:thumbsup:
Pytać ludzi nie ma sensu. Sama zastanów się, co chciałabyś robić poza pisaniem. A jeśli za pierwszym razem Ci się nie uda - jak Fatty czy mi - zawsze możesz iść potem na drugi kierunek.
Mi z informatyką się nie udało, ale po obrocie o 180 stopni - językoznawstwem jestem zachwycony 😀
językoznawstwem jestem zachwycony 😀
Ja planuję iść na ten kierunek na magistrze 😀
Fajnie 🙂 Znaczy się jakieś uzupełniające czy drugi kierunek?
W Poznaniu na językoznawstwie jest świetnie - trochę rzeczy dałoby się mocno poprawić, ale mój pierwszy kierunek i tak miażdży pod każdym względem...
JAGA - udanych wakacji 🙂
Loara, tak jak już pisano - naprawdę dobrze jest sprawdzić jakie przedmioty obejmuje dany kierunek studiów. To często jest zaskoczenie - pierwotne wyobrażenia o jakiejś dziedzinie mogą wówczas zostać całkowicie zdeptane :crash:
Ja dzisiaj bardzo przejmuję się wyborami w Ameryce. Mam wielką, wielką nadzieję, że jednak wygra je Barack Obama. Już bardzo się cieszę 🙂 i jednocześnie obawiam, wiedząc na co stać Republikanów.
Dziwnie na trzecim roku wybierać co się studiuje... Ja załapałem się jeszcze na ostatni rok jednolitych magisterskich u mnie. Cieszę się, że licencjat mnie mija.
Postudiować zawsze można, powodzenia z japonistyką. 🙂 Jak kiedyś będzie mi się chciało, zrobię zaocznie trzeci kierunek. ;p Zawsze marzyłem o bohemistyce, ale w Poznaniu nie ma. Zostaje uczyć się na własną rękę...
Ja dzisiaj cieszę się nowymi nabytkami płytowymi i jednym kasetowym... 🙂 Po prawie 10 latach znowu z wypiekami na twarzy wyciągałem kasetę z folijki i odsłuchiwałem, bo dopadłem na Allegro rzecz, która nie wyszła nigdy na płycie :))
[edytowane 4/11/2008 przez pawel747]
Noo, w 100% zgadzam się tu oczywiście z fasolencją 🙂 Zwykle wystarczy poszperać w Internecie i okazuje się, że istnieją wydziałowe fora dyskusyjne, gdzie można się wszystkiego dowiedzieć... Oba wydziały, na których się "zadomowiłem", takowe mają.
[edytowane 4/11/2008 przez pawel747]
Cuda na kiju 😮
Też mam zamiar zostać tłumaczem, przynajmniej na jakiś czas :thumbsup: Polski na razie trochę u mnie kuleje, ale z tekstami informatycznymi jakoś sobie radzę, a ludzie, którzy to czytają i tak nie mają zwykle pojęcia o języku polskim i rozumieją tylko te dziwne słowa, których normalny człowiek ni w ząb... :rotfl:
Kciuki trzymamy.
Pić zawsze możecie do monitorów 😉
Jaki tam nietakt. Ja też się cieszę że to Obama wygrał 🙂
Ja też kibicowałam Obamie. 🙂
Ciesze się jeszcze z innego powodu. Zarezerwowałam wyjazd na narty w styczniu. 😀
Nie było dla mnie wakacji ale będą ferie , super !
Loviiso, będzie dobrze z tym egzaminem . :thumbsup: Nie ma innej mozliwości. Jeśli coś pomoże to ja tez trzymam kciuki. Powodzenia.
Kupiłam sobie bilet na autokar do Niemiec,teraz mi wypada tylko się cieszyć bo jak do tej pory nie mogłam się zdecydować wprawdzie wyjazd za 3 tygodnie ale przynajmniej sie nie rozmyślę,a córka się ucieszy z moich odwiedzin 🙂
http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144
Uaaaaaaaaa, Ayna, zabierz mnie ze sobą 😛
Yeah, Obama rules! ;p
ZDAAŁAAAAAAAAAAAAAAAM !!!!!!!!!!!!!!!!!! :hiya: :hiya: :hiya:
Wreszcie jestem oficjalnie na 3 roku, dziękuję wszystkim 😀
P.S:To co Fasol, pijemy do monitora :P?[edytowane 5/11/2008 przez Loviisa-chan]
Loviis, wielkie gratulacje :hiya: :hiya: Jak już będziecie z Fasolą oblewały ten fakt do monitora, powiedzmy, hmmm...herbatką, to wznieście też, proszę, kubeczek za moją szczęśliwą podróż (wyjeżdżam w piątek autokarem) i udane negocjacje z osobistym.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja