Ja to na serio dziwna jestem ^^
Większość ludzi, których znam unika ogólnie badań (w sumie ja również ;)) a zwłaszcza badań krwi. Wczoraj byłam na takich badaniach, miałam całą listę badań, więc pobierali mi krew do 4 probówek 😉 A ja jak zawsze patrzyłam się, jak mi lekarka igłę zbija, jak ta krew leci i leci... I pogadałam z lekarkami, pośmiałam się, a lekarka która pobierała mi krew okazała się znaną mi kobietą 😉 Z gabinetu nie dość, że wyszłam bardzo szybko (koleżanka się śmiała, że weszłam i wyszłam) to jeszcze z takim bananem na ustach 😀 I cały dzień się dobrze czułam (mimo upływu sporej ilości krwi; przy mojej niedowadze), więc liczę na dobre wyniki ^^ A super humor mi na cały dzień został, z czego się cieszę, bo to jednak poniedziałek 😉
The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.
hehhe faktycznie Nantosvelta jesteś pozytywnie zakręcona. Kłucie igłą to chyba ostatnia rzecz jaka miałaby mi poprawić humor w poniedziałek rano 😉
Chociaż tak sobie myślę, że nigdy nie poddałem się akupunkturze, a to przecież też podchodzi pod kłucie igłą - może wtedy też miałbym banana na twarzy:P
stay classy...
Ja to po oddaniu krwi czuję się, jakbym oddała ją komuś, kto potrzebuje 😀 Nie mogę być dawcą ;/ To przynajmniej sztucznie sobie taką świadomość wszczepiam 😉
A na akupunkturę to też kiedyś chciałabym się wybrać, bo też nie byłam ^^
Aa tak najważniejsze, to wyniki badań mam świetne ^^ Lekarka powiedziała, ze setki dożyję 😀
The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.
no ja akurat nie jestem aż tak optymistyczny co do długości swojego życia. Musiałbym się chyba do tej puszczy (co tam Bellis teraz siedzi) przenieść i osiedlić na stałe. Zdrowe powietrze, spokój, cisza i jedzenie prosto z "krzaka"... taaa pomarzyć można 😎
stay classy...
Fasolencja, pij herbatkę z pokrzywy 😀 Jak dla mnie jest super smaczna i jak dla mnie i wszystkich ma dużo żelaza 😀
Sagamore, a czemu myślisz, że długo nie pożyjesz? Coś nie tak z Twoim zdrowiem? 😮
Trzeba być optymistą xD Wtedy życie łatwiej przychodzi i więcej się udaje w życiu 😀
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja