Wiecie co o.O Siedzę przy otwartym oknie, i słyszę na zewnątrz, że dziecko płacze a ktoś go uderza, i ten facet, co go uderzył drze się na niego: "uspokój się bo Ci je*nę, ch**u!" O.O Do tego jakaś babka też się na niego drze o.O Biedne dziecko >:< I potem się dziwić, że bandyci wyrastają...je*nięci to są ci rodzice 😡
Aż żałuję w takich chwilach, że nie mam nadprzyrodzonych mocy i nie mogę sama wymierzać sprawiedliwości 🙁
[edytowane 6/7/2009 od Loviisa-chan]
Ta, pewnie dlatego ludzie tego nie robią ...
A teraz coś od siebie, nie dość, że w nocy spałem jak królik z powodu burzy, to jeszcze któryś raz z rzędu o 7.30 budzi mnie ktoś z góry, kto kupił sobie w ostatnim czasie wiertarkę i jego ulubionym zajęciem stało się ranne wiercenie.
Poza tym pada i jest brzydko
Beznadzieja.
mn
To jakaś prawdziwa plaga opuchlizn! Kilka dni temu, bladym świtem, jakiś skrzydlaty drań dziabnął mnie w dolną powiekę- wskutek tego byłam przez pewien czas kobietą z jednym okiem. Ukąsił mnie też w ramię, ale to już było mniej przykre, choć rownie bolesne. Teraz jest już lepiej- pomogła rodzina ze swoimi preparatami ziolowymi- sądząc po zapachu- na bazie rumianku. Swoją droga, kiedy byłam małą dziewczynką, ukąszenie komara oznaczało swędzącą czerwoną kropkę na skórze, która znikała po ok 2-3 dniach. Od kilku lat jest to bolesna, gorąca, nabrzmiała buła, znikająca po ok. tygodniu. Nie jestem na nic uczulona, a znajomi maja podobne obserwacje.
P.S. Noe: spróbuj z tym rumiankiem- mnie pomógł. Na pewno ma właściwości odkażające. Albo u żyj dentoseptu. Jest też taka mieszanka ziół w torebkach...nazywa sie chyba sanosept. Mnie te preparaty pomogły kiedyś przy stanie zapalnym spowodowanym bolesnym przebijaniem się "ósemki".
[edytowane 12/7/2009 przez rubia]
1. Panny nadal brak. Pomimo pewnych starań, na razie bez sukcesów ;).
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja