Anaitis- cudowne wakacje, zazdroszczę. Fajnie, że wpisujesz się w weselniku-dawno Cię nie było w tym temacie 😉
Moje małe radości: spędzam dziś wieczór z moją koleżanką, a jutro spotykam się z kolegą-wegetarianinem, którego znam od 3 lat, ale nigdy nie widzieliśmy się na żywo- ciekawe jak będzie.
Spedzam sobie wakacje w Genewie, pracuje jako baby-sitterka - opiekuje sie dwojka kochanych maluchow, zwiedzam, podziwiam, chodze na koncerty, poznaje ciekawych ludzi, mam z balkonu widok na Mont Blanc (cos niesamowitego ...), zakochalam sie w Jeziorze Genewskim ... 😉
Mam ambitny plan nauczenia sie francuskiego, ktory staram sie realizowac.
Czasami samotnie i teskno, ale jednak fantastycznie.
Anaitis, tak się cieszę, że tak fajnie spędzasz czas, pamiętam, jak mówiłaś, że chciałabyś bardzo tam pojechać 🙂 Ale Ci zazdroszczę, Szwajcaria, Francja, Alpy,mmm... *-* :love:
Francaise c'est magnifique ^^
[edytowane 10/7/2009 od Loviisa-chan]
Pomalowałam go "własnymi ręcmi" :hiya:
Mogłaś napisać że "tymi ręcami i tymi palcyma", jak to było w pewnym kabarecie; Starszych panów?
Skończyłam remont swojego pokoju
Ja się ciesze że fachmajster kończy malować mój pokój. Jakieś 1-2 dni i będe miał pikne panele na podłodze. Jeszcze tylko mebelki i będzie git :D.
Teraz weselnik:
1. Ciesze się, że mam neta. Dzwie się jak mogłem wytrzymać aż 3 tygodnie bez "my precious" ;). Warto było czekać - 5 Mega bajtufff. Przy okazji jest kablówka. Discovery Channel rox;).
2. Jestem wielce uradowany, że będe mógł znów wypowiadać się na forum. Brakowało mi Was :D.
3. W czasie nieobecności wymyśliłem jeden całkiem smakowy przepis, opublikuje niedługo. (btw: widziałem że super sos daje rady, szkoda tylko że nikt nie zachwala w komentarzach ;P).
4. Niedawno znowu się ściąłem na łyso. Ostatnio gorąco, wiec jest fajnie :D. Nie ma to jak poczuć wiatr we "włosach". Odrosły na ponad 1 mm i już mi się wydają zadługie ;).
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja