Pojawił się wegetariański program na kuchni tv 😀
http://www.kuchnia.tv/program/?full/28000
fajnie zrobione, ludzie tacy w "naszym" klimacie, ogólnie jestem pozytywnie nastawiony na kolejne odcinki
Loviiso oto dla Ciebie spóźnione nietuzinkowe życzenia gotowe do samodzielnego wypełnienia
..................................................................................................................................................
W miejsce kropek wstaw marzenia 😀
[edytowane 23/12/2008 przez Bellis_perennis]
Dziękuję ślicznie 😀 :*
EDIT: Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam sobie boski, karmelowo-cynamonowy peeling do ciała z Farmony ^^ :heartpump: Normalnie mam ochotę go zjeść 😀 Jest jeszcze musujący puder do kąpieli, ale to może następnym razem : P
[edytowane 23/12/2008 od Loviisa-chan]
Dziękuję ślicznie 😀 :*
EDIT: Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam sobie boski, karmelowo-cynamonowy peeling do ciała z Farmony ^^ :heartpump: Normalnie mam ochotę go zjeść 😀 Jest jeszcze musujący puder do kąpieli, ale to może następnym razem : P
[edytowane 23/12/2008 od Loviisa-chan]
:rotfl: :rotfl: :rotfl: a ja mam cynamonowo-karmelowe masło do ciała (też by Farmona 😉 ), do tego dostałam od siostrzyczki 3 kosmetyki ryżowo-bambusowe do ciała- mniam, szkoda, że niejadalne.
No więc przyłączam się do gratulacji 🙂 Oj, jeśli jeszcze o mnie pamiętaliście to zapewne myśleliście, że przepadłam 😉 ale żyje i czytałam często forum, ale nie chciało mi się napisać - szkoła mnie wykańcza 😛 No właśnie... mam pewne zadanko domowe... (piszę w weselniku, bo fajne ;D ), z którym moglibyście nieco pomóc =) Mam napisać dekalog św. Franciszka 😀 Jakieś pomysły na przykazania nakazujące miłość do zwierząt i szacunek dla Matki Ziemi? 🙂
[edytowane 8/1/2009 przez vegesmile]
jestem lewakiem.
Gratuluje dzidziusia 🙂
A ja cieszę się z tego, że powoli spełniają się moje marzenia, że żyję tak jak ja chcę, a nie tak jak inni mi każą. Chodzę na kurs prawa jazdy, uwielbiam jeździć samochodem. Ostatnio bardzo dbam o siebie. Moje życie bardzo się zmieniło, od kiedy jestem wege, na dobre oczywiście. Staje się bardzo samodzielna, mam swoje zdanie i nie przeszkadza mi to że inni go nie tolerują.
Pozdrawiam gorąco 🙂
velvet
Gratuluję Tobie i Kammie dzidziusia. :red: Dlaczego ona nie pokazuje się na forum ?
Takie wpisy powodują pozytywne nastawienie do świata mimo nieciekawej aury. A może zmienisz awka na jakiś weselszy 😛
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja