Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Marudnik i narzekacz  

Strona 55 / 286 Wstecz Następny
hipiska
weteran forum

Żle.
Szaro.
Marazm.
Znowu czuję się źle bez większego powodu. Nie jestem jakimś emo żeby się ciąć, ale czasami mam ochotę od wszystkiego uciec.....Przede wszystkim uciec od siebie..........Nie wiem czy ktoś mnie zrozumie......

Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/08/2008 2:51 am
Andros
bywalec

prawdziwe emo nie tną się żyletkami 😀
i dokładnie cię rozumiem, więc nie jesteś sama 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/08/2008 3:59 am
vegesmile
bywalec

Eh ja też jestem z Wami :hallucine: Właściwie czytając pewien super emo blog, stwierdziłam, że ja mam tak samo tylko bez kredki na oczach, no i tych żyletek póki co... 😮

jestem lewakiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/08/2008 3:44 pm
verufer
bywalec

Ech, jestem beznadziejny 🙁 Przylaczam sie do tych co chca uciec od siebie i ich pozdrawiam...

"But in the cosmos there is a balm as well as bitterness, and that balm is nepenthe. [...] I know that light is not for me, save that of the moon [...], nor any gaiety [...]. For although nepenthe has calmed me, I know always that I am an outsider; a stranger in this century and among those who are still men"

Chi vuol veder il ciel, poi morir'

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/08/2008 5:11 pm
vegesmile
bywalec

Dodatkowo w domku nie ma już nic pysznego albo chociaż pożywnego 😉 Właśnie jem brązowy ryż pływający (dosłownie - woda na talerzu) w pomidorach zmiksowanych z kotletami sojowymi :casstet: Ileż to pysznego jedzonka można by było kupić za kasę, która poszła na książki, zeszyty i plecak 😡

jestem lewakiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/08/2008 6:23 pm

ja ostatnio mialam dola ale od tygodnia jest mi lepiej bo mama zaakceptowala moj wegetarianizm:-))mieliscie racje potrzebowala czasu a teraz choc sama sobie gotuje zaproponowala mi zebysmy czasem cos razem zrobily:-)zrozumiala moje poglady:-)jestem zadowolona dziekuje wam za pomoc:-)))

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/08/2008 7:36 pm
patusiek16
stały bywalec

no widzisz ,bardzo się cieszę ,że u ciebie już wszystko gra ja też mam już luz i spokój w domu.

Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/08/2008 9:02 pm
vegesmile
bywalec

A w jakim sensie patusiek? Czyżbyś nie musiała wracać do mięsa? 🙂

jestem lewakiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/08/2008 11:42 pm
patusiek16
stały bywalec

Nie muszę wrócić przynajmniej na jakiś czas (gdybym nie zgodziła się to jeszcze by mnie do szpitala położyli i wtedy to już bym nic do gadania nie miała ,ciotka mi mówiła że jak ktoś nie ma okresu tyle czasu to kwalifikuje się na oddział do leczenia:(),ale przemyślałam całe moje życie i powróciłam do normalnego jedzenia nie ograniczam się wcale teraz i bardzo dużo jem mamie to się podoba wiadomo chce przytyć i służy mi to bo mam tyle energii i jakieś szczęście się obudziło we mnie.

Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/08/2008 12:39 am
vegesmile
bywalec

To ile Ty nie miałaś tego okresu?! I co jeszcze mnie ciekawi po jakim czasie bycia wege? A jakież to szczęście się mogło obudzić w takiej sytuacji? 🙁

jestem lewakiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/08/2008 12:58 am
rubia
forumowy expert

Ech, jestem beznadziejny 🙁 Przylaczam sie do tych co chca uciec od siebie i ich pozdrawiam...

Witaj, Veruferku! Przykro Cię widzieć w Marudniku (wolałabym w Weselniku). Z drugiej strony, ostatnio czułam się jakbym tu powoli przejmowała po Tobie pałeczkę, jako p.o. Verufera 🙁

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/08/2008 3:03 am
xxl
 xxl
weteran forum

To zdumiewające, ile smrodu w całym domu potrafi narobić jedna smażona kiełbasa :casstet:

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/08/2008 5:29 pm
vegesmile
bywalec

Wczoraj u babci siedem świnek zagryzło swego ósmego towarzysza 🙁 Ponieważ nie byli pewni czy knur jeszcze żyje wezwali sąsiada... rzeźnika 😮 O matko a jak się dziwili, że tak potrafiły się rzucić na tego wieprza 😮 Świat jest popier.... 😡

jestem lewakiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 21/08/2008 2:44 pm
leslie
bywalec

XXl zablokowała temat bez powodu :/ ten o telekinezie

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/08/2008 6:37 pm
Andros
bywalec

powód jest podany

OdpowiedzCytat