Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Weselnik 🙂  

Strona 64 / 240 Wstecz Następny
StellaArtois
weteran forum

jedyną bronią był spokój i opanowanie 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/12/2008 2:28 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

Fasol, cieszę się również 😀

I co Jaguś, byłaś dziś na festiwalu? bo ja wczoraj nie mogłam więc dziś wpadłam ; )

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/12/2008 6:31 pm
JAGA
 JAGA
forumowy expert

byłam wczoraj po południu:) koniec off topu 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/12/2008 11:12 pm
JAGA
 JAGA
forumowy expert

po prostu życie mnie cieszy, powoli stabilizują się moje huśtawki, odkrywam na nowo rzeczy, które są dla mnie ważne.
Mam już wolne- aż do 4 stycznia 😎

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/12/2008 4:35 pm
xxl
 xxl
weteran forum

Dawno nie byłam tak rozpromieniona 🙂 Za jakieś siedem godzin będę już ostatecznie zaszczurzona! Wszystko dzięki mojemu bratu, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył. A teraz zabieram się za robienie krokietów i naleśników czekoladowych na wigilię klasową, o które mnie poproszono 🙂 Tak się właśnie promuje wege!
Trzymajcie się, Kochani, niech się Wam jakoś na odległość udzieli moja radość 🙂

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/12/2008 5:22 pm
Loara
forumowicz

mam jeden aktualny powód do umiarkowanej radości- moja klasa zażyczyła sobie na wigilie, ku mojemu zaskoczeniu, "coś wegetariańskiego do zjedzenia". Zobaczę jutro, czy to przeżyją 🙂
a poza tym, chyba powinnam się przenieść na marudnik, bo nic mi nie wychodzi, a moje otoczenie wydaje się emanować niepowodzeniami 🙁

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/12/2008 5:22 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

Ludzie, żeby marudnik tak zostawił weselnik w tyle, wiecie co! Nie macie co robić, tylko narzekać 😛

Właśnie rozbawił mnie następujący fragment książki:
"We wszystkich romansach (...) zakłada się od pierwszej strony, że bohater i bohaterka są sobie przeznaczeni. (...) A jeśli dwoje ludzi stworzonych dla siebie mieszka w różnych krajach? Z tego wniosek, że w takich sprawach od przeznaczenia ważniejszy jest łut szczęścia. Na przykład jest zapisane w gwiazdach, że spotkasz prawdziwą miłość punktualnie o trzeciej, ale za minutę trzecia kichasz i zaczynasz grzebać w torebce, szukając chusteczki. Nim wytrzesz nos, twój jedyny znika za rogiem i nigdy więcej się nie spotkacie. A dlaczego? Bo kichnęłaś! Oto cały sekret. Nic dziwnego, że potem wychodzimy za przypadkowych facetów poderwanych na krótko przed ukończeniem trzydziestki. Tracimy cierpliwość, bo nie spotkałyśmy naszej drugiej połówki. Dlatego jest tyle rozwodów." 😀 Urocze : D Ale kto wie, czy nie prawdziwe, haha

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/12/2008 9:25 pm
Filomena
bywalec

dobre 🙂 .
A żeby weselnik nie został w tyle, to dodam że ja mam super nastrój bo:
1. mam święta wolne (a miałam pracować)
2. dziś na przystanku zobaczyłam plakat wydrukowany ze strony empatii, nawołujący do rezygnacji z zakupu (i męczenia) karpia. I tak mi się ciepło zrobiło, że przyszedł komus do głowy ten pomysł, właśnie na moim osiedlu.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/12/2008 12:25 am
pawel747
bywalec

Właśnie rozbawił mnie następujący fragment książki:
"We wszystkich romansach (...) zakłada się od pierwszej strony, że bohater i bohaterka są sobie przeznaczeni. (...) A jeśli dwoje ludzi stworzonych dla siebie mieszka w różnych krajach? Z tego wniosek, że w takich sprawach od przeznaczenia ważniejszy jest łut szczęścia.
(...)
Urocze : D Ale kto wie, czy nie prawdziwe, haha

Ano, często łut szczęścia - to prawda. Widzę to nieźle po rodzinie i najbliższych znajomych. Teściowa brata jest Bułgarką, kuzynka wyszła za Rumuna, dzisiaj dowiedziałem się, że siostra najlepszego kumpla z liceum ma zamiar wyjść za Włocha... Poza tym, wszyscy wydają się miotać się z radością po Polsce... Niezłe jaja... 😉

A u mnie po staramu - stare radości i stare troski. Ogólnie wesoło 😉

[edytowane 19/12/2008 przez pawel747]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/12/2008 2:19 am
StellaArtois
weteran forum

mam wolne 😀
mogę spać do 10:00 😀
psycholi już nie będzie, kiedy wrócę po świętach na stancję 😀
niedługo dostanę swoją tabakę 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/12/2008 2:37 am
Loara
forumowicz

odespałam trzy ostatnie tygodnie pełne zarwanych nocy- spałam odpowiednio 9,14 i 9 godzin, wreszcie odzyskałam jakąś energię życiową :rotfl:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/12/2008 1:10 am
Bellis_perennis
Famed Member

mam wolne
mogę spać do 10:00

ja tam śpię do 12 :rotfl:
A moim dzisiejszym powodem do dzikiej radości jest to, że kupiłam wreszcie prezenty 😀 a u mnie z tym zawsze nie lada problem bo nie lubię zakupów a przedświąteczny tłok to dla mnie totalna masakra.
Edit: No Loara 14 godzin to mój rekord snu. Snu bez przerwy oczywiście 😀

[edytowane 22/12/2008 przez Bellis_perennis]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/12/2008 6:41 pm
pawel747
bywalec

A moim dzisiejszym powodem do dzikiej radości jest to, że kupiłam wreszcie prezenty 😀 a u mnie z tym zawsze nie lada problem bo nie lubię zakupów a przedświąteczny tłok to dla mnie totalna masakra.

Niesamowite - myślałem, że kobieta nielubiąca zakupów to oksymoron 😀

Do mnie dziś doszły trzy przesyłki - hurra, poczta jakby się stara przed Świętami :red: Brakuje tylko jednego prezentu, który nie zdążył dojść z zagranicy, ale coś się wykombinuje. Od kilku lat już prawie tylko przez Internet kupuję prezenty - klik, klik i listonosz przynosi do domu 😀 W tych dniach staram się w ogóle nie chodzić do sklepów...

Poza tym, dzisiaj nie miałem angielskiego od rana i też mogłem spać do woli, czyli do 9:30 😀 A za godzinkę szykuje się w mieście dobry koncert... Niezły to dzień.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/12/2008 9:34 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

A ja jeszcze mam przez 38 minut urodzinki i spędziłam fantastyczny dzień w przedświątecznym Krakowie 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/12/2008 1:22 am
StellaArtois
weteran forum

to czemu się nie pochwaliłaś wcześniej, ty!
wszystkiego najlepszego, grudniowy łobuziaku!
dużo zdrówka (bo ono najważniejsze), miłości i w ogóle spełnienia Twoich najskrytszych marzeń!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/12/2008 1:38 am
Strona 64 / 240 Wstecz Następny

Praca