Ja to od dawna, od kiedy jestem wegetarianinem szukałem takich fajnych ludzi jak Wy.
Bo tu u mnie to nie ma niejedzących mięso. U mnie żeby się z kimś zakolegować to trzeba się z nim napić wódki. A mnie alkohol nie służy. Zaraz jestem chory.
Wiedziałem, że jak podłączę się do internetu to Was znajdę i sobie będziemy rozmawiać.
Mimo ,że jestem od Was starszy to czuję sie z Wami jak dwudziestokilkulatek i to jest piękne. 🙂
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
Jak trafiłam? Po prostu pewnego smutnego dnia, zaatakowana (który raz już to z kolei?) przez mięsożerców poczułam się bradzo samotna w swym wegetarianizmie, samotna ze swoimi poglądami i miłością do zwierząt... Ale nagle dostałam oświecienia - 'Przecież mam internet, musi być wiele stronek na temat wegetarianizmu!" 😀 No i wpisałam w wyszukiwarkę "wegetarianizm" i ukazał mi się link do tej wspaniałej strony 🙂 Teraz jestem tutaj stałym bywalcem, pisuję artykuły, dzielę się z ludźmi moimi poglądami. Już nie czuję się taka osamotniona w swoim byciu wege 😉
Jestem licealistką, mieszkam w 4 mięsożercami pod jednym dachem. Póki jest ciężko, mimo że nie atakują mnie już tak często, jak kiedyś. Nie wiedzą na czym polega wegetarianizm, ale chyba trochę się przyzwyczajają do tego, że nie jem mięsa, chociaż żyją ciągle w przekonaniu, że jestem wege.
Oczywiste jest, że mój wegetarianizm będzie pięknie się rozwijał dopiero wtedy, kiedy zamieszkam samemu.
póki co szczęście daje mi bycie na tym portalu. Zawsze, kiedy wchodzę na tą stronę, kiedy czytam artykuły, wiem, że obrałam w życiu dobrą drogę.
Oglądam teraz film na www.meat.org Jest bardzo przejmujący... Jak można tak krzywdzić zwierzęta...
buziaki, kochani wegetarianie
- Nosce te ipsum -
Ja jeszcze nie bedac wegetarianinem szukalem artykulow zwiazanych z zywieniem... Tak trafilem pierwszy raz na ta strone, pozniej jak juz sam bylem dziadkiem, wroc, wegetarianinem przypomnialo mi sie o niej, a ze wydawalo mi sie, ze sa tu calkiem mili ludzie, postanowilem sie zapisac 🙂
Chi vuol veder il ciel, poi morir'
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja