Czytanie książek, pisanie w pamiętniku, tworzenie własnch sentenji o życiu, koncerty, spotkania z przyjaciółmi, jazda konna, jazda na rowerze, spacery ( niegdyś z psem, odkąd umarła, to raczej z przyjaciółmi albo sama, ale z psiakiem najlepiej było jak dla mnie 🙁 ).
Poza tym lubię poznawać nowe miejsca, podróżować.
Nie mogę żyć bez muzyki, która pozwala mi zapomnieć.
Czasami lubię coś upichcić, a czasami gotuję bez najmniejszej przyjemności 😉
Internet? No też, ale w zasadzie traktuję tylko jako przerywnik, nie chcę byc netomanką 😛
Ale musżę przyznać, że portal wegetarianie.pl mnie wciąga 🙂
Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze
oj mnie też wciąga i to bardzo 😎
Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.
Jesli się bardzo nudzę, to wymyślam jakieś danie nad którym trzeba siedzieć kilka godzin.
Dzisiaj robiłam bigos 🙂 w międzyczasie skroiłam sałatkę i upiekłam ciasto.
Czasem też próbuję coś uszyć albo zrobić na szydełku.
Lubię potańczyć sama ze sobą w zamkniętym pokoju.
Dobre są też spacery ze znajomymi i koncerty.
A ostatnio uczę się grać na harmonijce ustnej, bo od miesiąca nie mogę się wybrać po nowe struny do gitary 🙂
ja śpiewam rysuje, slucham muzyki ejstem na kompie, ide do zoo(w poznaniu jest duze zoo i male zoo wiec mam dgzie chodzic i oczywiscie zapraszam ^^)siedzenie na forach róznych, czasem gram w zoo tycoon 2, oglądanie TV oczywiscie :Dpisanie piosenek i pamięnika 😛 oglądanie Charmed... ;p
ja śpiewam rysuje, slucham muzyki ejstem na kompie, ide do zoo(w poznaniu jest duze zoo i male zoo wiec mam dgzie chodzic i oczywiscie zapraszam ^^)siedzenie na forach róznych, czasem gram w zoo tycoon 2, oglądanie TV oczywiscie :Dpisanie piosenek i pamięnika 😛 oglądanie Charmed... ;p
W zoo męczą zwierzęta... :((
Ja najczęściej jeżdżę na rowerze, spotykam suę ze znajomkami, słucham muzy, czasem rysuję, robię zdjęcia, oglądam anime i niektóre seriale(raczej amerykańskie), Chodzę na spacery, biegam, czytam, czasem wymyślam jakieś ciuchy itp.
[edytowane 4/8/2008 przez pijanaxpowietrzem]
Watashi wa Monió desu.
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja