Oglądając zabawki dla zwierząt przypadkiem można się natknąć na różnego rodzaju gryzaki dla psów.. to jest obrzydliwe, żeby dawać psu uszy wieprzowe, łapki indycze czy co gorsza..no własnie.. penisy wołowe http://www.allegro.pl/item214703609_penis_wolowy_ciety_na_dl_20_cm_gryzak_dla_psa.html :casstet: :casstet: :casstet: :casstet:
Czego to ludzie nie wymyślą: "Jest to jeden z niewielu gryzaków, które zawierają tak duże ilości protein ok 90%. Często kupowany dla bardzo aktywnych i spalających dużo energii czworonogów. Przysmak polecany przez wystawców i hodowców. Są świetną nagrodą podczas szkoleń i treningów. " 😡 ja bym tego do ręki nie wzięła...
O fuj.
łapet i uszu ja tam nie daje psu ( w ogóle mój pies nie je przysmaków) ale mój ojciec swojego psa 'rozpieszcza' takimi rzeczami :/ na okrągło pies lata z jakimś paskudztwem w gębie.
ale ten penis.. o blee... ;/
Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?
[b]Fatty[/b] rozbawiłaś mnie 😀 😀 😀
[b] Bleks[/b] dla Ciebie może to nic takiego jak pies lata po pokoju z penisem wołowym, ale dla mnie ten widok byłby nie do zniesienia 😀 zresztą to samo myślę o uszach i łapkach. Jestem wzrokowcem i dla mnie efekt wizualny (zapominając chwilowo o etyce) ma znaczenie :red:
Zresztą czy zjadłabyś tę samczą część świnki? Przecież to w niczym nie różni sie od jej karczku czy boczku 🙄
😮 a fujjjjjjj!!!!! dobrze ze niemam psa hehehhehe z królczkami niema takich problemów choć kiedyś kumpeli króliczka zabrała szynke z kanapki i broniła jej i ją zjadła 😀 co za świat nienadąrzam za tymi zwierzami 😛 hehehehhehe
''Jestem wielkie dziecko słońca, nitk mnie nigdy nie rozumie do końca. Chodze zawsze własną droga i wspóczuje tym co tak niemogą'' 😛
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja