myśl o tatuażu opuszcza mnie i wraca co jakiś czas. Opuszcza głównie dlatego, że wydaje mi się, że w tym temacie wszytko juz było, że trudno znaleźć teraz coś oryginalnego dla siebie, a wraca bo jakoś strasznie mnie to pociąga, coś w tym jest. Generalnie świetna sprawa i zdaje mi się, że w końcu nie oprę się pokusie i spawię sobie jakieś małe dzieło. Podobno działa jak nałóg i po pierwszym przychodzi ochota na kolejne i kolejne:)
z dokładnością atomowej sekundy globalnej, wyruszyliśmy ratować świat, podejmując się niewykonalnej sprawy
osobiście nie mam potrzeby tatuowania swojego ciała, ale niektore fajne dziary mi sie nawrt podobają ; ) wieksza ochote mam na strzelenie sobie trzeciego kolczyka c(; ale nie w jezyku XD
zwykla dyskusja o tatuazach na forum ludzi o niezwbudzającej agresji diecie bezmiesnej - a nie idzie obejść się bez wysmiewania cudzych pogladow 🙁 a przeciez: de gustibus...
Oj oj? Bardzo nieładnie się dzieje...ja rozumiem...dyskusje, wymiana poglądów...ale chyba jesteśmy cywilizowanymi ludźmi a nie wyśmiewcami? Maze nosisz jeansy? Masz długie/krótkie włosy? Malujesz się? Looooooooooool poddałaś się modzie wiesz?
I w ten sposób można się czepiać do wszystkiego, tylko pytanie jaki w tym sens?
Nie maluje sie droga, własnie dlatego bo to niepotrzebne. Dzinsy nosze bo nago biegac nie bede, ale nie te z łancuszkami, sztucznie wytartymi kolanami, cekinkami, albo osłaniajace pół tyłka (i jeszcze powinny stringi wystawac, hehe). Mam długie włosy bo tak rosna i nie widze potrzeby ich scinac trefic robic trwałą farbowac czy inne sztuczki. I nie zobaczysz mnie z upacykowana gębą, kolczykiem w pępku, w różowej bluzeczce i z odrostami hehe. Całe szczęście. NIGDY, przenigdy nie robiłam czegos tylko dlatego że taka moda i tak w bravo pisało albo Doda tez ma taki kolczyk/ tatuaż.
Moda na poprawną pisownię jest ok
Zdanie kończymy kropką, a co znaczy "ok"? Nie znasz polskiego odpowiednika? Czepiac tez sie trzeba umieć hehe 😀
Sens na pewno większy niż we wsadzaniu sobie kawałka metalu w jęzor. I propagowaniu takich zabiegów na forum na które wchodza dzieci!
Poprawiac nie musze; do swoich zalecen tylko ty musisz sie stosować, oczywiście o ile chcesz byc wiarygodna, dla mnie i tak nie jesteś i nie będziesz. A że tatoo i kolczyk w języku cie nęci...no cóż, nie ciebie jedną, wpisujesz sie w pewien nurcik heh mode taką...mode z gatunku tych "różowych". 😀
guau, tatuaz sie goi 7 dni? nie wiedzialam, ze tak krotko;) a powiedz jeszcze: baaardzo boli:P???
mój tatuaż jest wielkości środka dłoni. goił sie super. są na to dwa patenty. pierwszy to żeby trzymać go pod folią spożywaczą, a drugi bez foliii - ja osobości polecam pierwszy + jakaś maść. trzeba to myć co 2-3h - w sensie ja tak robiłam, i serio 7 dnia odpadły mi ostatnie "strupki".
a co do bólu to faktycznie boli jak igła wjeżdża na kość, ale tak generalnie to ja to porównuje to drapania, lekkiego pieczenia. w porónaniu z przekłuciem języka to pestka 🙂
No to jak znalazłam temat o tatuazach to też sie pochwale- mam skorpiona na prawej łopatce. Bardzo go lubie, zrobiłam go sobie w wieku 16 lat i nieżaluje:). Żadnych komplikacji nie było zaklejałam go tak samo jak Reiha folią spożywczą, smarowałam masciami i wszystko sie pieknie i szybko wygoiło 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja