marudom z Marudnika i trochę ich pomęczyc pozytywnymi postami: do nas do ogrodu przyszedł dziś przecudnej urody kot: zbadał teren, a pozniej z typową kocio-lekceważącą miną rozłożył się na ławeczce. Pogoda cudna: dośc chłodno i nie pada. Zjadłam pyszny obiad (leczo z brązowym ryżem) podany mi pod nos. Piękny dzień
Postanowiłam zrobic malą krecią robotę konkurencji, czyli Marudom z Marudnika i trochę ich pomęczyc pozytywnymi postami:
No to oni (przynajmniej jeden 😛 ) postanowili sie odwdzieczyc i napisac swoj pierwszy post w tym temacie 😛 Bynajmniej nie pochwalny:) Z czego Wy sie tak cieszycie? Jest strasznie goraco, zaczyna sie sesja i dzieja sie inne jeszcze gorsze rzeczy ze zupelnie Was nie rozumiem :'(
Piękny dzień
Cale szczescie ze ten dzien sie juz skonczyl 😛 Teraz nareszcie jest noc, ulubiona pora wszystkich marud 😉 Pozdrawiam 🙂
Chi vuol veder il ciel, poi morir'
Z czego Wy sie tak cieszycie? Jest strasznie goraco, zaczyna sie sesja i dzieja sie inne jeszcze gorsze rzeczy ze zupelnie Was nie rozumiem :'(
Nigdy nie jest tak źle 🙂 Głowa do góry 🙂
A gdzie Ty widzisz to gorąco? Jakoś tego nie zauważyłam :rotfl: Jest pięknie i uroczo 😀Cale szczescie ze ten dzien sie juz skonczyl 😛 Teraz nareszcie jest noc, ulubiona pora wszystkich marud 😉 Pozdrawiam 🙂
Wiesz, w nocy nie siedzą tutaj tylko marudy 🙂 Bywają też ludzie szczęśliwi i radośni 😀
Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.
By nie moglo byc gorzej? Calkowicie sie z Toba zgadzam 😛
A gdzie Ty widzisz to gorąco? Jakoś tego nie zauważyłam :rotfl: Jest pięknie i uroczo 😀
Ech, ja musze siedziec nago zeby sie nie ugotowac i gdzie ja widze goraco? 😛
Wiesz, w nocy nie siedzą tutaj tylko marudy 🙂 Bywają też ludzie szczęśliwi i radośni 😀
A ja tego nie powiedzialem 😛 Tylko ze jak ktos jest maruda to powinien wielbic noc 😛 Pozdrawiam
P.S. Ten Twoj awatar mnie rozbraja 😛
By nie moglo byc gorzej? Calkowicie sie z Toba zgadzam 😛
Zawsze może być lepiej 🙂
Ech, ja musze siedziec nago zeby sie nie ugotowac i gdzie ja widze goraco? 😛
Rety jak ja bym się tak rozebrała, to dygotałabym z zimna :rotfl:
jak ktos jest maruda to powinien wielbic noc 😛
Ja też wielbię noc i jakoś nie umiem marudzić...chyba, że to jest zaraźliwe :rotfl:
P.S. Ten Twoj awatar mnie rozbraja 😛
Dzięki...mnie też :rotfl:
PS Zaczynam uczyć się od Ciebie rozbierania postów na części pierwsze:)
Zawsze może być lepiej 🙂
Ech, lepiej to juz bylo 😛
Rety jak ja bym się tak rozebrała, to dygotałabym z zimna :rotfl:
W koncu nalezy sie do klubu milosnikow zimy, a to do czegos zobowiazuje 😉
Ja też wielbię noc i jakoś nie umiem marudzić...chyba, że to jest zaraźliwe :rotfl:
Ale implikacja jest w druga strone... Jak marudzisz to powinnas wielbic noc, ale wielbienie nocy do niczego akurat nie zobowiazuje 🙂
Dzięki...mnie też :rotfl:
Moze oglosimy konkurs na najfajniejszy awatar? Trzeba by tylko wymyslec jakas nagrode... W kazdym razie masz moj glos 🙂
PS Zaczynam uczyć się od Ciebie rozbierania
😀 Dzieki :rotfl: 😛 Tylko co na to powie Twoj maz? 😉 Pozdrawiam 🙂
Nie mam już cierpliwości do cytowania 🙂
Tak więc...Twoją moralność też mogę uleczyć :rotfl: ...zgadzam się na konkurs 😀 i nie mam nic przeciwko rozbieraniu :rotfl: A poza tym sam wiesz co mój małżonek sądzi na ten temat :rotfl:
Pozdrawiam 😀
Tak więc...Twoją moralność też mogę uleczyć :rotfl:
Jak bylabys tak mila
...zgadzam się na konkurs 😀
No to trzeba by jeszcze wymyslec jakas nagrode... Jakies propozycje?
i nie mam nic przeciwko rozbieraniu :rotfl:
Ja tez nie, ale chyba to juz wiesz 😉 Nie ma to jak rozebrac sobie wielomian na czynniki pierwsze 😉
A poza tym sam wiesz co mój małżonek sądzi na ten temat :rotfl:
Wiem, wiem 😀 Pozdrawiam go i jeszcze raz dziekuje za dostarczenie mnie do domu 🙂
[edytowane 3/6/2008 przez verufer]
Zaraz wychodzę na świeże powietrze, więc zastanowię się nad sposobami leczenia 😀 A potem spojrzę na Ciebie i będziesz zdrów 😀 Choć pewnie z rozbierania Cię nie wyleczę :rotfl:
A nagrodą za konkurs może być gra w karty z autorem tego pomysłu :rotfl: :rotfl:
PS Mąż mówi ''nie ma sprawy'' 😀
Zaraz wychodzę na świeże powietrze, więc zastanowię się nad sposobami leczenia 😀
Dziekuje... Mam nadzieje ze nie beda zbyt bolesne 😛
A potem spojrzę na Ciebie i będziesz zdrów 😀
z d row? No nie, o cos takiego to Cie nie podejrzewalem 😛
Choć pewnie z rozbierania Cię nie wyleczę :rotfl:
No way 😉 😛
A nagrodą za konkurs może być gra w karty z autorem tego pomysłu :rotfl: :rotfl:
Biorac pod uwage atrakcyjnosc tej nagrody to nikt sie do konkursu nie zglosi 😛 Trzeba by cos bardziej namacalnego 😉
PS Mąż mówi ''nie ma sprawy'' 😀
Czyzby Twoj maz byl buddysta? 😛 Pozdrawiam i zycze milego przewietrzania sie 😉
[edytowane 3/6/2008 przez verufer]
Siedząc dziś w ogrodzie, byłam świadkiem czegoś wspaniałego. Wielka, żółta ważka pojawiła się znikąd i chwyciła w powietrzu jakiegoś owada. Potem usiadła na kijku podtrzymującym kwiaty i zaczęła zjadać swoją ofiarę. Była tym tak zaabsorbowana, że mogłam podejść bardzo blisko i obserwować, jak najpierw odgryza głowę, a potem wsuwa resztę owada, którego pancerzyk chrupał jak wafelek 😉 Miała piękne, jasnożółte oczy i dwie pary skrzydeł, każde wielkości mojego małego palca u ręki. Coś niesamowitego! Ostatnio często ważki zjawiają się u nas w ogrodzie.
A jutro wyjeżdżam do Międzyzdrojów na centrale z Olimpiady Wiedzy Ekologicznej. Mój udział w niej to jedno wielkie nieporozumienie, nie wiem, jak ja się tam dostałam. Żeby tylko sobie wstydu nie narobić... Życzcie mi chociaż tyle szczęścia. I proszę pod moją nieobecność nie podejmować żadnych decyzji wagi państwowej 😎
http://www.explosm.net/comics/random/
cóż to za cisza nastała w weselniku- podzielcie się radościami 😉
ja zdałam dziś ustny egzamin z pedagogiki społecznej na 5, bardzo się bałam, ale się udało. Czuję się doceniona: odpytywanie nie trwało "hop siup", 2 min i ocena w indeks...ale o wiele dłużej, pani dr wymagała nie tylko wiedzy, ale też własnego zdania i przemyśleń. Eh...jak pięknie 🙂
xxl -jak konkurs trzymałam i trzymam(nie wiem ile dni trwa konkurs) za Ciebie kciuki :thumbup:
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja