Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

PREZENTY  

Strona 3 / 6 Wstecz Następny
Bellis_perennis
Famed Member

Lily w trosce o Twój żołądek i potencjalną możliwość przybrania na wadze zgłaszam się wolontaryjnie i absolutnie bez żadnych ale to żadnych kosztów postanawiam pomóc Ci w tym ciężarze jakim jest obowiązek zjedzenia tego wszystkiego. Powiem więcej. Odciążę Cię całkowicie i zjem to wszystko za Ciebie!!!!! 😎 o jeeeej jaka ja jestem kochana. Chodzący altruizm 😛

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/12/2008 2:51 am
Lily
 Lily
Famed Member

I kto to wszystko zje ?
Wiesz Lily ile można przytyć po takich słodyczach ? 😮

jeszcze nie zaczęłam tego jeść 😉 a o przytyciu to akurat nie musisz mi pisać, ja o tym wiem; zresztą to nie ja dałam sobie takie prezenty (i nie są tylko dla mnie)

http://szydelkoikoraliki.blogspot.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/12/2008 3:07 am
Lily
 Lily
Famed Member

Lily w trosce o Twój żołądek i potencjalną możliwość przybrania na wadze zgłaszam się wolontaryjnie i absolutnie bez żadnych ale to żadnych kosztów postanawiam pomóc Ci w tym ciężarze jakim jest obowiązek zjedzenia tego wszystkiego. Powiem więcej. Odciążę Cię całkowicie i zjem to wszystko za Ciebie!!!!! 😎 o jeeeej jaka ja jestem kochana. Chodzący altruizm 😛

gdybyś była blisko to bym Ci oddała chociaż połowę swojej połowy 😛 ale chałwy nie oddam, bo jestem fanką 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/12/2008 3:08 am
Stanisław
weteran forum

Ja też bardzo lubię chałwę 😛
Może dasz się przekupić oddać swoją chałwę za beczułki z likierem (w pudełku 30szt) oraz sezamki. A jak się zgodzisz to dorzucę jeszcze szampana 🙂

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/12/2008 1:42 pm
Bellis_perennis
Famed Member

Narobiliście mi teraz apetytu!!! Chyba jako słodki dodatek do kawy zapodam sobie dziś chałwę 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/12/2008 1:45 pm
Lily
 Lily
Famed Member

Ja też bardzo lubię chałwę 😛
Może dasz się przekupić oddać swoją chałwę za beczułki z likierem (w pudełku 30szt) oraz sezamki. A jak się zgodzisz to dorzucę jeszcze szampana 🙂

a w życiu 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/12/2008 4:35 pm
Deleted
forumowy expert

Dostałem zegarek CASIO, który bardzo mi się podoba i to tyle.

=

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/12/2008 5:54 pm
hipiska
weteran forum

Standardowo, czyli dostałam prawie miesiąc wcześniej pieniądze, wydałam. Na Wigilę dostałam drobiazgi, ale b.miłe 🙂 Za to ja kupiłam drobiazgi, w sumie już po świętach, więc nie ważne jakie.

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 26/12/2008 10:31 pm
Filomena
bywalec

oh, dajcie spokój, dostałam takie prezenty że ręce opadły! jeden już komuś zdążyłam oddać 🙂 . najbardziej mnie ucieszyła karta do empiku od przyjaciółki, pójde i kupie sobie jakąś książkę. reszta to badziew i w ogóle nietrafione...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/12/2008 12:22 am
Natasha
stały bywalec

u mnie zawsze jest dużo prezentów (bo i rodzina liczna, co ma też swoje wady, zwłaszcza jeśli chodzi o koszta prezentów 😀 ) z takich ciekawszych rzeczy to wielką książkę kucharską i tykwę do picia yerba mate 😀

ojoj Filomena, to co ci tam dali takiego masakrycznego 😮 ??

[edytowane 26/12/2008 od Natasha]

Naszym celem musi być wyzwolenie się... poprzez rozszerzenie kręgu współczucia na wszystkie żywe istoty i na cały cudowny świat natury. Albert Einstein

http://delicious.blog.pl/ - zapraszam na mojego bloga kulinarnego 😀 wiem że trochę mało ale założy

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/12/2008 12:22 am
Filomena
bywalec

u mnie zawsze jest dużo prezentów (bo i rodzina liczna, co ma też swoje wady, zwłaszcza jeśli chodzi o koszta prezentów 😀 ) z takich ciekawszych rzeczy to wielką książkę kucharską i tykwę do picia yerba mate 😀

fajny prezent, zazdroszczę, u mnie to nikomu do głowy nie przyjdzie, żeby kupić cos ciekawego, innego...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/12/2008 12:24 am
Ayna
 Ayna
forumowy expert

Najbardziej zadowolona jestem z moździerza . 🙂 Nie wiedziałam ,że on taki ciężki. 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 27/12/2008 2:15 am
Mayka
bywalec

Najbardziej ucieszyły mnie książki ( dostałam 3 ), ciepły sweterek, kolczyki i perfumy 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 30/12/2008 6:21 am
Filomena
bywalec

ojoj Filomena, to co ci tam dali takiego masakrycznego 😮 ??

[edytowane 26/12/2008 od Natasha]

dostałam od ciotki dwa kubki, choć obiecała mi zasponsorować kurs... zapakowane były w wieeelką i nie ukrywam, piękną torbę 😀 a na dnie... 😡
nie jestem materialistką, ale jak ktoś obiecuje dać ci ten tysiąc złotych a potem coś takiego (i dodam że nie jest biedna).
E, umiesz liczyć licz na siebie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 31/12/2008 11:24 pm
JAGA
 JAGA
forumowy expert

[quote tykwę do picia yerba mate 😀 ]

ja także, a do tego bombillę i 0,5 kg yerba mate pomarańczowej do wypicia, a...zapomniałam: mam tez kochanego Męża-ale on nie był już prezentem światecznym 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/01/2009 11:21 pm
Strona 3 / 6 Wstecz Następny

Praca