Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

WAKACJE  

Strona 2 / 2 Wstecz
xxl
 xxl
weteran forum

Strasznie chcę pojechać na cały lipiec na kurs niemieckiego do Berlina, ale nie mogę znaleźć mieszkania :/ Jeśli macie jakiegoś znajomego znajomego, który wynająłby pokój na miesiąc, dajcie znać 🙁

http://www.explosm.net/comics/random/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/06/2008 1:25 am
StellaArtois
weteran forum

Moje wakacje nie zapowiadają się zbyt ciekawie... w lipcu czekają mnie praktyki, a potem dwa miesiące za granicą - praca - studia niestety sporo kosztują, ale już się przyzwyczaiłam, wakacji nie mam już od trzech lat.

jak ja dobrze Ciebie rozumiem 😉

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/06/2008 1:48 am
JAGA
 JAGA
forumowy expert

nie mam żadnych konkretnych planów, więc może napisze co bym chciała: wyrwać sie na Mazury(nigdy tam nie byłam), a poza tym jeździć na rowerze po kochanych okolicznych górkach i wędrować po Bieszczadach, tudzież innych górach(może Pieniny- są spokojne i malownicze)
Jakby ktoś się zagubił w Bieszczadach, w okolicach Sanoka i Leska (moja wioseczka nazywa się dokładnie Tarnawa Górna) to zapraszam na herbatkę, mogę nawet użyczyć kawałek trawy pod namiot 😉 😉 Rubio gdzie dokładnie jedziecie??

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/06/2008 1:43 pm
NatusiaMK
stały bywalec

No niestety w tym roku sprawa sie rypła.Miałam jechac na "ostatnie wolne wakacje" z rodzicami,ale trza do pracy iść...:)
Ale jakbym mogła to dwa tygodnie nad morzem,dwa na Mazurach,dwa wgórach,a resztę czasu nad pobliskim jeziorkiem...:) Marzenia nie kosztują;)

Grunt to mieć marzenie =)

Pozytywne szkolenie psów,zapraszam =)
natiimar@gmail.com

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/06/2008 5:39 pm
Psubrat
bywalec

a ja planuję wypad do Rumunii na wilki i niedźwiedzie (oczywiście obserwować:))

www.evergreen.pl

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/06/2008 8:18 pm
StellaArtois
weteran forum

i wampiry...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/06/2008 8:54 pm
Sima
 Sima
stały bywalec

LOVIISA-CHAN ja wybieram sie do Jastarnii w lipcu a konkretnie od 18 do 31 lipca,a Ty w sierpniu..szkoda...

http://www.youtube.com/watch?v=lHdLRrUocOA&feature=player_embedded

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/06/2008 9:40 pm
Ktosiek
stały bywalec

Heh,
sam początek lipca - tygodniowy wyjazd pod Zamość do prababci
(jak tylko pomyślę, że siłą będę się musiała pchać do kuchni, to mi się zbiera).

Po końcu roku - być morze Świdwin i rycerze [uwielbiam rycerskie tańcowanie]

Początek sierpnia - WOODSTOCK 😎

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/06/2008 10:26 pm
StellaArtois
weteran forum

o, a na woodstocku to może sie spotkamy 😀

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 10/06/2008 11:07 pm
Fatty
weteran forum

6-7 września jest Pitbull Show w Zbrosławicach na śląsku.
Od 3 lat wybieram się i wybrać się nie mogę... boję się długiej (mam jakieś 280 km) podróży pociągiem i stąd nie wiem czy w tym roku uda mi się pojechać. Ale chciałabym.

Białowieska się Puszcza.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 11/06/2008 12:04 am
Psubrat
bywalec

a co to jest kurka pitbul show?
Fasolencja, a żebyś wiedziała, że wampiry też można tam pośledzić. Stoi do dziś dom, w którym mieszkał kiedyś Vlad Tepes, no i jest Bran, czyli zamek Draculi.

www.evergreen.pl

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 11/06/2008 2:05 am
Anonim
bywalec

Dobrze, ze zostalam tutaj przekierowana, dzieki xxl 🙂 Jak spedziliscie uropy i wakacje? 🙂

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 15/10/2008 4:53 pm
badba
bywalec

a ja dopiero na urlop.. tradycyjnie przylatuję do Polski.... dobrze że chociaż go mam w tym roku... późno bo późno ale jest.... bo rok temu cofneli mnie z lotniska do pracy.... wyzysk w 100%.... ale teraz 3 tygodnie błogich leniwych tyle że zimnych wakacji...

SEMPER FI

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 21/10/2008 8:41 pm
badba
bywalec

bo rok temu cofneli mnie z lotniska do pracy.... wyzysk w 100%....

Ale świństwo, ja bym się postawiła 😮

niestety moja prca wymaga 100% obecności iodpowiadania na wezwania... dobrze że sobie finansowo odkułam...

SEMPER FI

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/10/2008 3:06 am
Strona 2 / 2 Wstecz

Praca