Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

.niespanie nocne. nie śpisz choć noc już stara zostaw ślad.  

Strona 9 / 22 Wstecz Następny
verufer
bywalec

A myślałam, że tylko ja jestem tu magiczna :rotfl: I pojawiam się i znikam :rotfl:

Alez tylko Ty jestes tu magiczna... My pojawiamy sie i znikamy w calkiem niemagiczny sposob 😛 Ech, i znow Likwidator nie bedzie mogl przez nas spac 🙁
Moze polaczymy nasze sily telepatyczne i zawolamy Loviise? Lub chociaz sprowadzimy jej jakis fajny sen o przytulaniu? 😉

[edytowane 6/5/2008 przez verufer]

Chi vuol veder il ciel, poi morir'

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 6:34 am
Milunia
bywalec

Alez tylko Ty jestes tu magiczna... My pojawiamy sie i znikamy w calkiem niemagiczny sposob 😛

Całe szczęście, że jestem wyjątkowa :rotfl: Pomyśl sobie co by tu się działo gdyby wszyscy tak potrafili :rotfl:

Kto jest okrutny w stosunku do zwierząt, ten nie może być dobrym człowiekiem.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 6:39 am
verufer
bywalec

Całe szczęście, że jestem wyjątkowa :rotfl: Pomyśl sobie co by tu się działo gdyby wszyscy tak potrafili :rotfl:

Tak, znam historie o Atlantydzie... 🙂 Co z wolaniem Lovissy?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 6:41 am
Milunia
bywalec

Tak, znam historie o Atlantydzie... 🙂 Co z wolaniem Lovissy?

A to Loviisa coś wołała? Nic nie słyszałam przez te słuchawki na uszach :rotfl:

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 6:46 am
verufer
bywalec

A to Loviisa coś wołała? Nic nie słyszałam przez te słuchawki na uszach :rotfl:

Nie nie wola.. Eee, tzn wolala wolala 🙂 Ze chce jakis fajny sen... Masz moze jakies propozycje?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 6:48 am
Milunia
bywalec

Nie nie wola.. Eee, tzn wolala wolala 🙂 Ze chce jakis fajny sen... Masz moze jakies propozycje?

To ciężka sprawa...ja tam sny mam na zamówienie 🙂 Często śnię o tym o czym chcę 🙂
A Loviisa niech we śnie biegnie boso po łące...niech rosa zrasza jej stopy 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 6:56 am
verufer
bywalec

To ciężka sprawa...ja tam sny mam na zamówienie 🙂 Często śnię o tym o czym chcę 🙂
A Loviisa niech we śnie biegnie boso po łące...niech rosa zrasza jej stopy 😀

I niech spotka czarodzieja, ktory powie jej ze wygrala jedno zyczenie... Moze zazyczy sobie wyjazd na narty w jakies egzotyczne miejsce? Na przyklad na Antarktyde? Gdy tam przybedzie wszystkie pingwiny zaczna tanczyc z radosci na jej widok...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 6:59 am
Milunia
bywalec

I niech spotka czarodzieja, ktory powie jej ze wygrala jedno zyczenie... Moze zazyczy sobie wyjazd na narty w jakies egzotyczne miejsce? Na przyklad na Antarktyde? Gdy tam przybedzie wszystkie pingwiny zaczna tanczyc z radosci na jej widok...

A miś polarny zagra jej najpiękniejszy utwór jaki w życiu słyszała 🙂 Poszusuje na nartach w takt muzyki...lekka...radosna i szczęśliwa 😀

A teraz to juz na serio znikam 🙂 I niech Tobie również się coś cudownego przyśni 🙂 Dobranoc 🙂

[edytowane 6/5/2008 przez Admin]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 7:10 am
verufer
bywalec

A miś polarny zagra jej najpiękniejszy utwór jaki w życiu słyszała 🙂 Poszusuje na nartach w takt muzyki...lekka...radosna i szczęśliwa 😀

I niech szusujac zauwazy jakies dziwne miejsce... Gdy je zbada okaze sie ze to skrzynia z jakims skarbem... Ale jaki to skarb to moze juz zostawmy samej Loviisie, co? Piszemy dalej, czy przekazujemy to co napisalismy telepatycznie?

Dzieki, nawzajem... Zostaje tylko przekazac ten sen Loviisie... Ciekawe czy cos podobnego rzeczywiscie jej sie przysni 🙂 Pozdrawiam 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 7:12 am
azizan
bywalec

ehhh więc nie śpię sobie nie śpię....cała noc dla mnie...puk puk..jest tu kto??

Ludzie nie mają czasu. Kupują w sklepach rzeczy gotowe. A ponieważ nie ma magazynów z przyjaciółmi, więc ludzie nie mają przyjaciół. Jeśli chcesz mieć przyjaciela, oswój mnie.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 7:47 am
verufer
bywalec

Aaaa, to dlatego nie mogłam zasnąć jeszcze jakiś czas, jak się położyłam 😀 zakłócaliście fale mojego mózgu 😛

To zalezy o ktorej 😛

Zostaje tylko przekazac ten sen Loviisie... Ciekawe czy cos podobnego rzeczywiscie jej sie przysni 🙂

Dzięki, kochani jesteście ^^ nic mi się nie śniło, niestety...

No to trzeba by jeszcze pocwiczyc, moze nastepnym razem sie uda 🙂 Jak widzisz cwicze sie w optymistycznym podejsciu 🙂

a jakbym miała jedno życzenie do spełnienia, to nie byłby wyjazd na narty, ale ciii 😉

Eee, wystarczyloby sobie w pierwszej kolejnosci zazyczyc dwoch zyczen 😛 (a co, w snach wszystko jest przeciez mozliwe 😉 ) A wtedy juz jedno mozna wykorzystac na wyjazd a drugie na to skryte marzenie 😛 Chyba, ze wyjazd na narty nie jest Ci w ogole mily... Pozdrawiam 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 1:49 pm
verufer
bywalec

ratunku!!!skąd wziąłeś taki awatar??

Czemu ratunku? Az taki straszny? 🙁 Wyszukalem go w obrazkach z googla 🙂 Zawsze mozna zmienic 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 2:05 pm
verufer
bywalec

Aha, nie zauwazylem 🙂 No to trzeba zmienic... Zaraz poszukam nowego... Dzieki 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 2:24 pm
verufer
bywalec

ale nie na tym forum!!!
jest bardzo ładny, przpraszam za zamieszanie 😀

A na ktorym, mozna wiedziec? Nie musisz przepraszac... 🙂 Tak jest jak sie bierze pierwszy lepszy obrazek z googla 🙂 A ten moze byc? Pozdrawiam 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 2:40 pm
Likwidator
bywalec

Verufer, Milunia - czy wy jeszcze kiedykolwiek śpicie?

20 years from now you'll be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 06/05/2008 2:58 pm
Strona 9 / 22 Wstecz Następny

Praca