Jak miło, że temat odkopany.
Decoupage powiadasz? Podoba mi się, ale póki co obawiam się swojego słomianego zapału więc na razie trzymam sie na odległość od szukania info co i jak, oraz czym.
Ja parę miesięcy temu wzięłam się za pływanie- albo pruję długości, albo wiszę sobie w wodzie,w zależności od nastroju. Bardzo mi pomaga.
edit. zerknęłam w Twój link- fajne byłoby coś z motywem chabrów i maków oraz zboża- piknie to kolorystycznie wygląda, ale nie wiem czy dopadniesz coś w ten deseń 🙂
[edytowane 20/12/2012 przez Fatty]
Białowieska się Puszcza.
A ja bym sobie z kumplami splądrował jakąś wioskę, wymordował mężczyzn i zgwałcił kobiety. Takie hobby mieli wikingowie. 😎
Gwałcenie to też seks a Ty nie uprawiasz seksu 😎 czyżbyś jadł ostatnio cebulę? :rotfl:
Następny zgwałci miejskich wikingów i zrelaksuje wiejskie kobiety ?
To mi się bardziej podoba 😉
Cienkun, masz bardzo ciekawe hobby. To ktora gra komputerowa ofeuje tego typu atrakcje? 😉
Moje skromne hobby to zbieractwo grzybow i... silownia.
Nie jest to co prawda w zaden sposob powiazane, ale bardzo dobrze relaksuje zarowno spacer po lecie jak i poniewierka na silce.
Panierowane kotlety z kapeluszy borowikow bezcenne, za cala reszte place karta MasterCard 😀
Co do hobby to ciężko stwierdzić - pewnie gotowanie i czytanie o właściwościach jedzenia 🙂 A metod relaksu to mam znacznie więcej, zwłaszcza, że stale trzeba je praktykować 😉 Do relaksu także zaliczam gotowanie 😛 i muzykę i dobry film, czasem jaką grę w farmę 🙂 Ale bardzo gorąco polecam aromaterapię! Moje ulubione olejki, które zapewniają ukojenie, ale i energię to ylang ylang, paczuli, bazylia i pomarańcza - super sprawa! 😎
jestem lewakiem.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja