Carolinee!:) Mi tez powoli przechodzi... Chyba pogoda nastraja taaak pozytywnie:) Wreszcie- wiecej sportu, podrozy, mniej siedzenia w domu i jedzenia:P No i niedlugo (za miesiac) swieta, trzeba pobiegac po sklepach, kupic prezenty... Az milo:D
Usmiechaj sie, kiedy tylko mozesz. To najlepsze lekarstwo na wszystko:)
Yyy, tylko srebrny pierścionek z ametystem 😛
Ooooooooo1 😮 Ametyst to bardzo wartościowy, szlachetny kamień. Zobacz co o nim znalazlem:
[b] Dwutlenek krzemu o pieknej fioletowej barwie.
Nazwa Ametyst pochodzi od greckiego Amethystos doslownie z greckiego: 'srodek przeciw upiciu sie'
Nazwa ta odpowiada jego wlasciwosciom w uwalnianiu nas od rozmaitych uzaleznien, w tym równiez od pijanstwa.
Czesto w starozytnym Rzymie wykonywano z ametystu puchary, które nie dosc, ze mialy chronic przed upiciem sie i kacem.[/b]
Gdzie jest Krysia??? :((
Rubia! Jezeli miałaś mnie na myśli ,to jestem.Ostatnio mało piszę,bo mam problemy i nie mam nastroju,ale codziennie wchodzę na forum.Jak się z tym wszystkim uporam,to Wam napiszę,narazie muszę to sama pozalatwiać nikt nie może mi pomóc,a Ci co by mogli to mnie olali,niestety proza życia.Narazie nie mogę nic powiedzieć.Pozdrawiam serdecznie i dziekuję za troskę.
http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144
Muszę dziś pomarudzić....Świeci słońce i mam mega ochotę isć na spacer z psem, potem wywietrzyć wszystkie kąty w domu i po prostu sie zrelaksować...powinnam się z tego cieszyć ale...ale muszę siedzieć w pracy i to do 17 a zanim dojade do domu bedzie 18 a na 19 muszę iść do lekarza i zapewne złośliwie jak zawsze w weekend będzie wiało, padało i nie będę miała takiej jak dziś ochoty do działania...a teraz jak mam ochotę i wenę twórczą to siedzę w pracy gdzie akurat nie mam co robić a wziać wolnego też nie mogę bo urlop zmarnowałam na sesję:/...o losie!!! WYPUŚCIE MNIE Z PRACY!!! czemu tak to jest w tym życiu, że najczęściej robimy to co musimy a na to co chcemy to brakuje czasu albo juz sił po tym życiowym wyścigu grrr
naiada
Muszę dziś pomarudzić....Świeci słońce i mam mega ochotę isć na spacer z psem, potem wywietrzyć wszystkie kąty w domu i po prostu sie zrelaksować...powinnam się z tego cieszyć ale...ale muszę siedzieć w pracy i to do 17 a zanim dojade do domu bedzie 18 a na 19 muszę iść do lekarza i zapewne złośliwie jak zawsze w weekend będzie wiało, padało i nie będę miała takiej jak dziś ochoty do działania...a teraz jak mam ochotę i wenę twórczą to siedzę w pracy gdzie akurat nie mam co robić a wziać wolnego też nie mogę bo urlop zmarnowałam na sesję:/...o losie!!! WYPUŚCIE MNIE Z PRACY!!! czemu tak to jest w tym życiu, że najczęściej robimy to co musimy a na to co chcemy to brakuje czasu albo juz sił po tym życiowym wyścigu grrr
Bo my tylko planujemy , a scenariusz pisze życie- niestety 😡
http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144
Aleksandran, ty tez masz preoblemy z chemia? O masakra... W pon dostaniemy nasze sprawdziany, i podejrzewam, ze wpisze do do narzekacza;/ U mnie tez jest ciezko.. Powodzenia zycze:)
Generalnie to nigdy nie miałam problemów bo bardzo lubie chemie, ale dużo mnie w szkole nie było w tym roku... przez prawo jazdy. W ogóle nic mi do głowy nie wchodzi, przychodzę ze szkoły, zjem coś i idę spać.
Czerpię nieopisaną radość z czerpania radości z życia 🙂
Rubia! Jezeli miałaś mnie na myśli ,to jestem.Ostatnio mało piszę,bo mam problemy i nie mam nastroju,ale codziennie wchodzę na forum.Jak się z tym wszystkim uporam,to Wam napiszę,narazie muszę to sama pozalatwiać nikt nie może mi pomóc,a Ci co by mogli to mnie olali,niestety proza życia.Narazie nie mogę nic powiedzieć.Pozdrawiam serdecznie i dziekuję za troskę.
nasza krysiu kochana trzymaj sie mocno na pewno poradzisz sobie z przeciwnościami losu ,bo jesteś najbardziej optymistyczną osobą i nawet jeśli teraz jest nieciekawie to jeszcze będzie dobrze.
trzymam za ciebie kciuki mocno i ściskam z całych sił.
tylko napisz coś od czasu do czasu bo nam tu bez ciebie smutno
:love: jazz
gdyby zwierze zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja