przede wszystkim aktywność fizyczna -joga, ale jeśli praktukuję po to by się zrelaksować to raczej w dynamicznej formie.
ostatnio gotowanie mnie relaksuje (i jedzenie 😉 ) na szczęście niskokalorycznych rzeczy, więc bez negatywnych skutków.
no i niezawodny kobiecy sposób -zakupy odzieżowo-kosmetyczne 🙂
ja dziś delektowałem się burzą...
uczucie jakby ktoś chciał nasze miastko zmieść z powierzchni ziemi:scared: ...
[url= http://picasaweb.google.pl/krolik.p/CumulonimbusArcus]tutaj masz bardziej dramatyczne z Pabianic[/url]
No tak ja mieszkam na wielkim bokowisku, więc jakoś to przeszło, ale na luźniejszych obszarach to musiał być niezły huragan :scared: :scared: brrrr
Jedno co mnie zdziwiło, to to, że miałem prąd :P, bo zawsze nawet przy mniejszych błyskach, piorun trafiał w to co nie trzeba 🙁
mn
Mnie jako tako relaksuje muzyka i ciekawa literatura. Do tego najlepiej gdzieś w otoczeniu zieleni. Dosłownie mógłbym spędzić w ten sposób całe wakacje - zamieszkać w lesie ze stertą książek i ogromną ilością nut.
Z hobby to deskorolka i gitara elektryczna. Chociaż rzadko kiedy można się zrelaksować, zwłaszcza przy tym pierwszym. Częściej jednak mam powody do irytowania się.
wciąż raczkuję w temacie wegetarianizmu 🙂
pasja, hobby .. dla mnie to fotografia architektury oraz urbex .. uwielbiam odwiedzać miejsca inne i niesamowite - niecodzienne... i zupełnie nowe ... niedawno byłam na Islandii a za jakiś czas zamierzam solidniej zacząć studiować zasady harmonii i równowagi umysłu i ciała ... uwielbiam jazdę na rowerze i kupować albumy fotograficzne.. no i czy wspomniałam o przyprawach? mam świra na punkcie zbierania oryginalnych przypraw i ubarwianiu nimi najzwyczajniejszych posiłków.. 🙂
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja