Zawsze wszyscy znajomi mówili na mnie po prostu Olcia.
A Ole, Pole itd. były na forum zajęte.
Więc z pięknej piosenki pięknego zespołu... kojarzycie "Vampirie" Moonspella? You're a beast, evil one, above your head lays a star... in your heart is buried a jewel....
i tak dalej i tak dalej:) wszystko z kadrem z fajnego filmu ładnie wygląda. Troche gorzej, że forumowicze wpajali mi miłość do horrorów i mroczne pochodzenie, a ja nawet fimlu sensacyjngo nie obejże sama bo się boję:( i mam koszmary jak coś smutnego w wiadomościach zobacze, a co dopiero w filmach...
hide and seek
Kazamuko od imienia pewnej japońskiej dziewczyny, która bardzo chciała się odróżnić od ogółu społeczeństwa, nie zginąć w tłumie. Miała swoje wyraźnie zarysowane poglądy, lubiła muzykę punkową i miała czerwone włosy. Jak szukałam nazwy dla mojej hodowli to mi się spodobało, bo też chciałam być rozpoznawalna, nieprzeciętna, potem dałam tak swojej szkółce dla psów, no i w necie tak się zarejestrowałam na forach wege i jednym punkowskim. a tak poza tym, prywatnie od 20 lat jestem Alfa, sama sobie tą ksywkę nadałam, jak na ciut dominująca Alfę przystało 😛
http://www.wegestudio.pl/Na_krawedzi_marzen-98.html
Czuję się wyobcowana z tego świata, przeraża mnie on i nie rozumie.
Niczym romantyczka. ;))
Do tematu - Nick na tym forum to nie jest moje przezwisko i wymyśliłam go sama. Jestem zafascynowana historią Tutanchamona i postanowiłam być jego żoną 😀
W życiu mówią do mnie Karolina 🙂 Lub Kicajka - od nazwiska, ale nie znoszę tej ksywy. Kojarzy mi się z 14-latką w mini spódniczce i białych kozaczkach idącą na dyskotekę.
Anchesenamon
Przezwiska brak. Jedynie w czasach gimnazjum byłam nazywana "wesołkiem" - i to nie dlatego,że jestem wesola, bo nie jestem 😉 Ot leciała wtedy bajka o Lucky Luck'u i ten bohater miał konia, który był bardzo powolnym pesymistą i flegmatykiem. Koń miał na imię "Wesołek" właśnie... 😉
Mój nick wział się od tego,że czuję się pulpetem 😉
Białowieska się Puszcza.
przezwiska brak-co do nicka kumpela skiedyś się ze mnie śmiała ze ja to zawsze mam głupie pomysły i jestem wykręcona z włąsnego wyboru:P i tak zostało na wszelkich forach i te de;]
Szpitale, wiezienia i burdele - oto prawdziwe uniwersytety zycia. Mam dyplomy wielu takich uczelni. Mówcie mi
Przezwiska jak na tą chwilę nie mam. Ale kiedyś byłam "cebula", bo wiązałam sobie włosy w kucyk, wyglądały jak długi szczypiorek 🙂 i ktoś sobie ubzdurał, że jest na czubku głowy. Ale to dawno było, chyba w czwartej klasie 😀 . Co do nicku to tak. Myślałam, że na tym forum tylko zapytam i pójdę sobie, więc wymyśliłam na poczekaniu "vegetena". Miało być "vegeteena", coś jak wegenastolatka, ale wcześniej sobie nie skojarzyłam. Niedawno też powstał mój drugi nick, którego używam tylko w związku z końmi - "ketsisu". I kiedyś też sobie wymyśliłam "softe", coś jak.. mięciutka albo co 🙂 A na codzień po prostu Kaśka.
a ja mam przezwisk bez liku 😀 na kazda okazje 😀 najbardziej popularne i to ktore najbardziej lubie jest Borys 🙂 jest to moje pierwsze przezwisko jeszce z czasow wczesnej podstawowki 🙂 i teraz wiele osob nie wie nawet jak mam naparwde na imie bo mysli ze ejstem Borys 🙂 inne przezwiska to .... [b]warzywko [/b] 🙂 sami zgadnijcie d;aczego 🙂 ale nawet je lubie 🙂 juz sie przyzwyczailem 🙂 [b]raga,rasta [/b] dyzorn krzewiciel muzyki reggae wsrod moich znajomych 🙂 [b]koltón [/b] wzielo sie od ... dredow 🙂 chyba lepsze koltón niz mop-men jak mi kiedys w pracy stwierdzili 😛 [b]trąbal [/b] a to juz z czasow imnazjum kiedy to przechodzielm ...mutacje 😛 siedzialem w ostatniej lawce i nie moglem mowic szeptem i slychac zawsze mniej bylo na cala klase 😛 i napoczatku bylo słon trąbaliński ale wersja skrocona jest trąbal 🙂 do kazdego przezwiska mysle ze mozna sie przyzywczaic jak sie ma troche dystanu do siebie 🙂 a ja mysle ze jedak mam 🙂
dopóki widziesz jeszcze uśmiech to widziesz cud ... ! ; )
Ja tak hm... jak się tu rejestrowałam to nie mogłam nic innego wymysleć 😀 😀 i tak jakos `Koniara` przyszła mi na mysl. Teraz to prawie wszedzie gdzie siedzie (czaty, stronki inne itp) jestem jako koniara xD Tak jakoś...
Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?
Rozumiem ze chodzi o nick a nie prywatne ksywki...Nawiasem mowiac sama myslalam o zalozeniu takiego tematu...na wiec Bleks to imie mojego kota po prostu 😉 Tak naprawde to Blackie. A Bleks to skrot. Moj kot jest na zdjeciu . podaje sie za niego ;D Jeszcze ma jedno imie, ale to tylko ja ja tak nazywam i jest to dla mnie SWIETE wiec nie powiem ;0
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja