Też się bardzo cieszę,że piesek ma dom.Ja mam dwa psy,jeden przygarnięty,też go znalazłam zimą,był tak chudy(szkielet pokryty skórą) i zmarznięty i cały w bliznach.Wszystkiego się bał nie mogłam ręki podnieść do góry bo zaraz się kulił-widocznie był bity,bał się nawet szklanki z wodą - może wlewali mu coś do pyszczka. Upłynęło dużo czasu nim nabrał zaufania do ludzi. Jest fajnym dużym psem o dłuższej sie.rści koloru czarnego,mówią o nim wilk na krótkich łapach
🙂
http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144
Będziemy tęsknić za tobą ,ale baw się wyśmienicie ,odpoczywaj bo wakacje się kończą:(
Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.
Ostatnio w Marudniku pisałam, że byłam na zakupach, a dziś w Weselniku 😀 A to ten sam sklep był 😮 Wreszcie kupiłam trampko-podobne buty i plecak RbK 😎 Skóry w nich nie ma... ale czy są zgodne z Fairtrade? 😉 Tego się nie prędko nauczę albo wcale 🙁 Ale to Weselnik! Dobrze jest 😀
jestem lewakiem.
To dawaj tu ten wierszyk zaraz poczytamy 😀
Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.
Oj tam polejecie się tylko 😀 Ale co mi tam 😛
Nad ludzkimi głowami
A pod ogromem dusz
Wraz z niebieskimi ciałami
Przyświeca znów i już
Słucha gdy Bóg daje rady
I wyciąga z nich wnioski
Oświetla anielskie autostrady
I zapomniane światu wioski
Tak bliski jak daleki
Między ziemią a niebem
Chwalony od zawsze i na wieki
Prezentem ode mnie dla Ciebie
Wolałabym czymś lepszym zabłysnąć więc zapraszam na http://www.meritum.mylog.pl na hasło: SAMOTNIA 🙂
jestem lewakiem.
piękny wierszyk niezła z ciebie artystka:)
A mi chyba wystarczy już odpoczynku od for dyskusyjnych. Przez jakieś dwa miesiące zaniedbałam tu obowiązki moderatora, "dodawacza" przepisów i oprócz tego, że trochę odetchnęłam, to stęskniłam się za Wami.
Poza tym przez jakiś (długi) czas miałam wszystkiego dość, wszystkiego, z jedynie małymi wyjątkami. To dalej trwa, ale wracam do normalności
Pozdrawiam, może ogarnę to wszystko
[edytowane 20/8/2008 od vegetena]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja