Trzeba dzwonić, za coś się podatki płaci, niech panowie policjanci też mają trochę ruchu...
A ja dzisiaj doczytałem że masmal produkuje także smalec... Na pewno postaram się żeby mnie tam zatrudnili... :rotfl:
mój kot ułamał sobie ząb trzonowy dzisiaj na suchych chrupkach. 🙁 Bardzo się o niego martwię 🙁
Zniszczyłem sobie życie i nie wiem, co dalej. 🙁
Reperować. Ostatecznie Hakuna Matata.
Zniszczyłem sobie życie
W jaki sposób ??
Chyba jedząc za dużo czosnku i cebuli 😡
w sensie, że o kobietę chodzi?
Rozumiem, że możesz nie chcieć ujawniać szczegółów, czytać komentarzy, rad itp.
Ale zasiałeś wątpliwości i obawy, powiedz przynajmniej czy ta cytowana wypowiedź była na serio, czy w przenośni
[edytowane 11/10/2013 przez an]
Zapewne na serio, kolega pewnie ma nieświeży oddech... 🙂
Ale zasiałeś wątpliwości i obawy, powiedz przynajmniej czy ta cytowana wypowiedź była na serio, czy w przenośni
W przenośni, w przenośni.
Chodzi o długofalowe konsekwencje braku wstrzemięźliwości. A mogłem jeść dużo jajek (podobno one hamują popęd seksualny) 🙁
[edytowane 11/10/2013 od eRZet]
Chodzi o długofalowe konsekwencje braku wstrzemięźliwości. A mogłem jeść dużo jajek (podobno one hamują popęd seksualny) 🙁
Tak właśnie podejrzewałam, że była to przenośnia i aluzja zarazem
Ej no, ale co to znaczy? Jakaś choroba, ciąża? Oczywiście nie namawiam do pisania publicznie.
Pokłóciłam się z chłopakiem i chyba juz pozamiatane jest. Strasznie nie chcę się rozstawać, ale nie podoba mi się jak mnie traktuje w pewnych kwestiach i nie widzę już wyjścia ani pola manewru 🙁
A ja, choć co rusz mi los zsyła wspaniałych mężczyzn, zakochać się nijak nie mogę, ani nawet konkretnie zauroczyć. I dogódź tu każdemu sercu 😛
[edytowane 11/10/2013 od eRZet]
No z tego ci mi wiadomo, to jajka akurat pobudzają...
Jeżeli choroba, to jeszcze nie wyrok, każdy na coś choruje, los zsyła nam różne dolegliwości, jak nie taka, to inna, być może gorsza...
A jeżeli przyprawiłeś brzuch jakiejś pannie, - nie Ty pierwszy, nie ostatni, po prostu kolejne zobowiązanie, w życiu jest ich pełno, nie widzę powodu określać tego, jako zmarnowanie życia...