Verufer, Milunia - czy wy jeszcze kiedykolwiek śpicie?
Spimy, spimy... Po prostu mamy maszyne do podrozy w czasie i po 12 godzinach wyspania wracamy do dyskusji w tym samym czasie w ktorym ja opuscilismy 😉 Ale o tym ciii... 🙂 Ufoludki nie moga sie o tym dowiedziec 😉 Eee? Czego ode mnie chcecie? Zostaaaawcie mnieee... nieeee.....
[edytowane 6/5/2008 przez verufer]
Chi vuol veder il ciel, poi morir'
Verufer, Milunia - czy wy jeszcze kiedykolwiek śpicie?
Noc tajemnicza i sekretna jest...kiedy zanurzasz się w jej otchłań bywa pełna niespodzianek...potrafi zaskakiwać i można być bardziej twórczym, więc szkoda czasu na spanie 😀
Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.
Noc tajemnicza i sekretna jest...kiedy zanurzasz się w jej otchłań bywa pełna niespodzianek...potrafi zaskakiwać i można być bardziej twórczym, więc szkoda czasu na spanie 😀
No i nie ma to jak czekac na poranne gwiazdozbiory 😉 i na przyklad w lecie obserwowac Oriona 🙂
Az przypomnial mi sie jeden fajny tekst:
Zbyt mocno ukochalismy gwiazdy, by kiedykolwiek bac sie ciemnosci...
zdecydowanie ten 🙂
No to niech jeszcze ktos mi powie, ze kobieta nie jest zmienna to juz mu nie uwierze 😛 Mnie chyba tez ten, bo bardziej pasuje jego smutek do mego nastroju... Tamten byl za bardzo zadowolony 🙂 A Ty nie planujesz zmiany awatara? 🙂 Nie zeby mi sie nie podobal 🙂 Moze nawet az za bardzo 😉 Pozdrawiam
Hehe, wiem, dzięki 😀 pewien mężczyzna coś mi powiedział o moim awatarze i innych mężczyznach ;P
A mozna wiedziec co? 😉
Nie planuję zmiany, bo bardzo mi się ten podoba 🙂 pasuje do mnie...
Tzn. jestes niesmiala osoba? Nie zauwazylem:) Mam nadzieje, ze ten moj tez do mnie pasuje 😉
Witajcie. Noc jeszcze nie taka stara i nie zamierzam spać. Praktycznie codziennie nie śpię, kiedy na to pora. Dzisiaj przeholowałam z komputerem i oczy mnie pieką - zatem wyłączam już.
Swoją drogą ten nocny czas jest niezwykły, odpowiedni na głębsze przemyślenia, czy po prostu pracę lub obijanie się.... Chętnie bym teraz otworzyła okno i pooddychała nocnym powietrzem, powoli starzała się razem z nim i resztą świata.... Teraz czas wolniej mija.... Nie to co w południe....
Zatem dobranoc wszystkim nocnym Markom. Wykorzystajmy nieprzespaną noc najlepiej jak się da
"Mystic's Dream" Loreena McKennitt
Chmurny sen w czas przyziemnej nocy
Pod ksiezyca wisi sierpem
Jak bezglosna piesn w bezwiecznym swietle
O nadchodzacym spiewa swicie
Lecace ptaki wolaja tam
Gdzie serce moze poruszyc kamienie
To tam gdzie pragnie byc moje serce
A wszystko z milosci do Ciebie
Obraz wisi na bluszczowej scianie
Otulony szmaragdowym mchem
Az oczy dadza odpor wierze
Wtedy zabierze mnie daleko
Gdzie gleboko w pustynnym polmroku
Piasek roztapia sie w basenach nieba
A gdy ciemnosc ubierze szkarlatny swoj plaszcz
Twe lampy wskaza mi droge do domu
Dlatego skladam moj hold
Uchwycony poprzez spokoj nocy
I teraz czuje Twoj kazdy ruch
I pelny staje sie kazdy oddech
Dlatego skladam moj hold
Uchwycony poprzez spokoj nocy
Az nikle zda sie to co nas dzieli
A wszystko z milosci do Ciebie...
Pozdrowienia dla wszystkich jeszcze/juz niespiacych:)
[edytowane 7/5/2008 przez verufer]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja