W tym roku zrobiłam licencjat z promocji zdrowia (nie polecam ), a teraz na studia magisterskie wybrałam kulture fizyczną i zdrowotną, lubię ruch wiec mam nadzieje, że będzie mi sie podobać.
Myślałam przez moment o dietetyce, ale jak usłyszałam, ze na zajęciach gotuje sie mięso to zrezygnowałam.
Ciekawe czy kiedyś powstanie specjalność związana z wegetarianizmem np na studiach podyplomowych albo uzupełniających.
A ja studiuję Mechanikę i Budowę Maszyn, przede mną drugi rok, następnie zamierzam podjąć studia na Nanotechnologii i Technologii Procesów Materiałowych, gdyż jest to stosunkowo nowa i ciekawa dziedzina 🙂
A w przyszłości chcę hmm... pewnie nadal interesować się psychologią i zdrowiem oraz dostać etat w pracy nad nanorobotami, które będą zdolne do leczenia ludzi z ich dolegliwości.
[edytowane 26/8/2009 przez big_red]
Chciałabym być szczęśliwa pomimo braku burżuazyjnych wygód i mieć kogo kochać....Robić coś z przyjemnością.....Każdego dnia przekonuje się , że to nie takie proste niestety 🙁
Ilekroć zwalczałem pokusę było to piękne, ale kiedy pokusie ulegałem, było po stokroć piękniejsze
Hmm...też kiedyś myślałam o karierze muzycznej, słuch mam podobno dobry, niestety nie umiem nawet grać na żadnym instrumencie 🙁 (chociaż przymierzam się stopniowo do gitary 😉
Z jednej strony marzy mi się pisanie i tłumaczenie tekstów artystycznych, z drugiej zdaję sobie sprawę, że nie są to raczej intratne zajęcia. Pogodziłam się już z faktem, że pewnie skończę w jakimś biurze/kancelarii tłumacząc na przemian akty urodzeń i zgonów, wypisy z rejestrów i tym podobne atrakcje 😀
[edytowane 4/10/2009 przez sublime86]
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja