nie mam żadnych konkretnych planów, więc może napisze co bym chciała: wyrwać sie na Mazury(nigdy tam nie byłam), a poza tym jeździć na rowerze po kochanych okolicznych górkach i wędrować po Bieszczadach, tudzież innych górach(może Pieniny- są spokojne i malownicze)
Jakby ktoś się zagubił w Bieszczadach, w okolicach Sanoka i Leska (moja wioseczka nazywa się dokładnie Tarnawa Górna) to zapraszam na herbatkę, mogę nawet użyczyć kawałek trawy pod namiot 😉 😉 Rubio gdzie dokładnie jedziecie??
No niestety w tym roku sprawa sie rypła.Miałam jechac na "ostatnie wolne wakacje" z rodzicami,ale trza do pracy iść...:)
Ale jakbym mogła to dwa tygodnie nad morzem,dwa na Mazurach,dwa wgórach,a resztę czasu nad pobliskim jeziorkiem...:) Marzenia nie kosztują;)
Grunt to mieć marzenie =)
Pozytywne szkolenie psów,zapraszam =)
natiimar@gmail.com
a ja planuję wypad do Rumunii na wilki i niedźwiedzie (oczywiście obserwować:))
a co to jest kurka pitbul show?
Fasolencja, a żebyś wiedziała, że wampiry też można tam pośledzić. Stoi do dziś dom, w którym mieszkał kiedyś Vlad Tepes, no i jest Bran, czyli zamek Draculi.
a ja dopiero na urlop.. tradycyjnie przylatuję do Polski.... dobrze że chociaż go mam w tym roku... późno bo późno ale jest.... bo rok temu cofneli mnie z lotniska do pracy.... wyzysk w 100%.... ale teraz 3 tygodnie błogich leniwych tyle że zimnych wakacji...
SEMPER FI
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja