Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Marudnik i narzekacz  

Strona 112 / 286 Wstecz Następny
Loviisa-chan
stały bywalec

Miałam nie pisać...ale..coś we mnie pękło. Mama poprosiła mnie, żebym poszła po coś do sklepu i jak wyszłam z domu to usiadłam na klatce i się poryczałam, nie miałam gdzie pójść, nikomu się wypłakać, wygadać...sama...dusiłam w sobie wszystko wystarczająco długo a teraz rozpadam się na kawałki. Do tego jeszcze czas goni, mam 1.5 miesiąca na dokończenie pracy i skończenie praktyk, a ja nie umiem się w sobie zebrać, nie mam poczucia obowiązku :/... i zaczynam panikować. Nie wiem, czy ja jestem naprawdę tak beznadziejna, że do niczego się nie nadaję?.. Dlaczego komuś ciągle nie podoba się, co robię, wszystko źle, ciągle nie tak...Muszę się odciąć od wszystkiego na razie i skupić się na nauce, nic mi innego nie pozostało..to tyle. Przepraszam, po prostu chciałam chociaż coś napisać skoro nikomu nie mogę się wygadać w 4 oczy.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/04/2009 12:27 am
Bellis_perennis
Famed Member
OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/04/2009 12:33 am
Dyzio
stały bywalec

Lovii to tylko Twoje przejściowe kłopoty. Organizm osob wrażliwych często tak reaguje podczas przestrajania się z okresu zimowego na letni. Przebywaj jak najwięcej na słońcu i jedz czekoladę lub pij kakao (magnez), a wkrótce wróci dobre samopoczucie i chęć do dzialania :red:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/04/2009 12:49 am
Bellis_perennis
Famed Member

Przybłąkał mi się psiaczek i szukam mu domu ale biorąc pod uwagę ludzkie "wrażliwe" serca to mi się nie uda... 🙁

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/04/2009 5:08 pm
rubia
forumowy expert

Loviisa, anaitis...tulę Was mocno, dziewczyny. Nie udzielam się ostatnio na forum, bo mam kłopoty i nie w głowie mi pisanie, ale bywam tutaj w miarę regularnie. pozdrawiam wszystkich

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/04/2009 11:10 pm
xGetBoredx
bywalec

No żesz ku*wa. To jest pier*olone fatum. Ostatnio pisałem jak na moich oczach pobili kolesia za to, że nie miał fajek... a dzisiaj? A dzisiaj na moich trzech kolegów napadła banda 5 szczylów, lekko ich poturbowali i ukradli jedną deskorolkę :/ Najgorsze jest to, że ja z jednym kolegą byliśmy kilkadziesiąt metrów dalej i kręciliśmy materiał (szczęście w nieszczęściu, że nie skroili mi kamery).
Ale idziemy dalej, co jest najlepsze? To się działo w centrum miasta, koło supermarketu gdzie było pełno ludzi - nikt nie zareagował :/ Co za syfiaste miasto :////

wciąż raczkuję w temacie wegetarianizmu 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/04/2009 11:18 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

Jejku, dziękuję Wam... dziś mi troszkę lepiej...

xGetBoredx, szczerze współczuję :/ Masakra, te dzisiejsze bachory są bezczelne (brzmię jak stara babcia ale to się wytnie)

[edytowane 2/4/2009 od Loviisa-chan]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/04/2009 11:29 pm
adamrozew
stały bywalec

Lovisa, kazdy kto ma troche szarych komorek i emocji ma rozne chwile w swoim zyciu to normalne, nie jestesmy nakreconymi osobami w stanie maniakalnym, wiec czasami lapiemy doła. Wazne aby ten doł nie trwał zbyt długo. Ale jako madra wrazliwa dziewczyna sobie poradzisz, masz przeciez wiele spraw ktore sprawiaja tobie radosc - ciesz się z tych rzeczy.
Powodzenia i usmiechu Lovi
Adam

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/04/2009 12:52 am
Loviisa-chan
stały bywalec

Dziękuję Adamie : )

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/04/2009 1:40 am
Sagamore
stały bywalec

eh ja się spóźniłem ze słowami otuchy Loviisa ale ostatnio byłem zawalony robotą i nie miałem na nic czasu... Mam nadzieję, że wypłynęłąś jakoś na spokojne wody 😉

ja praktycznie to nadal jestem zarobiony, dlatego też wpis w marudniku - to tu jeszcze taka pogoda za oknem, a człowiek na nic nie ma czasu łeeeee :(( ) 😡

stay classy...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 03/04/2009 10:30 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

Dzięki Sagamore, już lepiej...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/04/2009 3:00 am
Bellis_perennis
Famed Member

przegiecie :exclam:
ja biegam po calej wsi, wypytuje ludzi, rozwieszam ogloszenia, obdzwaniam znajomych, zamieszczam ogloszenia w necie, wszystko po to aby znalezc przybledzie dobry dom.
No to moi sasiedzi dzwonia po straz miejska wiedzac ze sie opiekuje psem... a straz kiedy mnie nie ma zabiera psa.... 🙁 😡

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/04/2009 2:19 pm
xGetBoredx
bywalec

Chamstwo i bezduszność z ich strony :/ Gdzie ta ludzka wrażliwość? Straż miejska zapewne odda psa do schroniska, a tam nie zawsze są takie warunki jakie byśmy chcieli żeby panowały.

wciąż raczkuję w temacie wegetarianizmu 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/04/2009 2:25 pm
JAGA
 JAGA
forumowy expert

chamscy ludzie, trzymam kciuki, żeby piesek był z powrotem u Ciebie i kibicuję mu w znalezieniu nowego domu.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/04/2009 3:22 pm
Loviisa-chan
stały bywalec

Nosz qfa, coś niemożliwego !! 😡 Bellis, kochana, a Ty tak się starałaś.. 🙁 Rozwalić na strzępy to mało 😡

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/04/2009 8:49 pm
Strona 112 / 286 Wstecz Następny

Praca