Myśl pozytywnie fasolko ,co się stało tak w ogóle zawsze jest jakieś wyjście .
Załamywanie się nic nie da życie jest po to by się nim cieszyć trzeba szukać sposobów by dostrzec w nim piękno.
Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.
Dzisiaj nie czuję się najlepiej. Bolą mnie oczy, bo spałem z a długo. Czuję się jak z krzyża zdjęty. Pogoda nie napawa mnie optymizmem. Normalnie nie przeszkadza mi nic, ale dzisiaj wszystko. Jadę na ślub i wesele oczywiście, powinienem się cieszyć, ale nie za specjalnie. Czuje sie słabo, poza tym nie będzie nic do jedzenia dla mnie. Wiadomo. Mięsożerni mają nas ludzi "o delikatnych" podniebieniach z drugiej strony układu trawiennego. Tak więc nic ująć nic dodać. Mięso, mięso ponad wszystko. Im więcej zabijemy, tym więcej jego zjemy. Tak więc jest do bani. Po następne. Nie piję alkoholu. Wszyscy będą la w "siup w ten dziób", a ja tylko słup. Tak więc weselisko nie napawa mnie optymizmem. Ale popisałem sobie i już mi trochę ulżyło. Może jednak nie będzie, aż tak źle. Zawsze jest woda mineralna (niegazowana) którą można popijać sałatkę warzywna.
😎
Sai Ram, Om Sai Ram
XXl zablokowała temat bez powodu :/ ten o telekinezie
[b] Leslie[/b], nie wykorzystuj forum do rozgrywek personalnych. Wyglada na to, że wybrałaś "Marudnik" byś nie zostala posadzona o offtop, ale wyszedl offtop. To nie jest własciwe miejsce na tego typu dialogi.
Poza tym rzecz wygląda jasno. XXL jako moderator pilnuje tutaj przestrzegania porzadku i zasad forum, Ty je łamałaś wielokrotnie. Nie jedyny raz była Ci zwracana uwaga. Temat do którego sie odnosisz został zamknięty z powodów, o których takze i ja pisałem upominając Cię już wcześniej. Moderator wystepuje tu z mojego ramienia, czyli założyciela forum. Masz prosty wybór - albo się do tych zasad dostosować i pozostac na forum, albo zwyczajnie poszukac sobie innego miejsca w sieci. Bo ja nie daje przyzwolenia na zamienianie w utarczki każdego tematu, w którym piszesz i będziesz miała zamiar pisać.
Niniejszym zapracowałaś sobie na 2 ostrzeżenie, masz zatem jeszcze jedna szansę. Czy ja wykorzystasz, Twoja sprawa.
Kochani! Ciężko mi o tym mówić, ale znikam z portalu wegetarianie.pl. Dziękuję za możliwość poszerzenia wiedzy o wegetarianizmie, a przede wszystkim za Waszą życzliwość. Ostatnio większość postów (także tych żartobliwych w tonie) pisałam przez zaciśnięte zęby. To dla mnie zły czas: potrzebuję wyciszenia i samotności. Na pewno do Was wrócę, tylko nie wiem kiedy.
Przykro mi Rubio z powodu decyzji jaką podjęłaś, ale jest to Twoja decyzja i należy ją uszanować. Przyzwyczaiłem się do Ciebie i do Twoich mądrych, rzeczowych postów i będzie mi ich teraz brakować. Mam tylko nadzieję, że Twoja nieobecność na forum nie będzie zbyt długa i szybko do nas wrócisz. Pozdrawiam Cie serdecznie. :heartpump:
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Co się ze mną dzieje?!
Mówią, że niektórzy już tak mają. Co ma powiedzieć osoba, która jednocześnie wierzy, że tak nie musi być?
Czyli czytam nowe posty, próbuję się obeznać z teraźniejszą atmosferą forum, tylko coś mi nie idzie. Tfu, nie Wasza wina.
Mówiłam, że ze mną coś nie tak
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja