Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Weselnik 🙂

3,599 Wpisy
242 Użytkownicy
1 Reactions
473.4 K Widoki
(@6946)
Wpisy: 615
Honorable Member

Lovii to zrób zdjęcie z tego koncertu i wklej tutaj żebyśmy wiedzieli co to za zespół. Mnie [b] U2[/b] kojarzy się z niemiecką łodzią podwodną :red:

Opublikowano : 06/08/2009 2:55 pm
(@5068)
Wpisy: 637
Honorable Member

Nie biorę aparatu bo nie chcę ryzykować, że mi go do depozytu zakasują za bezzwrotne 50zł 😛 Haha, blisko jesteś, U2 zaczerpnęli nazwę od amerykańskiego samolotu szpiegowskiego, a jej urok polega na niesprecyzowanym charakterze - po angielsku U2 (you too) to 'ty też' lub 'wy dwoje', była to również nazwa rodzaju baterii 😛

[img] [/img]

http://pl.wikipedia.org/wiki/U2

Tak przy okazji, ten pierwszy od lewej, Larry Mullen, perkusista, jest wege 🙂
A drugi od lewej, lider i wokalista Bono, to mój guru i absolutny idol 😛

[edytowane 6/8/2009 od Loviisa-chan]

Opublikowano : 06/08/2009 3:35 pm
(@6946)
Wpisy: 615
Honorable Member

Dzięki Lovii za przedstawienie swojego ulubionego zespołu. Ten mężczyzna w trampkach przypomina mi bardzo mojego kolegę ze szkoły 😛

[edytowane 6/8/2009 przez Dyzio]

Opublikowano : 06/08/2009 4:07 pm
(@7583)
Wpisy: 361
Reputable Member

Dziś, po 9 latach fanowania, spełnia się jedno z moich marzeń - idę na koncert U2 i Snow Patrol !!!

Loviisa-chan, zazdroszczę Ci. O U2 nawet nie wspominam, a Snow Patrol..mmm..miodzio 😎 Napisz koniecznie jak było ^^

Opublikowano : 07/08/2009 1:42 am
(@5068)
Wpisy: 637
Honorable Member

Niesamowite!!! Podnieśli koncertową poprzeczkę tak wysoko, że w tej chwili chyba tylko oni sami mogą to przebić! Najlepsze jest to, że na niewielu koncertach w życiu byłam a teraz U2 sprawili, ze żaden im nie dorówna, jestem tego pewna 😀 To co zrobili z "I'll go crazy..." było po prostu ekstra (szkoda, że nie nagrałam sobie akurat tego, to była dyskotekowa wersja z feerią świateł) , a polska flaga na New Year's Day (trybuny miały przynieść coś białego, płyta czerwonego) wyszła lepiej niż 4 lata temu! Aż Bono zaniemówił ^^ Mam filmiki, jak wrzucę na tubę to mogę linki przesłać 🙂 Cudowne show, ja chcę jeszczeeee...a tu trzeba wrócić na ziemię ;< Gdy tylko będę miała kasę i możliwości, jadę za U2 nawet na drugi koniec świata! Snow Patrol super, tylko szkoda ze tak krótko (45min) - mam parę zdjęć i filmik od nich też 🙂 Sympatyczni, no i wokalista miał cały czas banan na twarzy, jak widział entuzjastyczne reakcje publiczności 😀 Jak to powiedział Bono wczoraj: a night never to be forgotten ^^
Tu są foty (nie moje) : http://www.flickr.com/photos/tags/lastfm%3Aevent%3D882082/interesting/
A tu flaga na New Year's Day (mój filmik): http://www.youtube.com/watch?v=PP-zeI1PBB0

[edytowane 7/8/2009 od Loviisa-chan]

Opublikowano : 07/08/2009 1:42 pm
(@7583)
Wpisy: 361
Reputable Member

Super:) I po filmie widać że widownia dopisała. Ech, U2 to giganci w każdym calu, nie ma co 😎

Opublikowano : 07/08/2009 9:22 pm
(@4978)
Wpisy: 1077
Noble Member

Nareszcie koniec problemów z internetem! Koniec wycieczek do znajomych, żeby sprawdzić pocztę, albo kilkugodzinnego- pełnego nadziei oczekiwania: "połączę się, czy się nie połączę?"

P.S. Chciałam dodać, że bardzo sie cieszę z powrotu Krysi i Natusi MK, natomiast zastanawiam się, gdzie jest Adamrozew?? i jego kot???

[edytowane 7/8/2009 przez rubia]

Opublikowano : 07/08/2009 10:24 pm
(@5683)
Wpisy: 524
Honorable Member

Witam
Rubio dzieki za zainteresowanie, mialem urlop, najpierw z synem na Mazurach, a nastepnie ...
Dzisiaj wieczorem wróciłem z jedynego, niepowtarzalnego miejsca jakim jest Kazimierz Dolny, z festiwalu filmowego "Dwa Brzegi" . Byliem tam wraz z moja Jedyną i Niepowtarzalna i Najbardziej (to prawda :):):):))Kochana Kobieta inaczej Kobieta mojego zycia czyli Zona. Ciekawe miejsca, duzo piękna tego stworzonego przez ludzi i nature, mnostwo ciekawych osob, (pisarze np J.L. Wisniewski, M.Kalicinska i wiele innych, artysci Agnieszka Chrzanowska ja ja uwielbiam a rozmowa z nia to czysta przyjmenosc, czy aktorzy np. Janda, i mnostwo innych). Ale przede wszystkim bylo BARDZO ROMANTYCZNIE :):):). Jestem tak naladowany pozytywnymi emocjami, pomimo, ze jutro ide do pracy. JAK JA MOCNO KOCHAM MOJA ZONE. Moge to wszystkim wykrzyczeć

[edytowane 9/8/2009 przez adamrozew]

Opublikowano : 10/08/2009 4:03 am
(@6116)
Wpisy: 3467
Famed Member

Nawet nie zauważyłam jak minął mi forumowy roczek.
A niedługo.... pam pam pam wymarzony wyjazd 😀 jeszcze tylko 2 tygodnie 😀

Opublikowano : 14/08/2009 10:42 pm
 xxl
(@3582)
Wpisy: 1730
Noble Member

A mój wymarzony wyjazd już w niedzielę 🙂 Koncert Rise Against w Warszawie + pobyt u kumpla, jak w bajce! A na sam koniec sierpnia - jezioro z ludkami z klasy 🙂

Opublikowano : 14/08/2009 10:58 pm
(@6051)
Wpisy: 308
Reputable Member

JAK JA MOCNO KOCHAM MOJA ZONE. Moge to wszystkim wykrzyczeć

[edytowane 9/8/2009 przez adamrozew]

Jak to ładnie brzmi......aż zazdroszczę....chciałabym aby o mnie ktoś tak kiedyś napisał. Pozdr

Opublikowano : 21/08/2009 2:39 pm
(@2117)
Wpisy: 1115
Noble Member

Ja napiszę, co mi się przydarzyło kilka dni temu 😉
Dodałam na NK kilka nowych zdjęć i ledwo co to zrobiłam dostałam kilka zaproszeń. Jedno z nich to było zaproszenie od grupy kulturystów xD Dodam, że mam jakieś 30% niedowagi 😉
Zdjęcia owszem, były z gier terenowych i miałam w ręce pseudo miecz, ale żeby od razu wyglądać na kulturyste? xD haha

Opublikowano : 23/08/2009 3:11 am
(@6212)
Wpisy: 597
Honorable Member

from Bellis:

Nawet nie zauważyłam jak minął mi forumowy roczek.

kurcze mi też... 😮
jakim cudem ja tu tyle wytrzymałem hehe

from Nantosvelta:

Zdjęcia owszem, były z gier terenowych i miałam w ręce pseudo miecz

no właśnie to mnie zmyliło - nie sądziłem, że to możesz być Ty.. ba i jeszcze ten miecz 😛

Opublikowano : 24/08/2009 8:55 pm
(@6116)
Wpisy: 3467
Famed Member

Wyjeżdżam w dzicz 😀 😀 😀

Opublikowano : 30/08/2009 2:33 am
(@6104)
Wpisy: 1596
Noble Member

Zazdroszcżę Bellis.

Opublikowano : 30/08/2009 2:37 am
Strona 93 / 240