Bo dzisiaj jest taka pogoda niskociśnieniowa.
Dobrze, że piszesz. Po to jest ten temat.
Twój stan może być również wywołany brakiem w organiźmie żelaza lub magnezu.
Jedz więcej nasion roślin strączkowych, suszonych owoców oraz orzechów i naturalne kakao. Mam nadzieję, że jutro Twoje samopoczucie będzie lepsze. 😎
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
mi na chandrę pomaga muzyka i medytacja (choć ta ostatnia kiepsko mi wychodzi bo dopiero się uczę medytować 😉 ) jedz też może czkoladkę-Lind 70% kakako bo jest wegańska i bez lecytyny i w ogóle i podobno podwyższa w mózgu cośtam dzięki czemu czujemy się dobrze. najlepiej też wyjdź na spacer do lasu.
więc już masz plan na poprawę chumoru: wyjdź do lasu, pomedytuj, zjedz czekoladę, wróć do domu, zrób sobie maseczkę na twarz i będzie lepiej 😉
Naszym celem musi być wyzwolenie się... poprzez rozszerzenie kręgu współczucia na wszystkie żywe istoty i na cały cudowny świat natury. Albert Einstein
http://delicious.blog.pl/ - zapraszam na mojego bloga kulinarnego 😀 wiem że trochę mało ale założy
Coraz mniej na forum przebywam....
Coś w stylu apatii mnie ogarnia, nie mam chęci na nic i nie nazwę tego lenistwem.... Niedawno wstałam, a spać w środku dnia kiedyś nie mogłam. Lęk się nasila, przed wszystkim.... Rok temu miałam identycznie, przez ten rok podobnie....
o matko....
Po co to piszę?
Nawet niewiesz jak ja Cię rozumiem. . .
20 years from now you'll be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.
Coraz mniej na forum przebywam....
Coś w stylu apatii mnie ogarnia, nie mam chęci na nic i nie nazwę tego lenistwem.... Niedawno wstałam, a spać w środku dnia kiedyś nie mogłam.
Ja też tak nieraz mam. Siedzę bezmyślnie, gapię się przed siebie i najchętniej przesypiałabym całe dnie i noce. Nie mam siły się wtedy za nic wziąć. Nie wiem czy to tylko wina niskiego ciśnienia czy jeszcze coś innego 🙁
Fatalna pogoda,
z domu nie można wyjśc bo wszędzie pełno slimaków, brrr 😐
Jeszcze dostałam 1 z fizyki, za co? a bo facet stwierdził że moja praca jest wykonana niestarannie i jest dużo błędów. Tylko fajnie bo praktycznie pół klasy spisywalo od jednej osoby, i wszyscy dostali 5 :/
A jak moja Mama do niego poszła się kłucić żeby mi chociaż 2 dał to stwierdził ze mam to zaliczyć ustanie. Poyebało!!! Fizyka i ustnie?!
Wole nie zdać 😐 Nienawidze ścisłych przedmiotów. Nigdy ich nie rozumiałam i nie zrozumiem. Nie zalicze tego i koniec kropka. Niech zwala 😐
Kurde :[ :[
Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?
Tylko o ta była, bo jak ja byłam to mnie 'wyprosił' z sali 😐
Znaczy jakieś tam wonty miał i w ogóle, że jedynie mgoe to poprawić ustnie, że w pracy coś tam źle, coś tam źle...
I jak opowiedziałam mamie to się wkurzyła, a że przy okazji i tak była w mojej szkole to polazła do niego.
Durny chłop :/ 😐
Hah, a po za tym ja jestem za nieśmiała żeby się kłócić o oceny, ja tylko mówie a oni się na mnie wydzierają. Kończy się tak że bez 'do widzenia' wychodze. I dupa 😐
Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?
heh, dzięki 😀 😀
Loviisa, nie wiem 😡 on w ogóle jest taki dziwny. Stary i zboczony się wydaje.
Gada czasem na lekcji jakieś głupie kawały, w tamtym roku stwierdził do takiej innej klasy że jechał sobie minibusem i zobaczył jakąs tam babke i sie spuścił 😐
No to jest nienormalne. Wiem ze potem ta klasa jakąś petycje chyba pisała czy coś żeby zminili im wychowawcę.
A na wyrównawczych u niego to jest tak, że najpierw mówi że 3 kl. będzie pytał bo oni już wychodzą i potrzebne im sa lepsze oceny, a potem okazuje się że już brakło czasu żeby młodsi zdawali 😐
Chociaż tyle że on np. jak ktoś ma oceny : 1, 1, 1, i ma pozytywną ocene z prac kontrolnych to nie wystawia temu komuś zagrożeń.
W ogóle ten gościu mało komu się podoba.
w tamtym roku stwierdził do takiej innej klasy że jechał sobie minibusem i zobaczył jakąs tam babke i sie spuścił 😐
No to jest nienormalne.
Gorzej by było jak by zobaczył faceta i to zrobił 😀
Ale poruszacie interesujące tematy 🙂
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
ankieta juz się zakończyła, bardzo, bardzo dziękuję wszystkim ,którzy byli tak mili i mi pomogli 😀 ogółem zebrałam 20 ankiet, w tym 4 osoby z tego forum mi pomogły 😀 praca jest w trakcie tworzenia, jak na razie w bólach powstało 7 stron, do rana ma byc co najmniej dwa razy tyle...ech...
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja