jestem, jak najbardziej za 🙂 tylko napiszcie gdzie i kiedy
chyba jakieś pole namiotowe było by najlepsze. jakby co to mam namiot czteroosobowy(tyle o tym piszę, że niedługo wyjdzie chwalenie się z tego), więc służę miejscami:-) wezmę mojego braciszka,lecz trzy osoby się jeszcze zmieszczą
pewnie będę na woodstocku-może tam się spotkamy?? Na pewno ktoś jeszcze jedzie oprócz Ciebie Paulina16.
...poi...
to jest mało powiedziane!!
Cudownie:-) Kraków-wiem, gdzie to, ale ta Przewięź?? Może mi wytłumaczycie na spotkaniu w Pleszewie 😉 ??
Surri-uważaj, gdyż się jeszcze wybiorę na te wianki 😀 , a teraz trzymać kciuki za sesję i staż (nie wiem, czy mnie przyjmą z tymi włosami 😡 )
...poi...
Tanie noclegi w Krakowie
http://www.urlopwpolsce.pl/miasto.php?id=3&cat_id=
Ofert jest pewnie jeszcze wiecej- szukac przez google
A co do tych rózowych włosów... Pamietam jak pare lat temu połozyłam sobie czerwona farbe na blond włosy :D, te odcienie rózu i pomaranczu gdy kolor sie zaczał zmywać- niepowtarzalne 😀
Przewięź. Więc tak... Jedziemy do Białegostoku. Gdy jesteśmy w Białymstoku, najłatwiej przesiąść się do Autobusu do Augustowa, a ztamtąd pojechać do Przewięzi. Przewięź leży nad jeziorem Białym, obok jest jezioro Studzieniczne, około 8 kilometrów stąd mieści się Augustów. (Można znaleźć na www.mapa.szukacz.pl , ale Przewięzi tam nie ma, tylko wpisujemy "studzieniczna", bo jest najbliżej). Szczegóły omówię jak ktoś będzie pewien, że tam przyjedzie, może mamy takiego kogoś? 🙂
A kto z Was będzie na Ostródzie? Bo ja tak na 90% tak:)
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja