Mi zdarza sie w "bardziej aktywne" szkolne dni spac po 2-3 godziny codziennie... Tak od 4-6, czasem nawet o 5 zasypiam... I tak przez tydzien, albo dwa:) Dzis, z racji tego ze nienajlepiej sie czuje, pojde spac... za jakas godzine;)
Usmiechaj sie, kiedy tylko mozesz. To najlepsze lekarstwo na wszystko:)
Let your arms enfold us
Through the dark of night
Will your angels hold us
Till we see the light
Hush, lay down your troubled mind
The day has vanished and left us behind
And the wind, whispering soft lullabies
Will soothe, so close your weary eyes
Let your arms enfold us
Through the dark of night
Will your angels hold us
Till we see the light
Sleep, angels will watch over you
And soon beautiful dreams will come true
Can you feel spirits embracing your soul
So dream while secrets of darkness unfold
Secret Garden "Prayer"
Chi vuol veder il ciel, poi morir'
Coż jutro rano do pracy, ale nie ma co o tym myślec. Idealna cisza, za wyjatkiem szumu netbooka, ciemnosc ktora rozjasniana jest tylko swiatlem monitora.
To lubie. Miauuuuu 🙂
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Już wtedy zdałem sobie sprawę, że szukanie jest moim znakiem, emblematem łażących po nocy bez określonego celu, racją bytu tych, którzy niszczą kompasy - Julio Cortazar - Gra w klasy
Specjalnie nie czekam do "późna" żeby wpisać się w tym temacie, który jest dozwolony po 24 ;). Ogladałem dzisiaj "Efekt motyla" i dlatego ide spać następnego dnia. Trzeba przyznać, że dobry film, zakręcony i przdałoby się obejrzeć go powtórnie. Wstyd o tym mówić, ale pierwszy raz go obejrzałem, chcociaż już minęłyo 5 lat od premiery 😛
O której wstajesz Fasolencjo?:D. O 10, 11? Kiedyś też byłem nocnym markiem, ale zmieniłem tryb życia. Staram się kłaść spać najpóźniej o północy. Zdarzają się wyjątki ;).
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja