Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Przysmaki dla psów na Allegro  

karotka
rozmówca

Oglądając zabawki dla zwierząt przypadkiem można się natknąć na różnego rodzaju gryzaki dla psów.. to jest obrzydliwe, żeby dawać psu uszy wieprzowe, łapki indycze czy co gorsza..no własnie.. penisy wołowe http://www.allegro.pl/item214703609_penis_wolowy_ciety_na_dl_20_cm_gryzak_dla_psa.html :casstet: :casstet: :casstet: :casstet:
Czego to ludzie nie wymyślą: "Jest to jeden z niewielu gryzaków, które zawierają tak duże ilości protein ok 90%. Często kupowany dla bardzo aktywnych i spalających dużo energii czworonogów. Przysmak polecany przez wystawców i hodowców. Są świetną nagrodą podczas szkoleń i treningów. " 😡 ja bym tego do ręki nie wzięła...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 13/07/2007 8:42 pm
Koniara
stały bywalec

O fuj.

łapet i uszu ja tam nie daje psu ( w ogóle mój pies nie je przysmaków) ale mój ojciec swojego psa 'rozpieszcza' takimi rzeczami :/ na okrągło pies lata z jakimś paskudztwem w gębie.
ale ten penis.. o blee... ;/

Czy wykonując wyrok na mordercy nie popadamy w błąd, jak dziecko, co bije krzesło, o które się uderzyło?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 13/07/2007 9:37 pm
Bleks
bywalec

wcale nie obrzydliwe. psy to miesozercy. i nic w tym dziwnego.Mowicie, ze pies nie rozni sie od swinki i jak to okropnie miec psa i jesc mieso. A czym w takim razie rozni sie ucho swini od jej np. karczku czy boczku, ktory piesek dostaje na obiad?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 13/07/2007 10:02 pm
vegetena
stały bywalec

Takie "produkty uboczne", to najczęściej przysmaki. W tym nic dziwnego nie ma, patrząc z perspektywy, jakby to powiedzieć, neutralnej. Fakt, ze zwierzęcia.... Ale akurat temu się 'staram(y) zaradzić'. Ech

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/07/2007 12:55 am
Fatty
weteran forum

W ramach ciekawostki- penis wołowy jest często przez psiarzy nazywany "śmierdziuchem", chyba nie muszę mówić dlaczego 😛

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/07/2007 12:12 pm
karotka
rozmówca

[b]Fatty[/b] rozbawiłaś mnie 😀 😀 😀

[b] Bleks[/b] dla Ciebie może to nic takiego jak pies lata po pokoju z penisem wołowym, ale dla mnie ten widok byłby nie do zniesienia 😀 zresztą to samo myślę o uszach i łapkach. Jestem wzrokowcem i dla mnie efekt wizualny (zapominając chwilowo o etyce) ma znaczenie :red:
Zresztą czy zjadłabyś tę samczą część świnki? Przecież to w niczym nie różni sie od jej karczku czy boczku 🙄

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/07/2007 4:29 pm
Ridareta
bywalec

W Lublinie w "King Zoo" w Tesco widziałam też w roli gryzaków dla psów żołądki, tchawice i noski cielęce. Niezła lekcja anatomii przy okazji;)

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 15/07/2007 12:20 am
mayinka
forumowicz

😮 a fujjjjjjj!!!!! dobrze ze niemam psa hehehhehe z królczkami niema takich problemów choć kiedyś kumpeli króliczka zabrała szynke z kanapki i broniła jej i ją zjadła 😀 co za świat nienadąrzam za tymi zwierzami 😛 hehehehhehe

''Jestem wielkie dziecko słońca, nitk mnie nigdy nie rozumie do końca. Chodze zawsze własną droga i wspóczuje tym co tak niemogą'' 😛

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 15/07/2007 2:52 pm

Praca