Dziękuję Loviiso. 🙂
Ja gdzieś przeczytałem, że mucha widzi bardzo szybko. Polega to na tym, że ona postrzega nas ludzi i wszystko co się rusza w zwolnionym tempie. Dlatego tak trudno czasem ją upolować. Na przykład nasz ruch ręką w jej kierunku widzi jak by był znacznie spowolniony, dlatego prawie zawsze potrafi szybko odfrunąć z zagrożonego dla siebie obszaru. 😎
Zdobywać majątek za cenę zdrowia znaczy to samo co odciąć sobie nogi by kupić za nie parę butów.
fasolka szkoda że nie masz skanera ponieważ uważam że zdjęcia z zenitha wychodzą znacznie lepiej niż z cyfrówki. oczywiście cyfrówki mają te wszystkie bajery ,ale nie ma to jak stary porządny zenith (i ciemnia w łazience) 🙂 🙂 🙂
gdyby zwierze zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
też zajmuję sie fotografią półprofesjonalnie.. mnie wciągnął do tego partner no i tak jakoś leci już 5 rok... jestem posiadaczem Zenitha ET... mój pierwszy aparat, ale już żadko używany.. teraz bardziej na profesjonalnym bądź półprofesjonalnym oprzyrządowaniu bazuję.. pozdraweiam...
SEMPER FI
Wybaczcie że będę chłodnym realistą 🙂 ale ... tylko jak masz cyfrówkę to nie boisz sie zrobić kolejnego zdjęcia. Wada jest taka, że może często jest dużo zdjęc nieprzemyślanych, a wielka z kolei zaleta, że nie ma stresu przed każda fotką czy się uda czy pieniądze za kliszę i wywołanie pójda do kosza - co pozwala na nabranie doświadczenia. Z tej prostej przyczyny (i jeszcze paru innych) sądze że analogami generalnie robi sie gorsze zdjęcia bo hamują naukę.
Oj no dobra wiem, zniszczyłem klimat 🙂 Już cicho siedzę.
Wybaczcie że będę chłodnym realistą 🙂 ale ... tylko jak masz cyfrówkę to nie boisz sie zrobić kolejnego zdjęcia. Wada jest taka, że może często jest dużo zdjęc nieprzemyślanych, a wielka z kolei zaleta, że nie ma stresu przed każda fotką czy się uda czy pieniądze za kliszę i wywołanie pójda do kosza - co pozwala na nabranie doświadczenia. Z tej prostej przyczyny (i jeszcze paru innych) sądze że analogami generalnie robi sie gorsze zdjęcia bo hamują naukę.
Oj no dobra wiem, zniszczyłem klimat 🙂 Już cicho siedzę.
za to u mnie w mieście są takie miejsca, gdzie z cyfrówką nie postawiłbyś nawet kawałka stopy 😛 zgadzam się z Tobą, dlatego zbieram na cyfrówkę 😀
oj, ET jest jeszcze cięższy od mojego 😉
Smalandsstova, śliczne zdjęcia :), najbardziej podoba mi się 4 od góry i ostatni, gdzie nad morzem robiłaś te zdjęcia? Ja byłam teraz na wakacjach i udało mi się popstrykać trochę widoczków, również w sepii i czarno-białe, tylko muszę je umieścić na jakimś portalu, żeby Wam pokazać...
P.S: A czy Twój nick ma coś wspólnego z Tovą z "Sagi o Ludziach Lodu" ;)?
tylko te dwa zdjęcia z mewami są zrobione nad morzem,reszta w moim ogródku 😛 ,
a mój nick wziął się od nazwy rasy-smalanddstovare-tylko podczas rejestracji mi go ukrócili(nick)
😉
i dzięki za takie miłe słowa 🙄
[IMG]http://img523.imageshack.us/img523/3783/bannersn2.jpg[/IMG]
ja tez uwielbiam fotografie! bardzo amatorsko,ale jednak-ciagle pstrykam zdjecia (zwykla cyfrowka),kocham to!:)
chociaz z drugiej strony uwielbiam tez takie zwykle, najzwyklejsze zdjecia z ktorymi wiaze sie tyle wspomnien, jakze to nieartystyczne,ale i jakze cudne-powspominac co kiedys bylo...:)
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja