Uuuuuuuuu jaki jawny podryw 😉 bułek a może chcesz podpis nad avatarem: forumowe ciacho 🙂 jestem za 🙂
Popieram inicjatywę Bellis;). Michu, a może Ty po prostu za mało się chwalisz przed dziewczynami swoimi umiejetnościami kulinarnymi? Gdybym była wolna i w Twoim przedziale wiekowym, to na pewno bym na Ciebie zapolowała 😀 . Póki co, mogę Ci tylko zaoferować posadę dobrze płatnego prywatnego kucharza, jak już będziemy z osobistym obrzydliwie bogaci (co, mam nadzieję, wkrótce nastapi 😉 )
To raczej sytuacja przejściowa. Takie ciastko jak Ty nie może być długo samo
Mika nie przesadzaj :P. Lepiej umieść w galerii to swoje super zdjęcie z wycieczki - wszyscy "zaniepiszą" z wrażenia 😀
bułek a może chcesz podpis nad avatarem: forumowe ciacho; jestem za
Ciesze się, że rośnie mój fanklub. Ja sam nie uważam się za "ciacho". Wole tytuł "nadwornego kucharza", bo jest mi chyba do niego bliżej ;).
Michu, a może Ty po prostu za mało się chwalisz przed dziewczynami swoimi umiejetnościami kulinarnymi?
Staram się mówić o moim zainteresowaniu. Wygląda na to, że nie trafia to na podatny grunt.
poza tym weź udział w konkursie na : Najsexowniejsi wege 2009
Rozmyślam o tym. Dobrze, że to do któregoś tam września, wiec może się w końcu zdecyduje.
Mnie też dopadła opuchlizna (to już epidemia:P)- uderzyłem się w pedał od roweru.
"bo w gorach jest wszystko, co kocham...":)
są takie fajne koszulki (pewnie o tym wiesz...)
w miniony weekend właśnie w takiej koszulce chodziłem po... łebskiej plaży. Zdziwienie "turystów" po przeczytaniu napisu - bezcenne 😀
tylko jedna "pani" (może miała 20 latek...) zapytała: "skąd się pan wziął" 😡
Ja na to - przyjechałem pochodzić po wydmach - są prawie jak góry 😉
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja