Nie biorę aparatu bo nie chcę ryzykować, że mi go do depozytu zakasują za bezzwrotne 50zł 😛 Haha, blisko jesteś, U2 zaczerpnęli nazwę od amerykańskiego samolotu szpiegowskiego, a jej urok polega na niesprecyzowanym charakterze - po angielsku U2 (you too) to 'ty też' lub 'wy dwoje', była to również nazwa rodzaju baterii 😛
http://pl.wikipedia.org/wiki/U2
Tak przy okazji, ten pierwszy od lewej, Larry Mullen, perkusista, jest wege 🙂
A drugi od lewej, lider i wokalista Bono, to mój guru i absolutny idol 😛
[edytowane 6/8/2009 od Loviisa-chan]
Niesamowite!!! Podnieśli koncertową poprzeczkę tak wysoko, że w tej chwili chyba tylko oni sami mogą to przebić! Najlepsze jest to, że na niewielu koncertach w życiu byłam a teraz U2 sprawili, ze żaden im nie dorówna, jestem tego pewna 😀 To co zrobili z "I'll go crazy..." było po prostu ekstra (szkoda, że nie nagrałam sobie akurat tego, to była dyskotekowa wersja z feerią świateł) , a polska flaga na New Year's Day (trybuny miały przynieść coś białego, płyta czerwonego) wyszła lepiej niż 4 lata temu! Aż Bono zaniemówił ^^ Mam filmiki, jak wrzucę na tubę to mogę linki przesłać 🙂 Cudowne show, ja chcę jeszczeeee...a tu trzeba wrócić na ziemię ;< Gdy tylko będę miała kasę i możliwości, jadę za U2 nawet na drugi koniec świata! Snow Patrol super, tylko szkoda ze tak krótko (45min) - mam parę zdjęć i filmik od nich też 🙂 Sympatyczni, no i wokalista miał cały czas banan na twarzy, jak widział entuzjastyczne reakcje publiczności 😀 Jak to powiedział Bono wczoraj: a night never to be forgotten ^^
Tu są foty (nie moje) : http://www.flickr.com/photos/tags/lastfm%3Aevent%3D882082/interesting/
A tu flaga na New Year's Day (mój filmik): http://www.youtube.com/watch?v=PP-zeI1PBB0
[edytowane 7/8/2009 od Loviisa-chan]
Nareszcie koniec problemów z internetem! Koniec wycieczek do znajomych, żeby sprawdzić pocztę, albo kilkugodzinnego- pełnego nadziei oczekiwania: "połączę się, czy się nie połączę?"
P.S. Chciałam dodać, że bardzo sie cieszę z powrotu Krysi i Natusi MK, natomiast zastanawiam się, gdzie jest Adamrozew?? i jego kot???
[edytowane 7/8/2009 przez rubia]
Witam
Rubio dzieki za zainteresowanie, mialem urlop, najpierw z synem na Mazurach, a nastepnie ...
Dzisiaj wieczorem wróciłem z jedynego, niepowtarzalnego miejsca jakim jest Kazimierz Dolny, z festiwalu filmowego "Dwa Brzegi" . Byliem tam wraz z moja Jedyną i Niepowtarzalna i Najbardziej (to prawda :):):):))Kochana Kobieta inaczej Kobieta mojego zycia czyli Zona. Ciekawe miejsca, duzo piękna tego stworzonego przez ludzi i nature, mnostwo ciekawych osob, (pisarze np J.L. Wisniewski, M.Kalicinska i wiele innych, artysci Agnieszka Chrzanowska ja ja uwielbiam a rozmowa z nia to czysta przyjmenosc, czy aktorzy np. Janda, i mnostwo innych). Ale przede wszystkim bylo BARDZO ROMANTYCZNIE :):):). Jestem tak naladowany pozytywnymi emocjami, pomimo, ze jutro ide do pracy. JAK JA MOCNO KOCHAM MOJA ZONE. Moge to wszystkim wykrzyczeć
[edytowane 9/8/2009 przez adamrozew]
Ja napiszę, co mi się przydarzyło kilka dni temu 😉
Dodałam na NK kilka nowych zdjęć i ledwo co to zrobiłam dostałam kilka zaproszeń. Jedno z nich to było zaproszenie od grupy kulturystów xD Dodam, że mam jakieś 30% niedowagi 😉
Zdjęcia owszem, były z gier terenowych i miałam w ręce pseudo miecz, ale żeby od razu wyglądać na kulturyste? xD haha
The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.
from Bellis:
Nawet nie zauważyłam jak minął mi forumowy roczek.
kurcze mi też... 😮
jakim cudem ja tu tyle wytrzymałem hehe
from Nantosvelta:
Zdjęcia owszem, były z gier terenowych i miałam w ręce pseudo miecz
no właśnie to mnie zmyliło - nie sądziłem, że to możesz być Ty.. ba i jeszcze ten miecz 😛
stay classy...
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja