czemu się decydujecie na tatuaże, kolczyki, [u] dready[/u] i inne tego typu rzeczy? 😉
Dredy? Strasznie mi się zawsze podobały, uwielbiałam ludzi w dredach, z uwielbieniem wpatrywałam się w teledyski, na których były dredy i zazdrościlam strasznie tej fryzurki znajomym 🙂 Po prostu zawsze mi się podobała i się z czasem zaczęłam na nią nakręcać... aż uzbierały się pieniądze i tadam 😛
tunele w uszach to jest ....obrzydliwe i musi bolec buheheheheheh.
ee..błeheheh..zlewasz sie czy poważnie? bo juz zgupiałam:P co tu ma boleć?chodzi o to ze sukcesywnie i powoli powiekszasz dziurkę w uchu-trwa to dość długo ale jest zupełnie bezbolesne:)
a ze obrzydliwe to kwestia gustu:) moje będą pikne 😎
Szpitale, wiezienia i burdele - oto prawdziwe uniwersytety zycia. Mam dyplomy wielu takich uczelni. Mówcie mi
Mi tunele w uszach się bardzo podobają, chociaż sama sobie nie zrobię z kilku względów;P Wolę je oglądać u innych ale kolczyki na tych mlutkich wewnętrznych chrząstkach w uszach sobie zrobię, choruję już na nie od...................... 😀 🙂 A dziarę też sobie zrobię ale miejsca nie zdradzę 😛 🙂
Dlaczego ludzie się kłują i robią tatuaże?? A dlaczego niektórzy farbują włosy? Samo z siebie wychodzi.
Uff, jakie szczęście że mnie taki (@#$%^) omija. Żadnego farbowania, kolczyków rozciągania uszu kawałĸów metalu w brzuchu na łokciu na brewce w pipce i @#$% wie gdzie jeszcze...wygląda na to że przyszli staruszkowie będa wyglądać milion razy bardziej upiornie niż dziesiejsi:D
ale będę świetną Babunią:-) może jeszcze znajdę jakiegoś fajniastego Dziadka.
Czasami chciałabym być taka bardziej "przeciętna"... Albo mieszkać w jakimś mniej przeciętnym miejscu:) Dobrze, że przynajmniej studiuję w czymś większym:D
Maze-to masz szczęście! To przychodzi niespodziewanie!! Niczym choroba... I czujesz ogromny pociąg do kolczyków, tatuaży, czasami cuttingu. Strzeż się-to podobno jest zakaźne 😉
Obecne staruszki też są super:D ten róż na głowie, albo fiolet...
...poi...
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja