Podziel się!Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Print this pageEmail this to someone

Oby więcej takich awarii!  

misia
rozmówca

http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1356&wid=8199378&rfbawp=1140638752.081
Przeczytajcie.
I bardzo dobrze! Gdyby nie było masowej hodowli biednych zwierząt to nie dochodziło by do takich "awarii". Może mięsożerni się trochę nad tym zastanowią!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 22/02/2006 11:09 pm
marcelinka
bywalec

:casstet: 😀 🙂
dobrze im tak...

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 04/03/2006 4:58 pm
kurs masaz tajski
początkujący

I bardzo dobrze!

to byla katastrofa ekologiczna - moze nie naturalna, ale zanieczyscila srodowisko.

tak jak bys powiedziala ze dobrze ze czarnobyl wybuchl i oby wiecej elektrowni atomowych wybuchalo

[url=http://massagethai.info]MASAż TAJSKI WARSZAWA[/url]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/04/2006 7:00 pm
misia
rozmówca

A właśnie że tak, jeśli będzie więcej takich katastrof ekologicznych to może masowi hodowcy i mięsożercy się w końcu zastanowią co robią????? Barbarzyństwo!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/04/2006 7:52 pm
sieklik
bywalec

nie bylbym takim optymista... ludzie jako rasa slepo zapatrzona w siebie nie przestana czynic zla...

je vise ma devise cherche la terre promise, ton tv en colour mais vie est grise

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/04/2006 11:09 pm

nie bylbym takim optymista... ludzie jako rasa slepo zapatrzona w siebie nie przestana czynic zla...

dokładnie...nie wyciągną z tego na pewno takich wniosków jakie powinni, ale takie jakie im bedzie łatwiej wyciągnąc ;/

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 14/04/2006 11:40 pm
kurs masaz tajski
początkujący

wegetarianinem/weganem z reguly nie zostaje sie przez gowno ale przez edukacje.

ciekawe ilu ludzi zostalo wegetarianami po tej katastrofie?

A właśnie że tak, jeśli będzie więcej takich katastrof ekologicznych to może masowi hodowcy i mięsożercy się w końcu zastanowią co robią????? Barbarzyństwo!

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/04/2006 10:04 pm
frida19
forumowicz

ciekawe ilu ludzi zostalo wegetarianami po tej katastrofie?

Wątpię, by ktoś po tej "awarii" przeszedł na wege, chociaż nie jest to wykluczone. Popatrzmy na to z innej strony - skoro ludzie z tej wioski akceptują obok siebie te codzienne, milionowe zabójstwa (czytaj rzeźnie) a potem to jedzą, to w końcu dopadła ich kara za to.

[edytowane 16/4/2006 od frida19]

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/04/2006 10:21 pm
alma82
początkujący

przypuszczam, ze nawet im przez myśl nie przeszlo, ze to moze byc kara..
ot, nieszczesliwy wypadek czy cos w tym stylu. niestety..

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 16/04/2006 11:38 pm
kurs masaz tajski
początkujący

skoro ludzie z tej wioski akceptują obok siebie te codzienne, milionowe zabójstwa (czytaj rzeźnie) a potem to jedzą, to w końcu dopadła ich kara za to.

gnojowka byla z chlewni a nie rzezni i nie byla to kara a wypadek o zasiegu katastrofy ekologicznej ktora zanieczyscila srodowisko naturalne nie tylko dla miejscowej ludnosci ale dla wszystkich istot tam mieszkajacych, wlaczajac te zyjace w rzekach.

mam pytanie: czy gdyby jacys ludzie (na przyklad twoja rodzina) zatruli sie jadem kielbasianym w miesie to tez bys to swietowala i zyczylabys wiecej takich przypadkow?

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2006 2:06 am
frida19
forumowicz

mam pytanie: czy gdyby jacys ludzie (na przyklad twoja rodzina) zatruli sie jadem kielbasianym w miesie to tez bys to swietowala i zyczylabys wiecej takich przypadkow?

oczywiście, że nie. Ja komentuję fakty, a nie życzę innym złego. A tym bardziej nie świętuję tego. Po prostu stwierdzam. I jakoś nie mam współczucia dla tych ludzi, przykro mi. Takie katastrofy będe powtarzać sie coraz częściej, gdyż zachłanność kierowników rzeźni będzie wzrastać - a co za tym idzie, także produkcja. Ludzie sami się do swojej ruiny doprowadzają, pozwalając obok siebie czynić zło, jakim jest właśnie męczenie i mordowanie zwierząt.

Co do chlewni - to być może masz rację - zbyt opacznie to zrozumiałam, no ale wyraźnie "chlewnia" nie pisze. W każdym razie gardzę tak samo chlewnią jak rzeźnią, oczywiście z poszanowaniem dla zwierząt.

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2006 2:48 am
sieklik
bywalec

niestety ludzie doporwadzaja do katastrofy nie tylko dla siebie ale i zwierzat!!! 🙁

je vise ma devise cherche la terre promise, ton tv en colour mais vie est grise

OdpowiedzCytat
Opublikowany : 17/04/2006 11:07 pm

Praca