Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Weselnik 🙂  

Strona 59 / 240 Wstecz Następny
pawel747
bywalec

:thumbsup:
Pytać ludzi nie ma sensu. Sama zastanów się, co chciałabyś robić poza pisaniem. A jeśli za pierwszym razem Ci się nie uda - jak Fatty czy mi - zawsze możesz iść potem na drugi kierunek.
Mi z informatyką się nie udało, ale po obrocie o 180 stopni - językoznawstwem jestem zachwycony 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/11/2008 10:04 pm
JAGA
 JAGA
forumowy expert

uciekam na tydzień z Katowic 🙂 🙂 🙂 czas pooddychać świeżym górskim powietrzem 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/11/2008 10:44 pm
pawel747
bywalec

językoznawstwem jestem zachwycony 😀

Ja planuję iść na ten kierunek na magistrze 😀

Fajnie 🙂 Znaczy się jakieś uzupełniające czy drugi kierunek?
W Poznaniu na językoznawstwie jest świetnie - trochę rzeczy dałoby się mocno poprawić, ale mój pierwszy kierunek i tak miażdży pod każdym względem...

JAGA - udanych wakacji 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/11/2008 10:51 pm
Linek
bywalec

Loara, tak jak już pisano - naprawdę dobrze jest sprawdzić jakie przedmioty obejmuje dany kierunek studiów. To często jest zaskoczenie - pierwotne wyobrażenia o jakiejś dziedzinie mogą wówczas zostać całkowicie zdeptane :crash:
Ja dzisiaj bardzo przejmuję się wyborami w Ameryce. Mam wielką, wielką nadzieję, że jednak wygra je Barack Obama. Już bardzo się cieszę 🙂 i jednocześnie obawiam, wiedząc na co stać Republikanów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/11/2008 11:02 pm
pawel747
bywalec

Dziwnie na trzecim roku wybierać co się studiuje... Ja załapałem się jeszcze na ostatni rok jednolitych magisterskich u mnie. Cieszę się, że licencjat mnie mija.
Postudiować zawsze można, powodzenia z japonistyką. 🙂 Jak kiedyś będzie mi się chciało, zrobię zaocznie trzeci kierunek. ;p Zawsze marzyłem o bohemistyce, ale w Poznaniu nie ma. Zostaje uczyć się na własną rękę...

Ja dzisiaj cieszę się nowymi nabytkami płytowymi i jednym kasetowym... 🙂 Po prawie 10 latach znowu z wypiekami na twarzy wyciągałem kasetę z folijki i odsłuchiwałem, bo dopadłem na Allegro rzecz, która nie wyszła nigdy na płycie :))

[edytowane 4/11/2008 przez pawel747]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/11/2008 11:40 pm
pawel747
bywalec

Noo, w 100% zgadzam się tu oczywiście z fasolencją 🙂 Zwykle wystarczy poszperać w Internecie i okazuje się, że istnieją wydziałowe fora dyskusyjne, gdzie można się wszystkiego dowiedzieć... Oba wydziały, na których się "zadomowiłem", takowe mają.

[edytowane 4/11/2008 przez pawel747]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/11/2008 11:56 pm
pawel747
bywalec

Cuda na kiju 😮
Też mam zamiar zostać tłumaczem, przynajmniej na jakiś czas :thumbsup: Polski na razie trochę u mnie kuleje, ale z tekstami informatycznymi jakoś sobie radzę, a ludzie, którzy to czytają i tak nie mają zwykle pojęcia o języku polskim i rozumieją tylko te dziwne słowa, których normalny człowiek ni w ząb... :rotfl:

Kciuki trzymamy.
Pić zawsze możecie do monitorów 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/11/2008 12:52 am
Linek
bywalec

Może to nietakt z mojej strony, że piszę o polityce, ale jestem naprawdę szczęśliwa, iż najważniejszy urząd na świecie obejmie Demokrata i do tego Afroamerykanin (a nie kolejny republikański idiota groźny dla świata) 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/11/2008 9:33 am
Catinahat
bywalec

Jaki tam nietakt. Ja też się cieszę że to Obama wygrał 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/11/2008 10:54 am
Ayna
 Ayna
forumowy expert

Jaki tam nietakt. Ja też się cieszę że to Obama wygrał 🙂

Ja też kibicowałam Obamie. 🙂
Ciesze się jeszcze z innego powodu. Zarezerwowałam wyjazd na narty w styczniu. 😀
Nie było dla mnie wakacji ale będą ferie , super !

Loviiso, będzie dobrze z tym egzaminem . :thumbsup: Nie ma innej mozliwości. Jeśli coś pomoże to ja tez trzymam kciuki. Powodzenia.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/11/2008 11:20 am
krysia
bywalec

Kupiłam sobie bilet na autokar do Niemiec,teraz mi wypada tylko się cieszyć bo jak do tej pory nie mogłam się zdecydować wprawdzie wyjazd za 3 tygodnie ale przynajmniej sie nie rozmyślę,a córka się ucieszy z moich odwiedzin 🙂

http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/11/2008 4:05 pm
krysia
bywalec

Gratuluję Loiviiso i cieszę się- czyli teraz już z górki?

http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/11/2008 6:11 pm
StellaArtois
weteran forum

a chętnie, ale dzisiaj tylko herbatkę, bo muszę się naumieć do jutrzejszej wejściówki z łaciny...gratuluję Lovii 😀 wiedziałam, że Ci się uda 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/11/2008 11:18 pm
pawel747
bywalec

Gratulacje i... na zdrowie 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/11/2008 11:21 pm
rubia
forumowy expert

Uaaaaaaaaa, Ayna, zabierz mnie ze sobą 😛

Yeah, Obama rules! ;p

ZDAAŁAAAAAAAAAAAAAAAM !!!!!!!!!!!!!!!!!! :hiya: :hiya: :hiya:
Wreszcie jestem oficjalnie na 3 roku, dziękuję wszystkim 😀
P.S:To co Fasol, pijemy do monitora :P?

[edytowane 5/11/2008 przez Loviisa-chan]

Loviis, wielkie gratulacje :hiya: :hiya: Jak już będziecie z Fasolą oblewały ten fakt do monitora, powiedzmy, hmmm...herbatką, to wznieście też, proszę, kubeczek za moją szczęśliwą podróż (wyjeżdżam w piątek autokarem) i udane negocjacje z osobistym.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 05/11/2008 11:42 pm
Strona 59 / 240 Wstecz Następny

Praca