Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Chętni do pomocy anonimowo -piszę magisterkę  

Paticzang
świeżaczek

Witam!
Piszę magisterkę na temat języka komunikowania się współczesnej młodzieży. Muszę mieć ok. 15-20 osób i od każdej z nich po 10 rozmów przez gg oczywiście temat dowolny . Brakuje mi jeszcze kilku chętnych osób (rozmów przez komunikator gadu-gadu) - młodzieży w wieku 15-18 lat... badam młodzież szkół średnich stąd ten wiek! Wszystko jest jak najbardziej anonimowe! Jeżeli znajdą się chętni będę wdzięczna. Liczy się czas! Dzięki i pozdrawiam! ...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/01/2008 6:28 pm
rudafranca
początkujący

Chętnie pomogę tylko napisz coś więcej 🙂

Dopiero kiedy zostanie ścięte ostatnie drzewo
A ostatnia rzeka będzie zatruta
I schwytana ostatnia ryba
Wtedy uświadomimy sobie
Że nie możemy jeść pieniędzy

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/01/2008 9:39 pm
Paticzang
świeżaczek

Hej!
Hmm coś więcej... potrzebuje 10 rozmów przez gg od jednej osoby z różnymi ludźmi... na obojętnie jakie tematy. Musze zanalizować te rozmowy (np.na jakie tematy rozmawiają, jak często, czy robią błędy, jakie wstawiają emotikony itp. ...) Wszystko jest anonimowe żadnych nicków numerów imion nazwisk miejscowości - kompletnie nic. Ważne jest tylko żeby byli to chętni ze szkół średnich, ponieważ moja praca opiera sie na rozmowach uczniów ze szkół średnich wiech 15-18 lat.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/01/2008 10:12 pm
Paticzang
świeżaczek

Podsumowanie: 10 rozmów przez GG, chętna/y ze szkoły średniej (wiek 15-18 lat) 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/01/2008 10:16 pm
rudafranca
początkujący

Hmmmm, muszę się popytać paru osób czy zgodzą się na to żebym przekazała nasze rozmowy, wiem że to anonimowe, ale lepiej będzie jak zapytam. Postaram się jak najwcześniej dać ci znać

Dopiero kiedy zostanie ścięte ostatnie drzewo
A ostatnia rzeka będzie zatruta
I schwytana ostatnia ryba
Wtedy uświadomimy sobie
Że nie możemy jeść pieniędzy

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/01/2008 10:16 pm
Paticzang
świeżaczek

ok. dzięki, czekam na wiadomość:) pozdr!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 18/01/2008 10:17 pm

Praca