Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Marudnik i narzekacz  

Strona 73 / 286 Wstecz Następny
JAGA
 JAGA
forumowy expert

współczuje 🙁 cokolwiek by napisać to nie wiele pomoże...przesyłam ciepłe myśli, trzymaj się :heartpump:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/10/2008 2:23 am
Stanisław
weteran forum

Tak mi przykro Veges. Przytulam Was, Ciebie i Loviisę mocno. 🙁

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/10/2008 2:23 am
Nantosvelta
forumowy expert

Vegesmile, przepraszam za to, co zaraz napiszę.
Każdy musi odejść, niektórzy wcześniej, niektórzy później... To boli... Po śmierci mojego taty zbierałam się kilka lat 🙁
Widać, babcia byla CI bardzo bliska. Zatrzymaj ją w pamieci jako uśmiechnięta osobę 🙂 I ciepło ją wspominaj. Płacz, łzy Cię poniekąd uspokoją...
Jakie to trudne, gdy ktoś umiera 🙁
Loviisa, to albo Ci kosmici albo pogoda, bo ja ostatnio też mam kosmicznego doła 🙁 Trzymaj się, wszystko na pewno się dobrze ułoży 😉

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/10/2008 2:38 am
rubia
forumowy expert

bo nie mam swojego kompa ani nie mam kiedy 🙁

🙁 :((

Loviiso, Fasolencja ma rację, najważniejsza jest szczerość, którą Ty w sobie masz. Wszyscy jesteśmy dopiero [b] na drodze [/b]do niekrzywdzenia innych istot (czego niektórzy nie są w stanie zrozumieć- czyżby brakowało im pokory? 😉 )

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/10/2008 3:57 am
vegesmile
bywalec

Dzięki Wam kochani, wielkie dzięki... chyba już się z tym pogodziłam, w końcu babcia miała 86 lat i jak już wcześniej pisałam spodziewałam się tego... pisała wiersze... gdy napisała jeden dla mnie do szkoły na konkurs i gdy go wygrałam zaczęła się moja przygoda z tworzeniem - chciałam być jak Ona, teraz sama piszę... Jutro postaram się wygrzebać wszystkie jej wiersze i zrobić kilka kopii dla rodziny... mówią, że artysta nie umiera dopóki żyje jego twórczość[*]

jestem lewakiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/10/2008 1:34 pm
JAGA
 JAGA
forumowy expert

masz rację vegesmile- "wybudowałam pomnik trwalszy niż ze spiżu"

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/10/2008 1:43 pm
Ayna
 Ayna
forumowy expert

Ensifer i Vegesmile , szczerze Wam współczuję . 🙁

Loviisa ja też na początku nie zwracałam uwagi na to jakie mam buty czy kosmetyki. Dojrzałość przyszła sama z czasem. Nie rób nic do czego do końca nie jesteś przekonana i zamiast się umartwiać nad sobą ciesz się z tego co już dokonałaś , a jest naprawdę z czego. Bądź z siebie dumna. Zawsze można zrobić coś więcej ale nie trzeba robić wszystkiego naraz. Ściskam Cię mocno. :heartpump:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/10/2008 3:59 pm
Nantosvelta
forumowy expert

Loviisa, do tej piosenki zatrudniono Kayako :rotfl:

Jak wracałam z pracy (na szczęście nie jechałam autobusem, po kolegę z prayc przyjechal kumpel, a jako, ze mieszkają w Tychach, to mnie wzięli ze sobą) stało się coś na autostradzie. Widziałam tylko cysternę, dym, policję i straż pożarną 😮 Kolega widział jakieś iskry... Nie wyglądało zbyt sympatycznie 🙁

The Earth is our Mother, we must take care of her. The Earth is our Mother, she will take care of us.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 11/10/2008 3:50 am
Deleted
forumowy expert

Miłość jest gorsza od szamba -.- Zapach szamba w końcu znika... 😡

=

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 11/10/2008 4:01 am
Nantosvelta
forumowy expert

Ensifer, ja pewnie z tego powodu przestałam się angażować emocjonalnie 🙁 A później wszyscy sie mnei dziwią, że singlem jestem...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 11/10/2008 4:08 am
velvet
bywalec

Chomik mi uciekł 🙁 Nie mogę go znaleźć, a do tego nie wiem czy jeszcze żyje, bo mam 2 koty!

velvet

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 11/10/2008 11:45 am
krysia
bywalec

A ja słyszałam,że gorsza od sraczki :rotfl: :rotfl: (przepraszam za wyrażenie)

Velve - chomiczki lubią się wciskać w różne dziwne miejsca np; w rękawy,kieszenie musisz jeszcze poszukać bo niekiedy same nie potrafią wyjść i umierają,taki przypadek zdarzył się u mnie kiedy dzieci miały chomiczka -znaleźliśmy go przypadkiem w kieszeni zimowego płaszcza .

http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 11/10/2008 2:16 pm
Deleted
forumowy expert

krysia - To już swoją drogą
Nantosvelta - Mam zamiar być singlem. Nie ma głupich 😡

=

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 11/10/2008 3:39 pm
Stanisław
weteran forum

A ja słyszałam,że gorsza od sraczki :rotfl: :rotfl: (przepraszam za wyrażenie)

Mam gorącą prośbę. Nie poruszajcie takich tematów przy obiedzie bo mnie się właśnie zdarzyło, że jadłem obiad i go nie dokończyłem 😎

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 11/10/2008 4:25 pm
krysia
bywalec

Mam gorącą prośbę. Nie poruszajcie takich tematów przy obiedzie bo mnie się właśnie zdarzyło, że jadłem obiad i go nie dokończyłem 😎

Stanisławie sam sobie jesteś winien,bo przy jedzeniu się nie czyta - to bardzo nie zdrowo 🙂 😉

http://www.facebook.com/group.php?gid=132280573466144

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 11/10/2008 5:19 pm
Strona 73 / 286 Wstecz Następny

Praca