Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Jak trafiliście na Wegetarianie.pl ?  

Strona 2 / 2 Wstecz
zapapalka
rozmówca

jak większość-przez google x)

Nie wiem jaka broń zostanie urzyta podczas trzeciej wojny światowej,ale czwarta będzie na maczugi. . .

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/10/2007 5:54 pm
Sima
 Sima
stały bywalec

gooooooooogle...... 😉

http://www.youtube.com/watch?v=lHdLRrUocOA&feature=player_embedded

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/10/2007 3:59 pm
kamma
stały bywalec

ja zaczynałam poznawanie vegestron od vege.pl, ale brakowało mi tam kontaktu z innymi wege. Szukałam więc dalej i jestem bardzo zadowolona z efektów 🙂

podskoczyć i nie trafić w ziemię

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/10/2007 5:06 pm

przez wszchemogącego google'a. ^^

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/10/2007 9:53 pm
JankeS
bywalec

Mnie tę stronę pokazała Jaga 🙂 a jak ona tu trafiła? nie wiem, niech sama się wypowie 😎

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 19/10/2007 11:05 pm
tru
 tru
stały bywalec

Ja trafilem przez internet 😎

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 20/10/2007 4:21 am
Patrice
bywalec

Szukałam przepisów, stron o wegetarianizmie, forum na ten temat itd. No i wyskoczyło 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 02/11/2007 2:30 pm
kasiekkk
początkujący

trafiłam tu w ten sam sposób co waszakicia 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 08/11/2007 8:13 pm
Stanisław
weteran forum

Ja to od dawna, od kiedy jestem wegetarianinem szukałem takich fajnych ludzi jak Wy.
Bo tu u mnie to nie ma niejedzących mięso. U mnie żeby się z kimś zakolegować to trzeba się z nim napić wódki. A mnie alkohol nie służy. Zaraz jestem chory.
Wiedziałem, że jak podłączę się do internetu to Was znajdę i sobie będziemy rozmawiać.
Mimo ,że jestem od Was starszy to czuję sie z Wami jak dwudziestokilkulatek i to jest piękne. 🙂

Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/03/2008 3:20 am
obasan69
początkujący

Jak trafiłam? Po prostu pewnego smutnego dnia, zaatakowana (który raz już to z kolei?) przez mięsożerców poczułam się bradzo samotna w swym wegetarianizmie, samotna ze swoimi poglądami i miłością do zwierząt... Ale nagle dostałam oświecienia - 'Przecież mam internet, musi być wiele stronek na temat wegetarianizmu!" 😀 No i wpisałam w wyszukiwarkę "wegetarianizm" i ukazał mi się link do tej wspaniałej strony 🙂 Teraz jestem tutaj stałym bywalcem, pisuję artykuły, dzielę się z ludźmi moimi poglądami. Już nie czuję się taka osamotniona w swoim byciu wege 😉
Jestem licealistką, mieszkam w 4 mięsożercami pod jednym dachem. Póki jest ciężko, mimo że nie atakują mnie już tak często, jak kiedyś. Nie wiedzą na czym polega wegetarianizm, ale chyba trochę się przyzwyczajają do tego, że nie jem mięsa, chociaż żyją ciągle w przekonaniu, że jestem wege.
Oczywiste jest, że mój wegetarianizm będzie pięknie się rozwijał dopiero wtedy, kiedy zamieszkam samemu.
póki co szczęście daje mi bycie na tym portalu. Zawsze, kiedy wchodzę na tą stronę, kiedy czytam artykuły, wiem, że obrałam w życiu dobrą drogę.
Oglądam teraz film na www.meat.org Jest bardzo przejmujący... Jak można tak krzywdzić zwierzęta...
buziaki, kochani wegetarianie

- Nosce te ipsum -

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 23/03/2008 1:49 pm
Vequel
rozmówca

najpierw weszłam na empatia.pl i spodobały mi się zdjęcia jakie tam były umieszczone. Wpisałam hasło bodajże "wegetarianie" i mi ta oto stronka wyszła 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/04/2008 3:12 am
verufer
bywalec

Ja jeszcze nie bedac wegetarianinem szukalem artykulow zwiazanych z zywieniem... Tak trafilem pierwszy raz na ta strone, pozniej jak juz sam bylem dziadkiem, wroc, wegetarianinem przypomnialo mi sie o niej, a ze wydawalo mi sie, ze sa tu calkiem mili ludzie, postanowilem sie zapisac 🙂

Chi vuol veder il ciel, poi morir'

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 01/04/2008 8:42 pm
Strona 2 / 2 Wstecz

Praca