A no bo leslie z tymi studiami to jest tak, że trwają 3,5 roku i zostaje się po nich inż 😎 A potem odpłatnie można w 1,5 roku zrobić magistra 🙂 w moim przypadku (na Uniwersytecie Rzeszowskim) mam do wyboru Dietetyka, gastronomia i elementy żywienia człowieka albo jakiś tam Menedżer ds jakości żywności bla bla 😛 Więc albo będę dietetykiem na rzecz wege 😎 Albo założę swój własny VegeBar, w którym będzie można z czystym sumieniem objadać się pysznościami kuchni weg(etari)ańskiej =] Ja patusiek16 we wrześniu rozpoczynam biol-chem'a 😎
jestem lewakiem.
To fajnie , ja chciałam tak w ogóle być lekarzem ,ale ostatnio coraz mniej mi się to marzy.
Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.
Ja też się tego trochę obawiam .
Ale bardzo chciałabym spróbować ,bo fajnie być lekarzem tak myślę.
Żyj pełnią życia; inaczej popełniasz błąd. Nie jest szczególnie ważne, czym się zajmujesz, jeśli tylko masz życie w swoich rękach. Bo jeżeli nie miałeś życia, to co miałeś? - Co się raz straci, już jest stracone, nie zapominaj o tym.
Fajne marzenie ,życzę ci spełnienia ,ale musisz w to bardzo mocno wierzyć a wtedy to na pewno się spełni.
Ja jak miałam może z 5 lat to strasznie chciałam być piosenkarką i ały czas łaziłam po domu śpiewając ^^"
Ale teraz mi przeszło. Zreszta jak patrzę na np. britney spears i ten cały stres związany z byciem kimś tak strasznie sławnym,,, aale projektanci nie są tacy oblegani przez paparazzi na szczęście 😀
Watashi wa Monió desu.
a ja bym chciala zalozyc wlasna fundacje dla zwierzat i jakies schronisko:-)bardzo bym chciala pomagac...a kiedys chcialam byc piosenkarka kilka lat uczylam sie w szkole wokalnej i jezdzilam z zespolem na konkursy w calej polsce...niestety od jakiegos czasu zniknela mi wiara w siebie i chyba wszystko zaprzepascilam a szkoda no ale tak sie zdarza...
Praca
Proszę Zaloguj Się lub Rejestracja