Byłem tam wczoraj. Dostałem się bez problemu mimo, że wszystko było pozamykane na kłódkę 😛 Wszystko działa dobrze, Proponuję spotkanie w najbliższą niedzielę ogodzinie 20.00. Co Wy na to ? 🙂
Ja się na razie piszę na to ale nie obiecuję
ja też jak wyżej
Najbliższa niedziela o 20.00? Może być, tylko musze to sobie gdzieś zapisać 🙂 .
jestem na czacie i widzę Pawła (hej Paweł) ale nie mogę nic napisać chyba coś mi nie działa 😮
Halo, towarzycho, dawać na chat!!!
Ech, weszłabym, ale muszę jeszcze dziś obejrzeć "Nad Niemnem"... -.- Trzymajcie kciuki. Mam nadzieję, że będą jeszcze w przyszłości czaty, na które mogłabym się załapać.
mi nie dziala ten chat,ale mozna sie umowic na rozmowe gg 😉
mi nie dziala ten chat,ale mozna sie umowic na rozmowe gg 😉
Widzieliśmy Cię przez chwilę - sprawdź, czy masz w przeglądarce ustawioną blokadę wyskakujących okienek, a jeśli masz, odblokuj na chwilę. Czat wyskakuje w osobnym okienku. Myślę, że to może być to - u mnie też na początku nie chciało przez to wejść...
Trza odblokować wyskakujące okna.
Odblokowałem, dalej nic, moze dlatego ze to szpitalny komp i ma zabezpieczenia;(
xxl, chodź do nas, proooszę!
xxl, nalegamy ;D
Jestem na chacie i zrobiłem dwa wpisy a Was widzę na czerwono. 🙂
Podczas próby wysłania trzeciego wpisu pojawia się komunikat : [b] Sorry, you can't access this file directly..[/b] . Co to znaczy ? 😮
[edytowane 8/2/2009 przez Dyzio]
Przepraszam za moje nagłe zniknięcie, ale przestała mi działać cała strona wegetarianie.pl 😮 Teraz znowu działa, ale widzę, że już Was na czacie nie ma - czyżby "odgórnie" coś się posypało i na pożegnanie nas wszystkich wywaliło?
W każdym razie dzięki za rozmowę - fajnie było Was trochę bliżej poznać, bardzo fajni z Was ludzie 😀