Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Weselnik 🙂  

Strona 65 / 240 Wstecz Następny
krysia
bywalec

A ja jeszcze mam przez 38 minut urodzinki i spędziłam fantastyczny dzień w przedświątecznym Krakowie 😀

Loviiso! wszystkiego najlepszego w dniu urodzin!Żeby spełniły się wszystkie Twoje marzenia 🙂

http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/12/2008 1:42 am
pawel747
bywalec

Zdążyłem - wszystkiego naj :red: Do poprzedniczek dorzucę dużo fajnej muzyki 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/12/2008 1:57 am
Andros
bywalec

Pojawił się wegetariański program na kuchni tv 😀

http://www.kuchnia.tv/program/?full/28000

fajnie zrobione, ludzie tacy w "naszym" klimacie, ogólnie jestem pozytywnie nastawiony na kolejne odcinki

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/12/2008 2:18 am
Ayna
 Ayna
forumowy expert

A ja jeszcze mam przez 38 minut urodzinki

Przyjmij również ode mnie najserdeczniejsze życzenia 100 lat ! 🙂

Pojawił się wegetariański program na kuchni tv

Dobrze wiedzieć , postaram się tam czasem zajrzeć 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/12/2008 3:01 am
Bellis_perennis
Famed Member

Loviiso oto dla Ciebie spóźnione nietuzinkowe życzenia gotowe do samodzielnego wypełnienia
..................................................................................................................................................
W miejsce kropek wstaw marzenia 😀

[edytowane 23/12/2008 przez Bellis_perennis]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/12/2008 12:31 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

Dziękuję ślicznie 😀 :*

EDIT: Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam sobie boski, karmelowo-cynamonowy peeling do ciała z Farmony ^^ :heartpump: Normalnie mam ochotę go zjeść 😀 Jest jeszcze musujący puder do kąpieli, ale to może następnym razem : P

[edytowane 23/12/2008 od Loviisa-chan]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/12/2008 1:49 pm
Fatty
weteran forum

Kupiłam sobie rolki 🙂

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/01/2009 5:17 pm
pawel747
bywalec

To temat o zakupach teraz jest? 😀 Ja też się dzisiaj cieszę z zakupów, bo udało mi się wylicytować za względne grosze dwie czeskie płyty, na które polowałem od ponad dwóch lat 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/01/2009 12:49 am
JAGA
 JAGA
forumowy expert

Dziękuję ślicznie 😀 :*

EDIT: Właśnie wróciłam z zakupów, kupiłam sobie boski, karmelowo-cynamonowy peeling do ciała z Farmony ^^ :heartpump: Normalnie mam ochotę go zjeść 😀 Jest jeszcze musujący puder do kąpieli, ale to może następnym razem : P

[edytowane 23/12/2008 od Loviisa-chan]

:rotfl: :rotfl: :rotfl: a ja mam cynamonowo-karmelowe masło do ciała (też by Farmona 😉 ), do tego dostałam od siostrzyczki 3 kosmetyki ryżowo-bambusowe do ciała- mniam, szkoda, że niejadalne.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/01/2009 11:02 pm
Lily
 Lily
Famed Member

A ja dziś gratuluję [b] kammie [/b] nowo narodzonego synka 🙂

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/01/2009 7:22 pm
JAGA
 JAGA
forumowy expert

Kamma urodziła? 😮 cudownie :heartpump:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 07/01/2009 8:18 pm
vegesmile
bywalec

No więc przyłączam się do gratulacji 🙂 Oj, jeśli jeszcze o mnie pamiętaliście to zapewne myśleliście, że przepadłam 😉 ale żyje i czytałam często forum, ale nie chciało mi się napisać - szkoła mnie wykańcza 😛 No właśnie... mam pewne zadanko domowe... (piszę w weselniku, bo fajne ;D ), z którym moglibyście nieco pomóc =) Mam napisać dekalog św. Franciszka 😀 Jakieś pomysły na przykazania nakazujące miłość do zwierząt i szacunek dla Matki Ziemi? 🙂

[edytowane 8/1/2009 przez vegesmile]

jestem lewakiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 08/01/2009 9:32 pm
velvet
bywalec

Gratuluje dzidziusia 🙂

A ja cieszę się z tego, że powoli spełniają się moje marzenia, że żyję tak jak ja chcę, a nie tak jak inni mi każą. Chodzę na kurs prawa jazdy, uwielbiam jeździć samochodem. Ostatnio bardzo dbam o siebie. Moje życie bardzo się zmieniło, od kiedy jestem wege, na dobre oczywiście. Staje się bardzo samodzielna, mam swoje zdanie i nie przeszkadza mi to że inni go nie tolerują.
Pozdrawiam gorąco 🙂

velvet

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 09/01/2009 6:24 pm
Stanisław
weteran forum

Gratuluję Tobie i Kammie dzidziusia. :red: Dlaczego ona nie pokazuje się na forum ?
Takie wpisy powodują pozytywne nastawienie do świata mimo nieciekawej aury. A może zmienisz awka na jakiś weselszy 😛

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 09/01/2009 7:48 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

[b]Velvet[/b], brawo!! :hiya:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/01/2009 12:15 am
Strona 65 / 240 Wstecz Następny

Praca